Zakątki na Dębowym 4
- lojka 63
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zakątki na Dębowym 4
Ten ogród taki okazały,w przepięknych kolorach cały,a ja ci niosę życzenia z okazji Bożego Narodzenia.
Niech Ci się dobrze powodzi a ,w planach nic nie zaszkodzi.
Święta niech będą radosne,ciepłe jak słoneczko na wiosnę.W gronie kochanych osób,niech to na życie będzie sposób ,
by w Nowym Roku, zawsze ktoś był u Twego boku
na kogo liczyć możesz a jak trzeba to Jemu pomożesz.
Niech Ci się dobrze powodzi a ,w planach nic nie zaszkodzi.
Święta niech będą radosne,ciepłe jak słoneczko na wiosnę.W gronie kochanych osób,niech to na życie będzie sposób ,
by w Nowym Roku, zawsze ktoś był u Twego boku
na kogo liczyć możesz a jak trzeba to Jemu pomożesz.
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie kochani
Ostatnio nie zaglądałam tutaj, bo jakoś czas szybko leci. Parę wystaw moich koleżanek miałam. sporo malowałam, robiłam bombki.
Potem czas przedświąteczny, świąteczny i teraz już spokojniej. Aczkolwiek zamierzam w zimie kilka obrazów namalować , bo szykuje się do wystawy malarskiej indywidualnej
Ale póki co to troszkę odpowiem
Była zima, była dość obfita. Odśnieżania było.
Taka zima była u mnie na początku grudnia.
ale przed świętami niestety wszystko znikło
Beaby - Bęatko Czasami już tak jest , że jakieś rośliny nam w ogrodzie wypadną. Ale w mig drugie zastępują. I ogród deko się zmienia, żyje i wciąż nas cieszy. Hibiskusy bylinowe jeszcze mi się nigdy nie wysiały.
Na parapetach już mam pełno koleusów.
Dziękuję za informacje i rady co do smagliczki. chyba kupie nasiona fioletowej i wysieję. Najlepiej to na wiosnę ?? Do doniczek ?
Oj ptaszki dokarmiam, dokarmiam i coraz je widzę. Fantastyczny widok tych różnych ptaszków
sikoreczki
Soniu Oj tak, tak ten różowy złocień jest cudny. Późno kwitnie , nie boi się małych przymrozków i ten kolorek z daleka widoczny jak już w ogrodzie mało jest kolorów to najbardziej cieszy.
2 klony jeszcze jesienią kupiłam i na dalszym terenie ogrodu posadziłam.
Bardzo dziękuję za pochwałę moich zdjęć ptaszkowych
jarha- Halinko, plocczanka- Lucynko A dziękuję bardzo
Codziennie widzę buszujace za oknami różne ptaszki. Fantastyczny widok.
co kilka dni coś im zawieszę i do karmika sypnę. Ale jak śniegu nie mam to więcej gdzieś latają, bo mniej ich wówczas przy stanowiskach z karami.
Dziękuje i wam zdróweczka życzę.
Dziękuję bardzo i życzę Aby ten Nowy Rok obfitował w zdrowie i radości różne. Ogrodowe też.
Mazurki
Ostatnio nie zaglądałam tutaj, bo jakoś czas szybko leci. Parę wystaw moich koleżanek miałam. sporo malowałam, robiłam bombki.
Potem czas przedświąteczny, świąteczny i teraz już spokojniej. Aczkolwiek zamierzam w zimie kilka obrazów namalować , bo szykuje się do wystawy malarskiej indywidualnej
Ale póki co to troszkę odpowiem
Była zima, była dość obfita. Odśnieżania było.
Taka zima była u mnie na początku grudnia.
ale przed świętami niestety wszystko znikło
Beaby - Bęatko Czasami już tak jest , że jakieś rośliny nam w ogrodzie wypadną. Ale w mig drugie zastępują. I ogród deko się zmienia, żyje i wciąż nas cieszy. Hibiskusy bylinowe jeszcze mi się nigdy nie wysiały.
Na parapetach już mam pełno koleusów.
Dziękuję za informacje i rady co do smagliczki. chyba kupie nasiona fioletowej i wysieję. Najlepiej to na wiosnę ?? Do doniczek ?
Oj ptaszki dokarmiam, dokarmiam i coraz je widzę. Fantastyczny widok tych różnych ptaszków
sikoreczki
Soniu Oj tak, tak ten różowy złocień jest cudny. Późno kwitnie , nie boi się małych przymrozków i ten kolorek z daleka widoczny jak już w ogrodzie mało jest kolorów to najbardziej cieszy.
