Myjka ciśnieniowa - jaką wybrać, czy warto i inne pytania?

Jak zbudować tanio i szybko ? Rozwiązania, praktyczne pomysły i wskazówki. ZRÓB TO SAM. Narzędzia, sprzęt do ogrodu.
Reposit-11
Konto usunięte na prośbę.
Od: 2 lut 2013, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Myjka ciśnieniowa - jaką wybrać, czy warto i inne pytania?

Post »

Mam w lidla tą większą, działa ale czasami brakuje jej ciśnienia. Pamiętaj że myje woda, więc szukaj tej z dużą wydajnością.
Za 1,5k kupisz bardzo fajnego kerchera (linia 5 chyba).
witiaw
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 19 sie 2010, o 17:46

myjka cisnieniowa spalinowa NO NAME

Post »

Szukam opini o myjkach cisnieniowych spalinowych no name. Wg opisow moc dochodzi do 200 bar a cena do 1200 pln. Czy sa tu osoby ktore takowe myjki uzytkuja i mogly by napisac jak sie one sprawuja ??

Foto z sieci
Michal91
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 17 maja 2022, o 00:14

Re: Myjka ciśnieniowa - jaką wybrać, czy warto i inne pytania?

Post »

Jest ktoś w stanie polecić mi jakąś myjkę ciśnieniową? nie mam jakiś wygórowanych wymagań, raczej chodzi mi o podstawowe prace domowe jak mycie samochodu, kostki brukowej, balkonu itd. pewnie prym dalej w tych urządzeniach wiedzie Karcher ale jest tyle tych modeli że ja totalnie zgłupiałem czym one się tak naprawdę różnią i nie wiem czy Karcher za 400-500zł spełni moje oczekiwania czy będę musiał celować w jakiś za około 1000zł? no i oprócz Karchera nie za bardzo kojarzę innych producentów (widziałem w sklepie myjki z Boscha no i wiadomo Parkside w Lidlu) jest tu jakiś fachowiec w tym temacie którym mógłby mi doradzić jaką kupić?
ODPOWIEDZ

Wróć do „NIEROŚLINNE tematy ogrodowe. Budowa domu. Wyposażenie ogrodu”