Zieleń w wiejskim ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
slila1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 maja 2009, o 19:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie

Post »

Marysiu z braku czasu nawet nie do końca obejrzałam poprzednią część wątku, a tu już cztery strony następnej.
Zdążyłam tam zauważyć jakieś głupoty o nielubieniu. Ja się Ciebie pytam, czy osoba która nie jest lubiona, dorobiła by się takiej ilości postów i wątków :?: Dzisiaj po powrocie z działki rezerwuję sobie czas na dokładne obejrzenie zaległych stron o Twoim pięknym ogrodzie.
Pozdrawiam Lidka "Jest mowa kwiatów tajemna i cicha". Wincenty Pol
Moje wątki.
Moja działka cz.9
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ale ze mnie gapa,dopiero teraz zobaczyłam :shock: Marysiu jeśli chodzi o inkarwille to śmiało możesz ją zostawić na zimę,nie umarza.Moja ma już kilka lat i zimuje ładnie. :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Witam serdecznie w nowej części i nowym tygodniu ;:180

Danusiu nie zasłużyłam na takie słowa, ot kilkanaście roślin które uwielbiam :lol: i każda jest dla mnie najważniejsza no oprócz podagrycznika i perzu
Ewo majowa jakie wrzaski w domu od wczoraj chyba też siedziałyby cały czas na polu czyżbyśmy musieli wybudować kolejną wolierę :shock:
Ewciu pipio najważniejsze, że jesteś wybacz nie doczekałam i padłam chociaż nic nie robiłam cały dzień oprócz zdjęć ;:131 Doceniam ten cień ale i poszerzam uprawy w kierunku słoneczka bo nie wszyscy lubią w cieniu ;:306
Eluniu El widzisz ja coś w słabej kondycji i coraz wcześniej mnie łamie! ;:168
Ewo evluk coś czuje że u mnie będzie podobnie - miauki jak dzieci ... domagają się wyjścia :lol:
Liduniu już się usprawiedliwiałam dlaczego tak napisałam - wybacz ! wiem! dzięki temu że tego jest tyle to czasem zniechęca do czytania, ale ja przynajmniej przeglądam zawsze zdjęcia (u niektórych dwa razy :lol: ) i czytam wypowiedzi gospodarza ;:333 zapraszam ;:168
Elu Sz ale jest rośnie i to pięknie! Trochę boję się ją zostawić tak dużo roślin zniknęło tej łagodnej zimy. Niestety dużo kupionych jesienią jest mnożonych z nasion angielskich a to przecież zupełnie inny klimat. Może niech na razie zostanie w tej doniczce :D
Miłego dnia ja dzisiaj mam pracę ekspedytora ;:306
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Jestem! ;:138 Czwarta strona! I jedź tu człowieku na komunię... :;230 Zaraz wątek się zgubi.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
akl62
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 cze 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

A te różowe gwiazdki na skalniaku , to co to ? Skalniak pod tą kłodą super się prezentuje. I te Twoje kamienie. Taki skalniak wygląda naturalnie, bo to przecież miejscowy kamień.
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marysiu moje kotki jak nie chcą wrócić do domu to właśnie jako wabik macham im torebka z jedzeniem. Wtedy szybko przybiegają do miski.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Ooo Marysia nowy wątek juz ma ;:oj wiejski ogród jest the best ;:138 będę Cię kochana odwiedzać! ;:196
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Marysiu masz mnóstwo roślin i przestrzeni,jak ja lubię takie klimaty i zwierzyniec niczego sobie. ;:63
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Renatko nie jest tak źle to tylko czwarta strona, a ja Cię witam serdecznie ;:196
Aniu :wit to jest lewizja królowa skalniaków ostatnio! Masz rację kamień miejscowy ale nie wiem czy wiejskie gospodynie kiedyś miały skalniaki, bo teraz obowiązkowo przed domem i sąsiadka dziwi się, że ja mam wgłębi ogrodu ;:306
Dorotko no to nasze przybiegły, ale po zjedzeniu zaraz był wrzask, że chcą z powrotem ;:65
Zuziu witam Cię serdecznie w moim ogrodzie ;:180 , że lubisz taki zwierzyniec to widać w awatarku :lol:

To zapraszam na porcję zdjęć z dnia dzisiejszego ;:180
Bodziszki:
Obrazek
Obrazek
ostatnie tulipany:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Miał być biały :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kwitną krzewy
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ten wyhodowany z nasionka!

i mam pytanie to jest kasztan jadalny ; czy może ktoś wie czy to są jego kwiaty, bo ma takie coś pierwszy raz!
Obrazek
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Marysiu, znalazlam Cie. :wit Masz jeszcze tulipanki? Jakaś późna odmiana, u mnie już na wykończeniu.
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Marysiu,ile kwiecia u ciebie kolorowego.U mnie tylko żurawki i orliki na razie daja kolor.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Z dzisiejszej porcji zdjęć wybieram cebulicę i białego bodziszka: prześliczne są, takie delikatne....

Z kotami, toś sobie narobiła teraz, bo już wiedzą co na zewnątrz jest i będą wyć pod drzwiami :wink: moje po jednym dniu na zewnątrz trzeba podstępem do domu zaganiać, tak im się podoba ;:224
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Pat, białym bodziszkiem musisz się podzielić ;:173 Ładny jest :heja
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Marysiu cieszę się ,że mogłam zobaczyć Twój ogród z szerszej perspektywy. Pięknie i sielsko u Ciebie.
Bardzo, bardzo mi się podoba. Wydaje mi się ,że idealnie dopasowałaś ogród do miejsca jakie je otacza.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Beatko moje też już przekwitły, a tu nagle te wyszły jakieś spóźnialskie ;:306
Małgosiu czekam na irysy bo u innych kwitną a u mnie jeszcze nie!
Pat to dary! Nie pamiętam od kogo bodziszek bo przyszedł bez kwiatka. Może od Irminki, może od Lidzi no nie wiem :? Cebulica od Marysi Mar Mam nadzieję, że bodziszek jak inne szybko się rozrośnie ;:173
Aniu Słodka dzielicie skórę na niedźwiedziu ;:306 ale rozumiem to, jak się rozrośnie będziemy dzielić :lol:
Aniu Czarowna dziękuję za uznanie. Jest to miejsce gdzie mogę sadzić rośliny, ale niestety nie mogę specjalnie komponować rabat, bo jest to dosyć utrudnione przez rosnące drzewa, których nie można od tak wyrzucić :?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”