Mój taras - ogródek cz.2
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Re: Mój taras - ogródek cz.2
Elżbieta, dziękuję Pierwszy raz padła moja kandydatura Cieszę się, że mój ogród ci się podoba
- ElzbietaaG
- ewamaj66
Ależ to musi być pracochłonne Mnóstwo dłubania Za to efekt niesamowity. Ostatnio wysypał się na forum worek z talentami, zaglądałaś do działu z pogaduchami?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Elżbietko, cieszę się, ze odezwałaś się w moich pogaduchach, dzięki temu Cię odnalazłam
Kiedyś wpisywałam się w Twoim ogródkowym wątku, później jakoś mi umknęłaś..... chyba przy założeniu kolejnego wątku..... teraz z przyjemnością znów będę Cię odwiedzała . Przepiękne i bardzo pracochłonne przeczy robisz...... to wspaniałe zajęcie na zimowe długie wieczory Te suszki w misie to Twoje dzieło?, sama wysuszyłaś roślinki? cudnie wyglądają
Kiedyś wpisywałam się w Twoim ogródkowym wątku, później jakoś mi umknęłaś..... chyba przy założeniu kolejnego wątku..... teraz z przyjemnością znów będę Cię odwiedzała . Przepiękne i bardzo pracochłonne przeczy robisz...... to wspaniałe zajęcie na zimowe długie wieczory Te suszki w misie to Twoje dzieło?, sama wysuszyłaś roślinki? cudnie wyglądają
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Elzbieto-świetny pomysł z czosnkiem ozdobnym w stroiku!
Elu pomyślności w Nowym Roku i duuuuuuuuużo zdrówka
Pisałaś że użyjesz nasiennika czosnku do ozdoby zastanawiałam się jakiej a tu proszę , stroik jak malowanie , cud miód
Takie dzierganie chyba zajmuje troszkę czasu ? ładnie to wygląda mi brak cierpliwości .
Pisałaś że użyjesz nasiennika czosnku do ozdoby zastanawiałam się jakiej a tu proszę , stroik jak malowanie , cud miód
Takie dzierganie chyba zajmuje troszkę czasu ? ładnie to wygląda mi brak cierpliwości .
- ElzbietaaG
ewamaj jestem z natury cierpliwa i bardzo lubię robótki ręczne. Miałam ze dwa lata przerwy,
strasznie drętwiały mi ręce w nocy i po prostu zarzuciłam te swoje drugie największe hobby
Na razie jest ok i dziargam w najlepsze
Agness zajrzałam za sprawą Ewy a trzeba przyznać,że warto było Suszę głównie swoje kwiaty ogrodowe,
te w misie to akurat zakupione w Netto w ub.roku. Teraz czas w szczególności mi się dłuży, jestem na chorobowym
a za 2 tyg. czeka mnie artroskopia kolana. Coś czuję, że wydziergam duuuużo serwetek
EwkaEs ten czosnek to zeszłoroczny egzemplarz. W tym roku urósł mniejszy i zapomniałam go ściąć
Dzisiaj też potuptałam do Biedronki / po odwiedzinach twojego wątku/ i zakupiłam różowego hiacynta prosto z Holandii
do uprawy w wodzie
Elu dziękuję, zdrówko się nam przyda bo coś te Elki mają ostatni zły okres
Dzierganie wciąga jak narkotyk, na samym początku kiedy się jeszcze uczyłam szydełkować, zarywałam noce
U nas dzisiaj bardzo zimno, wieje mroźny wiatr .
Na poprawę nastroju kilka słoneczek
strasznie drętwiały mi ręce w nocy i po prostu zarzuciłam te swoje drugie największe hobby
Na razie jest ok i dziargam w najlepsze
Agness zajrzałam za sprawą Ewy a trzeba przyznać,że warto było Suszę głównie swoje kwiaty ogrodowe,
te w misie to akurat zakupione w Netto w ub.roku. Teraz czas w szczególności mi się dłuży, jestem na chorobowym
a za 2 tyg. czeka mnie artroskopia kolana. Coś czuję, że wydziergam duuuużo serwetek
EwkaEs ten czosnek to zeszłoroczny egzemplarz. W tym roku urósł mniejszy i zapomniałam go ściąć
Dzisiaj też potuptałam do Biedronki / po odwiedzinach twojego wątku/ i zakupiłam różowego hiacynta prosto z Holandii
do uprawy w wodzie
Elu dziękuję, zdrówko się nam przyda bo coś te Elki mają ostatni zły okres
Dzierganie wciąga jak narkotyk, na samym początku kiedy się jeszcze uczyłam szydełkować, zarywałam noce
U nas dzisiaj bardzo zimno, wieje mroźny wiatr .
Na poprawę nastroju kilka słoneczek
- ewamaj66
Dzięki za słoneczka, bo ponuro i buro za oknem Cały dzień lekko mrozi i wieje wiatr, a śniegu nie widać. Na pewno nie miałbym ochoty nic dziergać, raczej spać
- ElzbietaaG
Ewo u mnie już pada i to jak ! Jeszcze trochę i będzie jak w Grecji dzisiaj
- ewamaj66
Śnieg u Ciebie pada? Niebo było ciężkie i wisiało nad ziemią, może coś z tego jeszcze będzie
- ElzbietaaG
- ewamaj66
Wczoraj śnieg doszedł i do mnie Spadło go o wiele mniej, niż widać na Twoim zdjęciu, ale i tak bardzo się ucieszyłam. Dziś, niestety, chlapa