2 klony jeszcze jesienią kupiłam i na dalszym terenie ogrodu posadziłam.
Bardzo dziękuję za pochwałę moich zdjęć ptaszkowych
jarha- Halinko, plocczanka- Lucynko A dziękuję bardzo
Codziennie widzę buszujace za oknami różne ptaszki. Fantastyczny widok.
co kilka dni coś im zawieszę i do karmika sypnę. Ale jak śniegu nie mam to więcej gdzieś latają, bo mniej ich wówczas przy stanowiskach z karami.
Dziękuje i wam zdróweczka życzę.
Dziękuję bardzo i życzę Aby ten Nowy Rok obfitował w zdrowie i radości różne. Ogrodowe też.
Mazurki
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
ewita44- Ewuś To prawda, fajnie móc obserwować różne ptaszki z kuchennych okien. I tak blisko je widzieć i słyszeć w ogrodzie.
Dziękuje za pochwałę moich zdjęć.
Bufo-bufo - Olu Dokładnie tak. W żywopłocie mam jałowce Skyrocket z tują (zieloną. Teraz już inaczej posadzałabym. ale jest jak jest. Może kiedyś zmienię.
Ptaszki są fantastyczne nawet zimą. Mazurków mam duzo. Zadomowiły mi się w kilku budkach na domku.
any57- Andrzeju zima jest. Wcześniej ze śniegiem teraz bez śniegu. Ale co raz ptaszkom coś podrzucam.
cyma2704- Soniu, lojka 63- Jolu Dziękuję dziewczyny za piękne życzenia. Wybacz, nie zaglądałam tutaj. Ale wszystkiego najlepszego na Nowy 2024 rok ci życzę. Zdrowia, miłości , spokoju w rodzinie i wokół was i dużo wszelakich radości
Sójka też do mnie i jak widać do karmnika też lubi zaglądać
gil zwyczajny
ciemiernik kwitnie.
Nie wiem co to mam za sosnę na pniu. Ale zimą fantastycznie się przebarwia na zółtawy kolorek .
Ma dopiero 2 latka u mnie. Jeszcze nie wielka. Szczepiona na pniu. Ale z roku na rok będzie ładniejsza i bardziej widoczna w ogrodzie.
Dziękuje za pochwałę moich zdjęć.
Bufo-bufo - Olu Dokładnie tak. W żywopłocie mam jałowce Skyrocket z tują (zieloną. Teraz już inaczej posadzałabym. ale jest jak jest. Może kiedyś zmienię.
Ptaszki są fantastyczne nawet zimą. Mazurków mam duzo. Zadomowiły mi się w kilku budkach na domku.
any57- Andrzeju zima jest. Wcześniej ze śniegiem teraz bez śniegu. Ale co raz ptaszkom coś podrzucam.
cyma2704- Soniu, lojka 63- Jolu Dziękuję dziewczyny za piękne życzenia. Wybacz, nie zaglądałam tutaj. Ale wszystkiego najlepszego na Nowy 2024 rok ci życzę. Zdrowia, miłości , spokoju w rodzinie i wokół was i dużo wszelakich radości
Sójka też do mnie i jak widać do karmnika też lubi zaglądać
gil zwyczajny
ciemiernik kwitnie.
Nie wiem co to mam za sosnę na pniu. Ale zimą fantastycznie się przebarwia na zółtawy kolorek .
Ma dopiero 2 latka u mnie. Jeszcze nie wielka. Szczepiona na pniu. Ale z roku na rok będzie ładniejsza i bardziej widoczna w ogrodzie.
- Igala
- Od: 11 gru 2012, o 19:25
Najazd krasnali zdjecia ptaków przeurocze!!! Fajnie ubrałas choinkę; u nas takie wichury były że się nie dało...
Życzę ci dobrej weny i passy twórczej i dużo radości tworzenia!!! Mam nadzieję że nam pokażesz coś...
Życzę ci dobrej weny i passy twórczej i dużo radości tworzenia!!! Mam nadzieję że nam pokażesz coś...
