Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabanana
1000p
1000p
Od: 5 lut 2012, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8

Post »

Powoli się uczę za Tobą nadążać... Bardzo powoli :lol: Niech tylko człowiek zniknie na moment, już - bach! - kolejna część :lol:
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dobry Agus :wit jak zwykle z przyjemnoscia poogladalam foty - wszystkie ochy i achy naleza Wam sie jak chlopu ziemia ;:108 :;230
Oczywiscie Pies z dredami jest the best ale co ja Ci będę mowic - sama wiesz :wink:
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nie wiem czy to możliwe ale Wasz ogród pięknieje z wątku na wątek :wink: :D . Bardzo mi się spodobały zdjęcia makro, szczególnie klonów :tan .
Dziś cały dzień niemal zasypiam, jakoś brak mi weny do pisania ;:219
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witam wszystkich moich gości w kolejny piękny pogodowo dzień :wit Może w nocy popada choć trochę? Susza...

Agatko, ja wenę mam, gorzej z czasem... wkroczyłam jakiś czas temu w strefę szaleństwa i nie wiem, kiedy z niej wyjdę... Oby obronną ręką, bo pracy jest naprawdę ogrom. Kloniki to moje koniki :)
Jula, wielkie dzięki za uznanie! Jak chłopu ziemia - to mi się podoba ;-) chyba włączymy do kanonu Twoich powiedzeń ;-))
Pies oczywiście rządzi :lol:
Aniu-bananiu, miło mi strasznie, że chce Ci się za mną podążać :) Ja uwielbiam czytać Twoje wywody na modraszkowej :) Gorzej z czasem na napisanie czegoś równie fantazyjnego ;-)
Anetko, cieszę się, że zajrzałaś! Wyobraź sobie, że Sophia R. oraz Graham T. - posadzone w leśnym, półcienistym zakątku - bardzo pięknie sobie radzą, mają ładne pąki... Może lada dzień Ci podziękuję, pokazując ich kwiaty ;-)
Pergola - jeśli tylko gdzieś Ci pasuje - aż się prosi o zamontowanie i wkomponowanie róż z powojnikami :)
Ewuniu, witaj! Oj tak, rok pracowity, aż chciałoby się późną jesienią odpocząć pod palemką, wygrzać kości, naładować akumulatory, kiedy u nas będzie już zimno... Może się uda, chociaż chyba w tym roku wyczerpany jest budżet do cna ;-)
Ognisko jest w remoncie :D także na razie nie było chrztu ;-)) Dziękuję za miłe słowa!
Madziu, witam prawie sąsiadkę :) Jesteś zawsze miłym gościem zwłaszcza, że wnosisz poczucie humoru i ciepłą atmosferę... Twoje wnętrze doskonale odzwierciedla klimat wnętrza Twojego domu...
Strasznie się cieszę, że w moim wątku znajdujesz coś dla siebie... A propos, jak rosną Erecty?
Aguś, jak zwykle dziękuję za komplementy pod adresem zdjęć, którymi uparcie i skrycie się wymieniamy :) poniżej wstawię kilka i będę wdzięczna za Twoją opinię ;:167
Jagódko, to dla mnie wyróżnienie, że tak serdeczna osoba i zarazem doświadczona ogrodniczka ma ochotę do mnie zaglądać... jeśli jeszcze jest w tym przyjemność, to dla mnie podwójna radość...
Moniko kochana, naszym podopiecznym lepiej i to jest najważniejsze... gdy zaczyna brakować zdrowia, to nic nie cieszy... Uściski dla P. i Ciebie!
Robaczku mój drogi, miło mi słyszeć tyle pochlebnych słów... wiesz, dziś zaglądałam do Ciebie i nie mogę się nadziwić, jak niektórzy są obdarzeni talentem dekoracyjnym, kompozycyjnym - ogólnie tak wysokim poziomem estetyki... Z wielką przyjemnością oglądam Twoje ogrodowe dzieło!
Kasik, zaplanuj sobie oczko i zacznij powoli realizować plan... ja ze swojego doświadczenia mogę Ci wiele podpowiedzieć, także będziemy w kontakcie :) Na pewno warto obsadzić lustro wody dużą ilością roślin - i tych wodnych i nabrzeżnych... one tworzą to 'coś', tę właściwą oprawę.
Różyczki wszystkie już w pąkach... jeszcze trochę słońca i będą kwitły :) Czytałam że modelka już dała czadu? :)
Kasiu, witam serdecznie! W każdym ogrodzie można by coś poprawiać i przecież wszyscy sukcesywnie udoskonalamy naszą pracę... ale nie popadajmy w przesadę! Kochajmy to, co mamy... Na spokojnie... Zdjęcia poniżej...
Pratelino, i Ciebie witam gorąco! Dziękuję za sympatyczną opinię z całego serca... Ogród zaczął 6-sty rok... mało i dużo :)
Aga, witam!
Jolu, frustruje mnie ten Twój internet domowy... to chyba przez wysokie drzewa jakość sygnału jest taka marna?
Cieszę się, że sprawiłam Ci trochę przyjemności zdjęciami... klony zmieniają się przez cały sezon i to jest w nich najpiękniejsze...
Asiu, zawsze zapraszam na przechadzkę z rana!
Agulka, dziękuję właścicielce idealnego ogrodu, że wciąż chce mnie odwiedzać ;)
Małgosiu, aleś mi nagadała, aż się zaczerwieniłam :oops: Z całego serca ;:196 Do Danusi nie jadę, wiesz dlaczego...
Bożenko, za odwiedziny i komplementy dziękuję... mam nadzieję, że namówisz M. na oczko wodne!
Keetee, cieszę się, że jesteś tu ze mną!
Marcinie, witam! fotki ogólne zawsze staram się wklejać, z myślą o tych, którzy lubią szerszą perspektywę :)
Aneczko różana, dzięki że do mnie zaglądasz!
Kasiu, kupiłaś?
x-ag-a
---

