całe szczęście, że szybka jestem, bo widzę, że zdjęcia zniknęły i pojawiły się napisy "zdjęcie niedostępne" czy przez przypadek nie usunąłeś ich? Oddaj "moje" hipeastrum
Ładnie rosną Ci kwiatuszki Patryku. Zupełnie, jakby już wiosnę poczuły.
Bardzo fajne doniczki mają grudniczki. Taki komplecik. Chyba też się za czymś podobnym rozejrzę, bo
doniczki to mój równie duży fioł, jak roślinki.
Patryku, obejrzała, wszystkie Twoje kwiatki pokojowe. Ja swoim tyle czasu nie poświęcam. Storczyki mnie nie lubią. Zaciekawił mnie papirus, bo one lubią rosnąć w oczku. Muszę się za nim rozejrzeć. Pozdrawiam
Witaj Patryku .
Dopiero dziś zawitałam do Twojego watku . Masz wielką kolekcję parapetowców . Zaciekawił mnie storczyk na korze taki pięknie ukorzeniony [ chyba sie nie mylę ]czy to jest Wanda . Masz również wielką storczykową kolekcję . Ciekawe czy ogród nam również pokazesz ,albo czekasz na wiosnę .
Patryku toż to moje hiperastrum u Ciebie stoi...a włąśnie zastanawiałam się gdzie ten mój kwiat się podział...
teraz wiem...powędrował do Ciebie a mnie same liście zostały....
Patryku czyli to również jest storczyk tylko ,że jak na mnie to z wyższej półki . Mam tylko Dendrobium i Phalenopsisy oraz jedno Cymbidium ,któremu już w tym roku zagroziłam ,że zostanie wyrzucony jak nie zakwitnie . Ma czas do wiosny przyszłego roku . Fajnie będzież miał potomstwo . Ciekawe czy ona miała już młode
Witaj Patryk . Tym razem Wpadam z wizytą aby zaprosić cię do mojego wątku Kupię / Sprzedam / Wymienię gdyz wystawiłem tam kilka drobnych roślinek doniczkowych i nasionek bylinek . Może znajdziesz coś dla siebie
Witaj Patryk
Powiem Ci ze ładna ta Hardenbergia,ale dośc droga....a kwiatki ma jak groszek pachnący
Czy u Ciebie kwitną pelargonie czy to domowe czy te ogrodowe ?
a na papużki też czekam