Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

O to kiepsko z gunerą ale jest szansa że się uda i
odrośnie. Nie wiem co by jej mogło dolegać.
Może jakieś środki uniwersalne zastosuj.
No a z rabatą to faktycznie spore wyzwanie.
Jestem ciekaw efektu. No i pigwy też bym się nie
pozbył, jeszcze będą kwiaty :D
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ej no Krzysiek :D wy tu macie pisać wyrzucić pigwę :D :D :D
Oj ja się tej rabaty obawiam :( ale pewnie i tak będzie przerabiana jeszcze nie raz, takze jestem spokojny :D A gunera zobaczymy...
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

:;230 :;230 :;230
Hahahaha no wiesz. Ja akurat dzisiaj o niej czytałem
bo byłem w empiku razem z bratem tak do towarzystwa
i oczywiście skończyło się tym że on nic nie kupił
ja za to książkę mam nową o drzewach w której o niej piszą :lol: :lol: :lol: :lol:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Wiesz w książkach to wszystko ładnie, fajnie ale rzeczywistość jest brutalna :;230
No prosze ja tez lubię książki ogrodnicze;D ale kto na tym forum nie lubi ;:112
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No chyba wszyscy je lubią :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja mam już przeszło 40 i wciąż wyszykuje nowe.
Problem w tym że witrynę mam tylko jedną :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Danutka55
1000p
1000p
Od: 5 lut 2009, o 17:36

Post »

[quote="marivsz"]Danusiu może jutro się przejadę, miały dojść hosty :D nie no zdjęć moich już na forum jest dużo, także zaoszczędzę Wam już mojego widoku ;:

Mariusz...nie będziemy patrzeć na ciebie tylko na gunnerę.Nie daj się prosić.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Marivszu a może jakieś piękne różyczki na rabatkę?? :wink:
Ty masz problem co posadzić..a ja -gdzie posadzić.. :;230
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Cóż mam podobny problem jak Ania :roll: w ogródek malutki, tłok ścisk, najlepiej sadzić piętrowo, ale co zrobić jak nie da się :roll: :lol: Dlatego Mariuszu zazdroszczę dylematu co posadzić :wink: :lol: U mnie na skalniaku podobnie , porosło wszystko jak szalone, więc w tym roku, będę przerabiała mniejszy skalniak, oczywiście niechcący się powiększy- prawie trzykrotnie 8) a w przyszłym roku biorę się za większy :D Tylko problem z kamieniami, ale mam nadzieję, że w końcu nazbieram :evil:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Krzysiek 40 :shock: i jeszcze powiesz, że wszystkie znasz na pamięć :D

danutastachurska1 kurczę, nie moge znaleźć tych zdjęć :(

Ania.1, AGNESS nom miejsca to ja mam i to sporo, róż to bym nie chciał tam pchać, na nie jest przeznaczone już miejsce :D

Ale się pochwalę, przyszło dziś natchnienie; :D także jest już plan, mam nadzieję, że się Wam spodoba, ale od planu do wykonania jeszcze sporo czasu.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

No i dobrnęłam do końca wątku :D Aleście natrzaskali :lol:

I kurczę, miałam się zapytać o tyle rzeczy, i zapomniałam większości :evil: Mogłam notować :?

W każdym razie pamiętam o sośnie bezimmiennej - czy to ta sama, za którą (na fotce) jest duże drzewo? Strasznie mi się podoba, i miałam zamiar molestować cię o jej nazwę, a potem doczytałam, że jej nie znasz :cry:

Wydawało mi się, że nie lubisz kotów, więc co ten boski łobuz robi u ciebie? :wink:

Aha - nie będę oryginalna i pochwalę rabaty wyłożone kamykami - ta z kółkami po prostu cudo!!!

I przyznam, że spodziewałam się (zerkając na tytuł wątku) małej działeczki, i trochę mnie zaskoczyło, że to kawał ogrodu jest. Super, naprawdę raj! :D

Co było nie tak z trawnikiem, że tak nędznie wyglądał, a potem przeszedł przemianę? Brak nawozu?
marivsz
1000p
1000p

Post »

Dominiko dzięki za odwiedziny i miłe słowa;D

No więc i ja wertowałem poszukać tej sosny i ta bezimienna jest samotna na zdjęciu, a nie mam pojęcia o której Ty sośnie mówisz :(
A za kotami nie przepadam, no ale ten zdobył moje serce :D zachowuję się jak małe dziecko, hehe jak się go głaska to obejmie łapami- normalnie przetalent :;230
A co do trawnika to ja uważam, że dalej z nim kiepsko, wiesz przyznaję, że się go nawozi rzadko. Problemem są chwasty które nasiewają się nagminnie z sąsiedniej działki.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Co ty mi tu o chwastach - przecież widziałeś jak jest u mnie - u mnie atakują z każdej strony :lol: No nie wiem, wyglądał całkiem w porządku, zieloniutki. W sumie to na taką powierzchnię trochę idzie tego nawozu, prawda? :roll:
marivsz
1000p
1000p

Post »

Wiesz co hehe nie pamiętam bo ostatni raz to był nawożony na wiosnę, a teraz to woda i woda;) właśnie muszę jutro wykosić;DDD a poza tym to z roku na rok trawnika jest coraz mniej:)
ogródeczek
storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”