Post »

... i kilka fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Agus obcykalam juz plan wyjazdowy i mamy wolna sobote 9.06 ;:108 Niby bedziemy juz od czwartku ale mamy dosc napiety plan rozrywkowy ale w sobote mozemy sie urwac :twisted:
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Sielsko i... anielsko Obrazek, jak zawsze. Ach Ty pędzisz z tymi wątkami! Jak tak dalej pójdzie, to może zdążę się wpisać jeden raz w wątku i już będzie następny. Fotki, również jak zawsze, pełne smaku! Dalej podziwiam Obrazek
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

Spóźniona w nowym wątku ale jestem ;:108 ufff... cudowny wstęp... cudowne fotki... ;:oj

Pozdrawiam Jola.
x-ag-a
---

Post »

Jula, no to wspaniale! Szykuję się na sobotnie popołudnie zatem :) Trzeba gdzieś po Was podjechać, czy jak? PW poproszę :)
Kornelo, wątki pędzicie Wy, a nie ja - ja tylko się czasem skromnie wpiszę i pokażę parę zdjęć :) ;:196
Joluś, dziękuję za wszystkie miłe słowa - czuję się wyróżniona, że właścicielka tak pięknego, z klasą formowanego ogrodu, mnie odwiedza!
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Znów otworzyło mi się tylko 30 % zdjęc. Niestety masz rację z tymi drzewami. Jak zakładali antenę satelitarną to musieliśmy wyciąc 6 drzew żeby ustawic antenę bo zasłaniały sygnał. Teraz chłopcy kupili antenę wzmacniającą sygnał do neta i telefonu ale jeszcze nie skończyli podłączac bo brakuje jakiejś przejściówki. Ale może niedługo się poprawi.
Zdążyłam jednak zauważyc śliczne szyszunie fioletowe na pierwszym zdjęciu. To koreanka?
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Ach te Twoje fotki . Z dnia na dzień piękniejsze .
Aguś zmieniasz sie w mistrza obiektywu :wink:
Pięknie , elegancko , po prostu bajka ....
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Aguniu, kupiłam i zaglebowałam ufff..... Fotek jeszcze nie ma, ale jutro wstawię na bank. Jest spory ale właśnie o to mi chodziło :heja
Co wsadziłaś do największej swojej donicy? :lol:
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Wreszcie Cię znalazłam :D Chwila nieuwagi i trzeba gonić pięć stron nowego wątku :;230
Ciekawa jestem paleniska po remoncie.
Zaczynają kwitnąć róże, na razie tylko Therese Bugnet, ale ta wcale nie zmarzła i zacznie sezon :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Aguniu zdjęcia roślin robisz po mistrzowsku, uchwycisz każdy detal, a mnie się właśnie aparat zepsuł. ;:223

Wcześnie zakwitł powojnik i także jestem bardzo ciekawa, co to za piękny iglak z tymi fioletowymi przyrostami. :)
Awatar użytkownika
IWONA1311
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 mar 2011, o 12:10

Post »

Aga super zdjęcia, najbardziej jednak spodobało mi sie to z kwitkami skalnicy? pomiędzy trawkami, mój aparat nie nadaje sie do takich artystycznych zdjęć... Ja także czekam na odpowiedź na jakim to drzewku rosną takie fioletowe szyszunie? :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”