Witajcie kochani. Dziekuje bardzo za odwiedziny i Wasze ciepłe jak zawsze słowa.
Hibcio -jesteś u mnie pierwszy raz mam nadzieję, że nie ostatni. dziękuję
Julcia może nie upiększył ale jakoś dziwnie powiększył

Pozdrówka
Comciu wiesz sama jak ja lubie działkę, każdą wolną chilkę tam spędzam jakoś daję radę. Warzywniak to sobie faktycznie powiększyłam, chyba na swoja zgubę

bo chwaściory to pierwsze tam właśnie, ale za to groch, bób moje ulubione muszą tam być
Piterku bardzo serdecznie zapraszam - miejsca Ci u mnie dostatek na żurawki
Ewuś mój piesio to w ogóle chyba zastanawia się po co ta pańcia ciągle łazi na tą działkę i pajacuje

, ale za to się cieszy, bo ma gdzie poganiać i pańci kwiatuchy tratować
Anetko -dziękuję za wizytkę. Ogród - staram się jak mogę, czasem nie wychodzi, czasem się ni chce. Masz racje zima poczyniła ogromne straty mi padło 18 róż i wiele innych roślin wieloletnich, dlatego jest wiele pustych placów do ponownego obsadzenia. A Ciebie jak najbardziej namawiam na założenie własnego wątku i chwal się ogrodkiem. Buziaki
Keetee ja to juz taka szalona jestem, jak cos mi wpadnie głupiego do głowy to muszę to zrobić choćby nie wiem co. W tamtym roku stanęłam na deskę z gwoździem i rozwaliłam stopę, potem ciachnęłam sobie palca sierpem, ostatnio zakopaliśmy basen, który nie zdał egzaminu i juz na nim trawa rośnie i takie tam różne...

Dziękuje za wizytę
Kochani czy tą wierzbę ciachnąć, czy zostawić -chodzi mi o koronę?