U nas trzeba brać pod uwagę poprawkę do klimatu. W różnych latach różnie bywa ale przeważnie spóźniona wiosna to standard.
Pod folia jeszcze zabezpieczasz na noc czy sama folia wystarcza.
Claudio witam.
My też nie możemy doczekać się ciepła. Dziś już trochę było cieplej. Nam też zachciało się pieska i też są problemy, bo to młody i przyzwyczajony cały czas z nami w domu. Ogród odgrodziłem od podwórza i tam jego wybieg ale strasznie piszczy jak widzi nas w ogrodzie chce być blisko nas.
Witaj Dawidzie.
Kolorek nie wybierany, bo nasiona dostałem w prezencie. Prezent trafiony, bo też lubię takie kolory.
AgnieszkoMiło Cię gościć w moim świeżo otwartym wątku i wirtualnie w ogrodzie.Dziękuję za słowa uznania Mam nadzieje,że ten wątek jak i ogród będzie trochę inny niż w ub. roku ale wszystkiego nie zmieni. Serdecznie zapraszam w przyszłości.
Ilono. Witam Cie chyba po raz pierwszy w moim ogrodzie.W prawdzie to dopiero początek ale mam nadzieję,że Cię zainteresuje i jeszcze mnie odwiedzisz. Serdecznie zapraszam!!!
WITAM SERDECZNIE NAJSYMPATYCZNIEJSZE KOBIETKI LUBELSZCZYZNY!!!!!
Beatko
Za roślinki nie dziękuję się a i nie ma za co. Na następne spotkanie bardziej się przygotuję
Jolu. My też cieszymy się,że mogliśmy Was poznać. Wprawdzie byliśmy trochę skrepowani, bo to jak zwykle przy 'pierwszym razie'

Jagusiu
Było nam bardzo miło poznać Ciebie jak i całe przesympatyczne towarzystwo. Szkoda,że to trwało tak krótko i nie porozmawialiśmy z wszystkimi. Trzeba powtórzyć to ale o wcześniejszej porze.
Kłącza kann to najprawdopodobniej z tej odmiany City of Portland.

Urszulko
Cieszymy się również z poznania Was wszystkich. Pierwszy raz uczestniczyliśmy w takim spotkaniu i z wielką radością powitamy Was w najbliższym czasie.