Moje cudeńka - miaaa
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
kolejne zamówienie
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Ewciu kicia lubi i kaktusy i storczyki przewracać głównie psotnik jest niesamowity
Krzysiu a no pewnie, że doglądam z tym, że tylko na weekendach mam taka możliwość, bo studiuję w innym mieście i na tygodniu nie mam możliwości "podoglądać"
Mama dała już dzisiaj cynk, że obie przesyłki doszły wieczorkiem będę w domku mam nadzieję, więc cyknę fotki i pokażę w miarę możliwości "czasowych" :P
A tymczasem pokażę nowości z sukulentów, które mnie coś ostatnio przyciągają do siebie, zwłaszcza w sklepach
Grubosz'ek owalny czy jajowaty - jak kto woli ;)( Crassula ovata )
Rhipsalis pilocarpa - dzisiejszy
od lewej - Crassula muscosa , Sedum rubrotinctum ( które przez zimę nieco wyblakło ) i Senecio crassissimus ( Kati, Dawidzie - dziękuje za pomoc w identyfikacji :):))
Krzysiu a no pewnie, że doglądam z tym, że tylko na weekendach mam taka możliwość, bo studiuję w innym mieście i na tygodniu nie mam możliwości "podoglądać"
Mama dała już dzisiaj cynk, że obie przesyłki doszły wieczorkiem będę w domku mam nadzieję, więc cyknę fotki i pokażę w miarę możliwości "czasowych" :P
A tymczasem pokażę nowości z sukulentów, które mnie coś ostatnio przyciągają do siebie, zwłaszcza w sklepach
Grubosz'ek owalny czy jajowaty - jak kto woli ;)( Crassula ovata )
Rhipsalis pilocarpa - dzisiejszy
od lewej - Crassula muscosa , Sedum rubrotinctum ( które przez zimę nieco wyblakło ) i Senecio crassissimus ( Kati, Dawidzie - dziękuje za pomoc w identyfikacji :):))
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też bardzo lubię takie sukulenciki. Sliczne są Dorotko.
Ten NN to może Senecio.....
Ten NN to może Senecio.....
Moje doniczkowce i sukulenty
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26