howlit, Golden Heart piękna
To są moje dziś. Różowa jak zawsze wspaniała. Czerwona Valentine jeszcze młoda ale rośnie ładnie, malutka Burning Hearts, nowa Luxuriant i biała.
Czy jest ktoś, kto ma białe serduszko większe? Wydaje mi się, że białe źle rośnie - przynajmniej w porównaniu z różowym
Przepraszam za błędy w tekście, ale ja nie jestem z Polski, czytam i rozumiem ale nie mogę napisać tekst ... piszę tylko przez online tłumacza ;-)
U mnie już w rozkwicie ale jestem głupcem Zapomniałam wieczorem zrobić "płot" i dziś rano...biała jest całkowicie zniszczona, na Valentine gryźli jeden kieł. Mrózu tu nie było ale zanim kuny lub kota nie uratowalam
Przepraszam za błędy w tekście, ale ja nie jestem z Polski, czytam i rozumiem ale nie mogę napisać tekst ... piszę tylko przez online tłumacza ;-)
Trzy tygodnie temu nie było nic. Dwa tygodnie temu żona już marudziła mi, że chyba serduszki wypadły... Uważnie przyglądając się glebie zauważyłem, że jednak wychodzą ? maleństwa, może z pięć centymetrów nad poziomem gruntu... Tydzień temu skoczyły tak, że uwierzyć nie mogłem. A dzisiaj powitało mnie w ogrodzie to: