Początek grudnia i pada,pada pada....ziemia porządnie nasiąknięta i gdyby to nie był początek grudnia to może zamówienie na róże bym złożyła?

Na razie jednak poprzestanę na marzeniach i przygotowaniach do świąt.
Mój pomysł mini ogródka na razie przystopował.Kilka dni temu wybrałam się do dużej hurtowni kwiatowej w poszukiwaniu mchu sztucznego do mojej szklarenki i jakże się zdziwiłam,kiedy nie było

Soniu podsunęłaś mi super pomysł z biedronką

Jadziu szklarenkę zamówiłam w sklepie ,który sprowadza na zamówienie rzeczy z Ikea...
Skrętniki moje dwa padły,niełatwe w uprawie niestety,ale jeszcze 4 się uchowały,może przeżyją zimę.
Storczyki tez mi dały popalić

Marlenko dziękuję za pomoc,oglądałam strony ,ludzie potrafią cuda tworzyć

Byłam też na stronie z miniaturkami,swego czasu na pewno złożę na kilka elementów zamówienie chociażby na ławeczkę

Szkoda,że nie zdołałaś dokończyć projektu,ale czekam również aż Ty pokażesz swoje cudo:)
Malutkie bukszpany super pomysł

Zuziu och te patyczki różane,marzę,by chociaż jedną różę tak wyhodować i moje starania zawsze kończą się fiaskiem

No nie wychodzi mi i już

Olu dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej:)
Maju ja chyba kupię w tym roku gotowe floksy może z BR? I goździki jako wypełniacz do róż

U nas aż takiego mrozu nie było jeszcze,ale ja się cieszę,bo kopców nie mam

Sabinko gablotkę możesz zakupić w IKei

Aneczko jak dobrze pójdzie to i Tobie patyczek Winter Lodge wyślę

Aniu szklarnia nie jest duża,myślę,że znalazłabyś dla niej miejsce

O Winter Lodge można spróbować popytać panią Kamilę z Rosaplant,potrafi sprowadzić różane perełki

Blueanna podałam na priv:)
Marlenko jestem w fazie pomysłu,ale brakuje mi trawki ...
Hot Chocolate w ten pochmurny dzień na rozgrzanie:)