Roślinki Anny S.
Re: Roślinki Anny S.
Fajniutki bluszczyk ,super ma wybarwione listki
Mam takiego samego i teraz będę go dawał w hydro bo wcześniejszego mi przędziorki zeżarły...
Mam takiego samego i teraz będę go dawał w hydro bo wcześniejszego mi przędziorki zeżarły...
- Teresa600
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Aniu. .zawitałam w Twoje progi i bardzo sie cieszę bo zobaczyłam mnóstwo pieknych i zadbanych kwiatów.bedziesz miała z czego robic szczepki do hydroponiki jak zauważyłam lubisz tak jak ja bawić sie w uprawę własnych szczepek.Prawda jaka to radość? Jeszcze raz gratuluje decyzji uprawy w hydro
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu bluszczyk ma fajne ubarwienie listków
Nie trzymaj nas długo w niepewności i pokaż co tam jeszcze upolowałaś
Nie trzymaj nas długo w niepewności i pokaż co tam jeszcze upolowałaś
Ja właśnie też ostatnio znoszę do domu i stąd deficyt miejsca, ale ciągle sobie powtarzam, że przecież jeszcze parę na działkę idzie, to miejsce będzie ;)
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
- Edyta 74
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nowy bluszczyk jest śliczny Niech zdrowo rośnie.Moje bluszcze zawsze dopadają przędziorki,został mi tylko ten od Ani.Jego też atakują ale dzielnie się trzyma.
Może spróbuj zraszać, ponoć przędziory lubią suche powietrze.
Moje kwiatki
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Jak miło, że zaglądacie Oczywiście zapraszam ponownie ;)
Mirku Ja na razie jej nie ruszam, miałam ok rok temu podobną, trochę pocięłam dla obdzielenia forumek i niestety usechł Więc jest nowy
Tereso Tak uwielbiam prowadzić rośliny od maleńkości Zobaczymy czy mi ta uprawa będzie wychodziła
Aniu Na zdjęciu nie widać, ale niektóre plamki mają odcień szarości i granatu... Jeszcze kilka dni i pokażę ;) Może jutro, może pojutrze ;)
Ewo Oj u mnie również są roślinki na działkę, więc miejsce się zrobi A tak poza tym to mąż stwierdził, że myślał, że mam mniej kwiatów Chmm... czyżby coś z tego wynikało? - zobaczymy, może zapełni wolne miejsca kwiatkami Problem w tym, że osobiście wolę od maluchów chować, bardziej mnie to cieszy ;)
Edyto To niech się trzyma, a przędziory padną.
Chyba wszystkie nieproszone stworzonka na kwiatach nie lubią zraszania, więc warto spróbować, być może uciekną bez chemii
Mirku Ja na razie jej nie ruszam, miałam ok rok temu podobną, trochę pocięłam dla obdzielenia forumek i niestety usechł Więc jest nowy
Tereso Tak uwielbiam prowadzić rośliny od maleńkości Zobaczymy czy mi ta uprawa będzie wychodziła
Aniu Na zdjęciu nie widać, ale niektóre plamki mają odcień szarości i granatu... Jeszcze kilka dni i pokażę ;) Może jutro, może pojutrze ;)
Ewo Oj u mnie również są roślinki na działkę, więc miejsce się zrobi A tak poza tym to mąż stwierdził, że myślał, że mam mniej kwiatów Chmm... czyżby coś z tego wynikało? - zobaczymy, może zapełni wolne miejsca kwiatkami Problem w tym, że osobiście wolę od maluchów chować, bardziej mnie to cieszy ;)
Edyto To niech się trzyma, a przędziory padną.
Chyba wszystkie nieproszone stworzonka na kwiatach nie lubią zraszania, więc warto spróbować, być może uciekną bez chemii
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
Aniu, cieszę się, że wizyty zmobilizowały Cię do pokazania Twoich pięknych roślinek.
Śliczne Hoyeczki, i kwitnące storczysie i żółty Hibiskusik.
Nowość - Bluszczyk pięknie ma wybarwione listki.
Powodzenia z Hydro.
Śliczne Hoyeczki, i kwitnące storczysie i żółty Hibiskusik.
Nowość - Bluszczyk pięknie ma wybarwione listki.
Powodzenia z Hydro.
