Anolkowe roślinki
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ilonko Hibciu wiedział o co chodzi i zakwitł w nagrodę Roslinki piękne. A co do aksamitek to mam już dla Ciebie trochę nasionek (to jest zaledwie jakaś 1/100 tego co da się zebrac).
Antosiu strasznie mi przykro, że Ci hicie marnieją. U mnie oczywiści też się znajdzie coś dla Ciebie, jeśli tylko to co mam będzie Ci odpowiadało.
Antosiu strasznie mi przykro, że Ci hicie marnieją. U mnie oczywiści też się znajdzie coś dla Ciebie, jeśli tylko to co mam będzie Ci odpowiadało.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Dzięki wielkie Wszystkim za odwiedziny i miłe słowa. Pusto - bo balkon wielki jak dla mnie, kiedyś miałam 1x1 Wąskolistnej niestety nie mam Ale w przyszłym roku poszaleję aksamitkowo
Moniczko, no dzięki Ci serdeczne - chodzi mi po głowie przyozdobienie brzegów trawniczka pod blokiem, i widzę, że i na to nasionek starczy
Moniczko, no dzięki Ci serdeczne - chodzi mi po głowie przyozdobienie brzegów trawniczka pod blokiem, i widzę, że i na to nasionek starczy
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Ilonko, ja dopiero dzisiaj dotarłam do Twojego wątku i przeczytałam tę radosną wiadomość. Spóźnione co prawda, ale szczere gratulacje. Wreszcie masz to za sobą.
A co do askamitek - też je bardzo lubię i od wielu lat goszczą one w moim ogródku. Nie wyobrażam sobie lata bez nich i ich charakterystycznego zapachu.
A co do askamitek - też je bardzo lubię i od wielu lat goszczą one w moim ogródku. Nie wyobrażam sobie lata bez nich i ich charakterystycznego zapachu.