Witam wszystkich moich gości w kolejny piękny pogodowo dzień

Może w nocy popada choć trochę? Susza...
Agatko, ja wenę mam, gorzej z czasem... wkroczyłam jakiś czas temu w strefę szaleństwa i nie wiem, kiedy z niej wyjdę... Oby obronną ręką, bo pracy jest naprawdę ogrom. Kloniki to moje koniki
Jula, wielkie dzięki za uznanie!
Jak chłopu ziemia - to mi się podoba ;-) chyba włączymy do kanonu Twoich powiedzeń ;-))
Pies oczywiście rządzi
Aniu-bananiu, miło mi strasznie, że chce Ci się za mną podążać

Ja uwielbiam czytać Twoje wywody na modraszkowej

Gorzej z czasem na napisanie czegoś równie fantazyjnego ;-)
Anetko, cieszę się, że zajrzałaś! Wyobraź sobie, że
Sophia R. oraz
Graham T. - posadzone w leśnym, półcienistym zakątku - bardzo pięknie sobie radzą, mają ładne pąki... Może lada dzień Ci podziękuję, pokazując ich kwiaty ;-)
Pergola - jeśli tylko gdzieś Ci pasuje - aż się prosi o zamontowanie i wkomponowanie róż z powojnikami
Ewuniu, witaj! Oj tak, rok pracowity, aż chciałoby się późną jesienią odpocząć pod palemką, wygrzać kości, naładować akumulatory, kiedy u nas będzie już zimno... Może się uda, chociaż chyba w tym roku wyczerpany jest budżet do cna ;-)
Ognisko jest w remoncie

także na razie nie było chrztu ;-)) Dziękuję za miłe słowa!
Madziu, witam prawie sąsiadkę

Jesteś zawsze miłym gościem zwłaszcza, że wnosisz poczucie humoru i ciepłą atmosferę... Twoje wnętrze doskonale odzwierciedla klimat wnętrza Twojego domu...
Strasznie się cieszę, że w moim wątku znajdujesz coś dla siebie... A propos, jak rosną
Erecty?
Aguś, jak zwykle dziękuję za komplementy pod adresem zdjęć, którymi uparcie i skrycie się wymieniamy

poniżej wstawię kilka i będę wdzięczna za Twoją opinię
Jagódko, to dla mnie wyróżnienie, że tak serdeczna osoba i zarazem doświadczona ogrodniczka ma ochotę do mnie zaglądać... jeśli jeszcze jest w tym przyjemność, to dla mnie podwójna radość...
Moniko kochana, naszym podopiecznym lepiej i to jest najważniejsze... gdy zaczyna brakować zdrowia, to nic nie cieszy... Uściski dla P. i Ciebie!
Robaczku mój drogi, miło mi słyszeć tyle pochlebnych słów... wiesz, dziś zaglądałam do Ciebie i nie mogę się nadziwić, jak niektórzy są obdarzeni talentem dekoracyjnym, kompozycyjnym - ogólnie tak wysokim poziomem estetyki... Z wielką przyjemnością oglądam Twoje ogrodowe dzieło!
Kasik, zaplanuj sobie oczko i zacznij powoli realizować plan... ja ze swojego doświadczenia mogę Ci wiele podpowiedzieć, także będziemy w kontakcie

Na pewno warto obsadzić lustro wody dużą ilością roślin - i tych wodnych i nabrzeżnych... one tworzą to 'coś', tę właściwą oprawę.
Różyczki wszystkie już w pąkach... jeszcze trochę słońca i będą kwitły

Czytałam że modelka już dała czadu?
Kasiu, witam serdecznie! W każdym ogrodzie można by coś poprawiać i przecież wszyscy sukcesywnie udoskonalamy naszą pracę... ale nie popadajmy w przesadę! Kochajmy to, co mamy... Na spokojnie... Zdjęcia poniżej...
Pratelino, i Ciebie witam gorąco! Dziękuję za sympatyczną opinię z całego serca... Ogród zaczął 6-sty rok... mało i dużo
Aga, witam!
Jolu, frustruje mnie ten Twój internet domowy... to chyba przez wysokie drzewa jakość sygnału jest taka marna?
Cieszę się, że sprawiłam Ci trochę przyjemności zdjęciami... klony zmieniają się przez cały sezon i to jest w nich najpiękniejsze...
Asiu, zawsze zapraszam na przechadzkę z rana!
Agulka, dziękuję właścicielce idealnego ogrodu, że wciąż chce mnie odwiedzać ;)
Małgosiu, aleś mi nagadała, aż się zaczerwieniłam

Z całego serca

Do Danusi nie jadę, wiesz dlaczego...
Bożenko, za odwiedziny i komplementy dziękuję... mam nadzieję, że namówisz M. na oczko wodne!
Keetee, cieszę się, że jesteś tu ze mną!
Marcinie, witam! fotki ogólne zawsze staram się wklejać, z myślą o tych, którzy lubią szerszą perspektywę
Aneczko różana, dzięki że do mnie zaglądasz!
Kasiu, kupiłaś?