Ogród Marty
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty
Boguniu ,gałązki oczaru są u mnie na 30 str. nie wiem czy zauważyłaś
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie mam oczaru u siebie ale mam coraz większa ochotę jak oglądam jak u Ciebie pięknie kwitnie
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Biała Hosta jakaż piękność oryginalny i niespotykany kolor. Ładnie wykształcone liście Muszę ją mieć.
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Widziałam Martuś u Ciebie tego oczara, naprawdę piękny, musi być zjawiskowy. Moja głowa już pracuje w tym kierunku, nawet obchód pod tym kątem zrobiony!
-
Jonatanko,a czytałś co dziewczyny piszą,że ona potem zielenieje a w katalogach ani wzmianki o tym
-- 7 kwi 2013, o 14:38 --
Może jutro zrobię zdjęcie Oczaru w ogrodzie,bo pięknie kwitnie ,właśnie wróciłam ze spacerku ale nie miałam aparatu, nie chce mi się wracać.
-- 7 kwi 2013, o 14:38 --
Może jutro zrobię zdjęcie Oczaru w ogrodzie,bo pięknie kwitnie ,właśnie wróciłam ze spacerku ale nie miałam aparatu, nie chce mi się wracać.
- jonatanka
Martusiu tak czytałam ale troszkę oka nacieszyć.To prawda , przeglądałam w sklepach internetowych i wzmianki o tym brak a ceną różni się od "zielonej hosty".
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Ano właśnie, jak się kupuje białą to się chce mieć białą a nie zieloną. A ona podobnież bardzo krótko jest biała.
-
Jonatanko spacerowałam wcześniej po ogrodzie i zdam ci relacje:Wawrzynek wilczełyko już wypuszcza pojedyncze płatki,jak się jutro trochę ociepli,to za 2-3 dni w pełni zakwitnie,Przylaszczki też lada dzień zakwitną,bo dzisiaj jeden kwiatuszek na cienkiej nóżce się wyniósł oczar pięknie kwitnie ,piwonie drzewiaste bardzo napąpione ,a wszystkie inne małe roślinki całe jeszcze zasypane
-- 7 kwi 2013, o 15:23 --
I to jest Iwonko wkurzające
-- 7 kwi 2013, o 15:23 --
I to jest Iwonko wkurzające
- jonatanka
Ja dopiero na drugi rok będę patrzeć z zadowoleniem jak wszystko budzi się do życia a póki co będę cieszyć się urokami waszych ogrodów.Martusiu może jakieś fotki.
-
może coś jutro zdążę zrobić
-
- 200p
- Od: 10 lip 2012, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Martusiu ! Już raz byłam u Ciebie z rewizytą, ale szczęka mi opadła i wpadłam w taki podziw, że nic mądrego napisać nie umiałam . Twój ogród jest po prostu rewelacyjny, magiczny. Jak już się wejdzie to chce się stwierdzić "ja tu zostaję i basta"! Masz cudne rozrośnięte rośliny, pięknie skomponowane. Takie wielkie plamy koloru, to jest dopiero coś . Ja niestety nie mam tyle miejsca . Zauważyłam u Ciebie piękne paprocie i funkie. Ja również zakupiłam odmianę White Feather, więc będziemy mogły porównać doświadczenia . Bardzo mi się również spodobały nieroślinne ozdoby ogrodu, zadbałaś o każdy szczegół ! A obrzeża rabat planuję bezczelnie zgapić ; . No, o ile M mi pozwoli bo już zapowiedział, że gałęzie grusz, które chcemy wyciąć, będą mu do czegoś niezbędne. Tak więc znów będzie kto pierwszy, ten lepszy . Bardzo chętnie będę do Ciebie wpadać i oglądać piękne fotki! Pozdrawiam cieplutko!
-
Kasiu,dzięki za wizytę,witam cię w moich skromnych progach.Odpatruj co tylko ci się podoba,te paprocie mają w niektórych miejscach swobodę,żeby robiły takie naturalne leśne kąciki przy iglakach,one mają się doskonale ,ale chciałyby iść dalej i czasem muszę ich wyrzucać, chociaż zawsze wdzięcznie i naturalnie wyglądają
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jestem z rewizytą, pozdrawiam ,ale przejrzenie wątku od początku zostawiam na jutro ,bo dziś dopiero zlądowałam do domu