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Kontrolowana dzikość cz.2
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Och, łał… Ciemiernik już kwitnie… Jak pięknie. No i ten festiwal ptaszków. Żona od paru lat też w sezonie zimowym wystawia karmnik, więc często sobie patrzę na te skrzydlate balety. Największy kiedyś ubaw miałem jak przyleciała sikorka modraszka, zaczęła jeść, przyleciał wróbel, zdzielił sikorkę przez łeb skrzydłem, płosząc ją, ale sam nic nie zdążył dziobnąć, bo nadleciał kos i niemalże wrąbał mu się pazurami w kuper, płosząc i jego… I dopiero kos sobie spokojnie siedział i podjadał, nieniepkokojony już przez nikogo.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- Beaby
- Od: 16 lut 2014, o 13:16
Piękny świąteczny ogród
Jak widać ptaszkom też się podoba.
Aniu, kiedykolwiek wysiejesz smagliczkę to będzie dobrze. Można wprost do gruntu już nawet w marcu. A jak wysiejesz na parapety to będzie po prostu szybciej kwitła. Sama zobaczysz jaka to super roślina do samodzielnego wysiewu.
Indywidualna wystawa obrazów Powodzenia, Aniu!
Jak widać ptaszkom też się podoba.
Aniu, kiedykolwiek wysiejesz smagliczkę to będzie dobrze. Można wprost do gruntu już nawet w marcu. A jak wysiejesz na parapety to będzie po prostu szybciej kwitła. Sama zobaczysz jaka to super roślina do samodzielnego wysiewu.
Indywidualna wystawa obrazów Powodzenia, Aniu!
- kuneg
- Od: 29 sty 2021, o 08:11
Aniu, piękne fotki ptaków. Do mnie na balkon też czasem zaglądają. Wystawiłam pojemnik z nasionami konopi, do których wlazły mi mole i jak były śniegi, to sikorki się częstowały. Teraz ptaszki mają jedzenie gdzie indziej i nie zaglądają do mnie, a konopie dalej stoją na parapecie.
Trzymam kciuki za wystawę!
P.S. Skompletowałam nasiona dyń wreszcie
Trzymam kciuki za wystawę!
P.S. Skompletowałam nasiona dyń wreszcie
-
- Od: 15 maja 2015, o 14:00
Witaj! Pięknie i kolorowo u Ciebie! Już niedługo wiosną, więc znów festiwal barw. Widzę u Ciebie piękne okazy traw. Ja dopiero zaprosiłam je do siebie u ciekawa jestem czy im się spodoba.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
Jak idzie malowanie, Aniu?
Wierzę w Twój talent i pracowitość, zatem wystawa z pewnością przyciągnie oczy zwiedzających, którzy nie będą szczędzili pochwał i zachwytów, czego życzę Ci z całego serca.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Wierzę w Twój talent i pracowitość, zatem wystawa z pewnością przyciągnie oczy zwiedzających, którzy nie będą szczędzili pochwał i zachwytów, czego życzę Ci z całego serca.
Wszystkiego najlepszego w nowym roku.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Aniu ptaszki mogę u Ciebie oglądać codziennie, piękne zdjęcia.
Ciemiernik śliczny, u mnie nawet pąków za bardzo nie widać.
Życzę zdrowia i wielu pomysłów na wspaniałe obrazy, na własny wernisaż.
Ciemiernik śliczny, u mnie nawet pąków za bardzo nie widać.
Życzę zdrowia i wielu pomysłów na wspaniałe obrazy, na własny wernisaż.
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
Aniu, zima u Ciebie piękna, u mnie też szybko śnieg zniknął a tak było biało wokół i komu to przeszkadzało Fajny pomysł z czapeczkami, zrobił się prawdziwie świąteczny nastrój, mam nadzieję, że nie odfrunęły przy ostatnich wichurach.
Teraz już zrobiło się bardzo wiosennie, oby już tak zostało. Zima zdecydowanie za długo u nas trwa.
Zdjęcia skrzydlatych przyjaciół śliczne
Teraz już zrobiło się bardzo wiosennie, oby już tak zostało. Zima zdecydowanie za długo u nas trwa.
Zdjęcia skrzydlatych przyjaciół śliczne
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
W moich okolicach pogoda się szybko zmienia, codziennie inna. W zeszłym tygodniu był jeden ciepły dzień więc popracowałam w ogrodzie. Potem zaczęło mocno wiać, przyszedł deszcz typu mżawka . A dzisiaj nieco poniżej 0 a właściwie nie ma minus 1 stopni Cel. śnieg leży i wymaga odśnieżania, na drogach jest ślisko.
- Lesna Dusza
- 50p
- Od: 7 sty 2023, o 18:00
Aniu witam serdecznie w Nowym Roku, nowy sezon przed nami mam nadzieję,że piękny z odpowiednią ilością słońca i deszczu pozdrawiam.
Lena