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
A ja znów szczęśliwa
Byłam na zakupach, bo tu u nas to wszystkie sklepy pozamykane są w niedziele, więc zakupy trzeba było zrobić na jutro, no i w związku z tym już zapewne się domyślacie... Tak, tak mam nowe roślinki
A cóż to znów przytargałam, a raczej znów dostałam od męża Zdjęcia będą jutro, a najpóźniej w poniedziałek, bo pewnie niedzielę poświęcimy na 'wypoczynku' na działce, więc nie wiem czy znajdę chwilę, aby z Wami pobyć. Przedstawię Wam fikusa (chyba sprężysty) oraz skrętnika i... obiecaną nowość sprzed kilku dni, bluszczyk pokazałam ale obiecałam coś jeszcze ;)
Damianie Cieszę się, że również Tobie wpadł w oko
Kasiu No, mam nadzieję, że przerw z forum już nie będę miała, ewentualnie jakieś krótsze, zdjęcia zielonych wklejać będę, chociaż i tak uważam, że moje zielone nie są aż tak piękne i do tego wolno rosną. Carnosa będzie chyba kwitła, chyba się jeszcze nie chwaliłam Dwa storczyki z tej całej 'gromady' powtórzyły kwitnienie, więc dzięki nim jest reszta, a ten ratowany wypuszcza cztery nowe korzonki za jedyne 1zł - tym bardziej się cieszę, że dał radę. Hibiskusa żółtego aktualnie szukam, a w sumie każdy którego napotkam jest mój Ciekawe jak długo bluszczyk ze mną wytrzyma
Byłam na zakupach, bo tu u nas to wszystkie sklepy pozamykane są w niedziele, więc zakupy trzeba było zrobić na jutro, no i w związku z tym już zapewne się domyślacie... Tak, tak mam nowe roślinki
A cóż to znów przytargałam, a raczej znów dostałam od męża Zdjęcia będą jutro, a najpóźniej w poniedziałek, bo pewnie niedzielę poświęcimy na 'wypoczynku' na działce, więc nie wiem czy znajdę chwilę, aby z Wami pobyć. Przedstawię Wam fikusa (chyba sprężysty) oraz skrętnika i... obiecaną nowość sprzed kilku dni, bluszczyk pokazałam ale obiecałam coś jeszcze ;)
Damianie Cieszę się, że również Tobie wpadł w oko
Kasiu No, mam nadzieję, że przerw z forum już nie będę miała, ewentualnie jakieś krótsze, zdjęcia zielonych wklejać będę, chociaż i tak uważam, że moje zielone nie są aż tak piękne i do tego wolno rosną. Carnosa będzie chyba kwitła, chyba się jeszcze nie chwaliłam Dwa storczyki z tej całej 'gromady' powtórzyły kwitnienie, więc dzięki nim jest reszta, a ten ratowany wypuszcza cztery nowe korzonki za jedyne 1zł - tym bardziej się cieszę, że dał radę. Hibiskusa żółtego aktualnie szukam, a w sumie każdy którego napotkam jest mój Ciekawe jak długo bluszczyk ze mną wytrzyma
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- samanti
- 200p
- Od: 28 mar 2008, o 12:16
- Kontakt:
Aniu przybiegłam z rewizytą i co widzę ??
Wspaniałości - masz piękne ,zadbane roślinki.
Będę tu częstym gościem ,jeżeli pozwolisz
pozdrawiam
Wspaniałości - masz piękne ,zadbane roślinki.
Będę tu częstym gościem ,jeżeli pozwolisz
pozdrawiam
pozdrawiam - Edyta Moja oranżeria i domowy zieleniec
samanti Witaj, odwiedzaj kiedy zechcesz
Obiecałam, że będę i dotrzymałam słowa. Mam ze sobą również obiecane zdjęcia. Czyli kolejno: fikus, skrętnik, sansewieria (ukorzeniona w wodzie) oraz ten wyczekiwany hibiskus - niespodzianka (z tego samego dnia, co bluszcz). Jak na razie trzyma kwiaty ponad 24h (jeśli przetrwają do jutrzejszego rana to będą miały 48h), może doczekam się momentu jak rozwinie nowe i dopiero te wczorajsze odpadną. Ma ponad 25 pąków
Zapraszam do oglądania ;) i miłej nocki życzę
Obiecałam, że będę i dotrzymałam słowa. Mam ze sobą również obiecane zdjęcia. Czyli kolejno: fikus, skrętnik, sansewieria (ukorzeniona w wodzie) oraz ten wyczekiwany hibiskus - niespodzianka (z tego samego dnia, co bluszcz). Jak na razie trzyma kwiaty ponad 24h (jeśli przetrwają do jutrzejszego rana to będą miały 48h), może doczekam się momentu jak rozwinie nowe i dopiero te wczorajsze odpadną. Ma ponad 25 pąków
Zapraszam do oglądania ;) i miłej nocki życzę
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, pięknie kolorowo u Ciebie - ten hibiscus jest niesamowity
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie