Ogródeczek Ewy

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p
Od: 26 sty 2010, o 20:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródeczek Ewy

Post »

lucy09 pisze:Ale u mnie też już zaczynają kwitnąć. :roll: Sama nie wiem czy się cieszyć...
Z kwiatów tak ale z tej pogody to raczej nie ;:223 chociaz dzisiaj było ;:3 ;:138 i jak tylko taka pogoda to ruszam na działkę i przekopuje ,wykopuje i już sama nie wiem jak mam robic ciągle nowe pomysły :;230 .Jutro jadę na grzyby :tan widzę, że się pokazały a jadę na największe wrzosowisko w Europie dawny poligon jednostek ZSRR tak tak ZSRR to jest koło dawnego miasta radzieckiego Borne Sulinowo koło mnie
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Grzybobranie było obfite ;:138 ,już dawno nie znalazlam tak dużo kozaków do domu przytaszczyliśmy dwa wiadra i stwierdziliśmy z M.po co :;230 bo my nie jemy grzybów jedynie marynowane i trochę suszonych na wigilie ,ale jak ktoś ma bzika i uwielbia łazic po lesie i zbierac grzyby to na to nic się nie poradzi :;230 Obrazek Obrazek

ale już częśc się suszy a zapach w domu cudowny ,marynowane już w słoikach czekają do wyniesienia do piwnicy
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Ale wam zazdroszczę. Ja w moim lasku nic nie znalazłam ale za to pod domem 2 prawdziwki i 2 maślaki. Już zjedzone. ;:7
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Dzisiejszy dzień był mocno pracowity ,kocham krokusy i znowu 100 samych białych zasiliło mój ogród a jeszcze raz tyle czeka do posadzenia ale to już mix. Obrazek chcę aby wejście na działkę było całe w białych krokusach

kilka zdjęc z jesiennego ogrodu

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Matemax
1000p
1000p
Od: 14 sty 2010, o 19:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewo niesamowite zdjęcia, grzybki :P aż ślinka cieknie, piękne kwiaty, szarłat w oddali, słonecznik, już nie wspomnę o kobei i eukomisie ;:138
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ea, jak te wszystkie cebule na wiosnę zakwitną to będzie widok. :shock: Przepiękny jest twój eukomis- róża ananasowa. Ja mam u siebie taki zwykły po raz pierwszy i zawładną moim sercem całkowicie.
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

lucy09 pisze:Ea, jak te wszystkie cebule na wiosnę zakwitną to będzie widok. :shock: Przepiękny jest twój eukomis- róża ananasowa. Ja mam u siebie taki zwykły po raz pierwszy i zawładną moim sercem całkowicie.
Zobaczymy jaki to będzie widok ;:65 Eukomis w rzeczywistości wygląda jeszcze ładniej jak na zdjeciu i jest dużo wyższy od zwykłego ;:108
Awatar użytkownika
Anitaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2008, o 14:16
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wpadłam na chwilkę brak mi czasu nawet na odpisy :roll: muszę pogratulować mieczyków :D :wink: Ostanie są najpiękniejsze.
Bardzo znajome :D
Po wykopaniu namocz je koniecznie w środku owadobójczym i grzybobójczym najlepiej osobno.
Przybyszówki zostaw sobie na rozmnożenie.
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Anitaaa pisze:Wpadłam na chwilkę brak mi czasu nawet na odpisy :roll: muszę pogratulować mieczyków :D :wink: Ostanie są najpiękniejsze.
Bardzo znajome :D
Po wykopaniu namocz je koniecznie w środku owadobójczym i grzybobójczym najlepiej osobno.
Przybyszówki zostaw sobie na rozmnożenie.
AnitkoTo Tobie należą się gratulacje ;:138 za to co nam ofiarujesz i możemy się chwalic takimi pięknościami :tan .Do wszystkich wskazówek zastosuje się ;:180 muszą przecież przetrwac do przyszłego roku i cieszyc nadal swoją pięknością ;:180
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Po kilku słowach pisania i już moje dłonie maja dośc ale kilka zdjęc jesiennych może ;:7 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dlaczego wcześniej jej nie wypatrzyłaś właśnie dzisiaj podzieliłam kilku koleżankom i nadal jest jej bardzo dużo następnym razem ją dostaniesz ale kusisz tymi grzybami a ja mam tak daleko do lasu .. 100 krokusów białych ale będzie widok :shock:
Awatar użytkownika
nitka55
500p
500p

Post »

Marysiu To Ty nie jezdzisz na grzyby a jak w wigilia bez pierogów z grzybami :?: :(
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piekne zbiory grzybów, ale będzie pychota...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”