Tropiki (triki) cz.2
Re: Tropiki (triki) cz.2
Lady H, ja też nie mam MM, no i dużo bardziej podoba mi się jednak Fantasy musick, szkoda że jeszcze trudniej ją dorwać...
Meiss-Widziałam gdzieś FM ale kosztował 150 zł ..Wkrótce w Krakowie będzie wystawa storczyków to może akurat coś trafię chociaż zbytnio się nie nastawiam ...Wiosną MM kosztował 110 Mam albo Magicala albo coś bardzo podobnego i jestem zachwycona dlatego kilka dni temu zamówiłam sobie Lidoro...Oj.....Tyle mam chciejstw ale portfel pusty
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj wszyscy mają te listy życzeń Mi się marzy też najbardziej MM , drugi w kolejności jest Piccolo Red i z tych bardziej dostępnych krówka bordowo- żółta
No gdybym miała jakieś zaskórniaki do przeznaczenia na storczyki to bym brała Liodoro.
Chyba też widziałam tą za 150, no ale to stanowczo za duuużo. Dawno temu widziałam też jeszcze młode roślinki za kilkadziesiąt zł, ale głupia byłam i nie kupiłam
Ostatnio u kogoś na oknie widziałam Piccolo, bo był taki czerwonawy. Krówki mi się podobają, ale chyba najbardziej u kogoś
Chyba też widziałam tą za 150, no ale to stanowczo za duuużo. Dawno temu widziałam też jeszcze młode roślinki za kilkadziesiąt zł, ale głupia byłam i nie kupiłam
Ostatnio u kogoś na oknie widziałam Piccolo, bo był taki czerwonawy. Krówki mi się podobają, ale chyba najbardziej u kogoś
Krówkę żółto-bordową mam już rok teraz poluję na kilka paputków
- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja krówki nie mam- jeszcze Znajdę na pewno
Dziś obskoczyłam kwiaciarnie i 2 Biedronki, ale nic ciekawego Biedronka się tym razem nie postarała...
Dziś obskoczyłam kwiaciarnie i 2 Biedronki, ale nic ciekawego Biedronka się tym razem nie postarała...
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczyny FM często widziałam w OG faktycznie kosztował 150 zł ale to był okaz kwitnący a po kwitnieniu widziałam za 75 zł, to dość przystępna cena
Kasiu ja z tych "modnych" storczyków mam wszystkie 3 i wszystkie są tak samo łatwe w uprawie Nie widzę między nimi różnicy i każdy chętnie kwitnie ;) To w dalszym ciągu hybrydy, więc wiesz.. nie trzeba się obchodzić jak z jajkiem
Janeczko bardzo Ci zazdroszczę widoku kwiatów no i.. zapachu ale.. dalej nie wiem jak Ty to robisz, że co chwilę znajdujesz miejsce na nowe kwiatki
Kasiu ja z tych "modnych" storczyków mam wszystkie 3 i wszystkie są tak samo łatwe w uprawie Nie widzę między nimi różnicy i każdy chętnie kwitnie ;) To w dalszym ciągu hybrydy, więc wiesz.. nie trzeba się obchodzić jak z jajkiem
Janeczko bardzo Ci zazdroszczę widoku kwiatów no i.. zapachu ale.. dalej nie wiem jak Ty to robisz, że co chwilę znajdujesz miejsce na nowe kwiatki
Właśnie w OG były ostatnio MM ale ktoś się skarżył że kupił z wełnowcami i spanikowałam ...
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
Kochani, dziękuję, że ze mną jesteście Zaniedbałam Was troszeczkę i moje storczyki też niestety. Życie... Marzę, bym teraz mogła bywać z Wami częściej.
Część storczyków się na mnie gniewa i nadal pozostają zieleninką, kilka jednak postanowiło wypuścić pędy. Będą kwitły zimą?
Szalona biała miniaturka, która w styczniu przekwitła, w czerwcu ponownie zakwitła, i teraz znów wypuszcza pęd.
Kremowej mini w kropeczki zwiędły kwiatki, ale widać przedłużenie pędu i dodatkowe rozgałęzienie. Chyba jeszcze będzie kwitła
Oncidium wydało 2 pędy jednocześnie. Już się nie mogę doczekać tego nieziemskiego zapachu
W ostatnich dniach koleżanka ponownie przytargała mi phal. i z rozbrajającym uśmiechem na ustach stwierdziła, że takiego jeszcze nie mam. Naprawdę nie mam takiego?
W towarzystwie kwitnącej od kilku miesięcy Vivian
Liodoro, moja ostatnia miłość nadal utrzymuje kwiatki, ale dwa tylko
Fotki niestety robione przy sztucznym świetle
Część storczyków się na mnie gniewa i nadal pozostają zieleninką, kilka jednak postanowiło wypuścić pędy. Będą kwitły zimą?
Szalona biała miniaturka, która w styczniu przekwitła, w czerwcu ponownie zakwitła, i teraz znów wypuszcza pęd.
Kremowej mini w kropeczki zwiędły kwiatki, ale widać przedłużenie pędu i dodatkowe rozgałęzienie. Chyba jeszcze będzie kwitła
Oncidium wydało 2 pędy jednocześnie. Już się nie mogę doczekać tego nieziemskiego zapachu
W ostatnich dniach koleżanka ponownie przytargała mi phal. i z rozbrajającym uśmiechem na ustach stwierdziła, że takiego jeszcze nie mam. Naprawdę nie mam takiego?
W towarzystwie kwitnącej od kilku miesięcy Vivian
Liodoro, moja ostatnia miłość nadal utrzymuje kwiatki, ale dwa tylko
Fotki niestety robione przy sztucznym świetle
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
zazdroszczę kwitnienia mini bo moje to uparciuchy. Ten od koleżanki śliczny jest