Witam wszystkich poświątecznie . Byłam w ogródku i zrobiłam parę zdjęc . Jakas nieznana mi zwierzyna poobgryzała mi korony cesarskie . Może slimory nie wiem Zaczynają kwitnąc hiacynty i wszystkie agresty mają już listki Jeszcze troszkę nie będę odwiedzac Waszych ogródków nie mam na razie na to czasu .Może wieczorem uda mi sie na chwilkę skoczyć w odwiedziny . Zaczynają wychodzić do góry sasanki Kwitną żonkile i psi ząb pokazuje swoje kwiatki . Listki na różach tez sie już pokazują To na razie tyle zasyłam wszystkim odwiedzającym
Witam wszystkich po dłuższej przerwie . Niestety nie zależało to ode mnie samej . Jest u mnie moja mama gdyż moja bratowa jest bardzo chora . Ubiegłoroczne prymulki zaczynają powoli pokazywać swoje kwiatki . Niestety jest za zimno
GABI 4 korony mi tak poszły . Góra osobno i łodyga . Ciekawe co to za gadzina tak się na nich wyżywa
ANIU cóż zrobić ,ale widzę ,że one i tak nie miałyby kwiatów. Będę musiała je wykopac no i na jesien wsadzić może z nich w przyszłym roku coś będzie . Kupiłam sobie róże TOM TOM i ciekawe czy będzie taka sama jak na zdjęciu
Jadziu ja kilka razy sadziłam korony ale mi nie kwitły więc zrezygnowałam,a są takie ładne.
Ta róża jest pnąca czy wielkokwiatowa.Halinka kupiła piękną czerwoną różę Josephine Bruce.
DANUSIU też ją kupiłam w marcu a tę teraz . Ona jest rabatowa dorasta do 60 cm czyli taki karzełek w porównaniu z moimi . Jestem ciekawa jak będzie rosła i jakie będzie miała kwiaty