Ogród Dorbie
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Dorbie
U mnie Fascination i Black K. zawiazaly ladnie kwiaty, White Prufusion i Pink Delight czy jak jej tam - ni hu-hu ale moze jak mowisz rusza pozniej, bo czas jeszcze na nie.
Ja mam Liatrisy posadzone przed jedna Budleja ale chyba bedzie z nich dupa blada, bo u innych juz kwitnal a moje wcale nie wylazly a 10 szt posadzilam. No i mi pomysl poddalas ze moze ladnie by z roza wygladaly..
Ja mam Liatrisy posadzone przed jedna Budleja ale chyba bedzie z nich dupa blada, bo u innych juz kwitnal a moje wcale nie wylazly a 10 szt posadzilam. No i mi pomysl poddalas ze moze ladnie by z roza wygladaly..
Mi taki pomysł rzuciła Elfir z fm i miala być ciemna fioletowa budleja i naokoło róże rabatowe białe lub żółte z obwódką z thui danica
Moja budleja jest odmiana African Queen
Mam jeszcze gdzie indziej Black Knight i białą i wrzosową - nie pamietam jakie odmiany, aha, jeszcze w tym roku posadziłam Blue Chip miniaturkę z medalami
Moja budleja jest odmiana African Queen
Mam jeszcze gdzie indziej Black Knight i białą i wrzosową - nie pamietam jakie odmiany, aha, jeszcze w tym roku posadziłam Blue Chip miniaturkę z medalami
- Jule
Moja Fascination jest rozowa a raczej dwie, bo mam w grupie posadzone. Staram sie prowadzic je w drzewka - teraz maja z poltora metra. Rosna kolo Anabellek sluzac im za zacienienie hihi i te nieszczesne ciemno rozowe Liatry posadzilam, zeby byl kontrast do Anabellkowych kulkowych kwiatow ... ale jak nie wylazly, to kij im w oko i poszukam sobie w przyszlym roku bialych roz rabatowy. Ta Twoja biala byla by calkiem w moim typie
Cristal
Moja różowo-wrzoswa budleja wyglądała rok temu tak, a po prawej biała większa rośnie
Moja różowo-wrzoswa budleja wyglądała rok temu tak, a po prawej biała większa rośnie
Szukam mikrobioty syberyjskiej i w okolicznych szkółkach nie ma. Może mi ktos podpowie gdzie szukać, bo nie mam ochoty zamawiać na all i płacic za przesyłkę 28zł. Potrzebuje 4-5 krzaczków
O dziwo znalazłam szałwię omszoną w małym sklepiku i posadziłam juz
A moje róże powoli zaczynaja rozkwitac
Nostalgie
Casanova
Alinka
Kronenburg
Enalub Dama de Cur, zobaczę jak rozkwitnie
A moje róże powoli zaczynaja rozkwitac
Nostalgie
Casanova
Alinka
Kronenburg
Enalub Dama de Cur, zobaczę jak rozkwitnie
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne różyczki
I zakupu szałwi gratuluję
I zakupu szałwi gratuluję
Dzięki
Szałwię jeszcze zamówiłam przez all.... ale nie wiem kiedy przyjdzie
Ale mam gdzie obsadzić
Szałwię jeszcze zamówiłam przez all.... ale nie wiem kiedy przyjdzie
Ale mam gdzie obsadzić
I kilka wiejskich klimatów
Pierwszy kosmos
Shneewitchen rabatowa
Pierwszy kosmos
Shneewitchen rabatowa
- Jule
Super ten ziolownik wyglada jak zarosnie calkiem, to bedzie cud-miod-orzeszki
Z kosmosem zacznij się zaprzyjaźniać, bo za chwilę zaczniesz go znajdować na calej działce
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Mam wątpliwości co do Twojej białej różyczki Casanova,moja wygląda inaczej i w innych ogrodach również.Ale tak czy siak jest piękna.