Ogródeczek:) - marivsz
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ej no Krzysiek wy tu macie pisać wyrzucić pigwę
Oj ja się tej rabaty obawiam ale pewnie i tak będzie przerabiana jeszcze nie raz, takze jestem spokojny A gunera zobaczymy...
Oj ja się tej rabaty obawiam ale pewnie i tak będzie przerabiana jeszcze nie raz, takze jestem spokojny A gunera zobaczymy...
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- krzysiek86
- Kontakt:
-
- 1000p
Wiesz w książkach to wszystko ładnie, fajnie ale rzeczywistość jest brutalna
No prosze ja tez lubię książki ogrodnicze;D ale kto na tym forum nie lubi
No prosze ja tez lubię książki ogrodnicze;D ale kto na tym forum nie lubi
ogródeczek
storczyki
storczyki
- krzysiek86
- Kontakt:
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Cóż mam podobny problem jak Ania w ogródek malutki, tłok ścisk, najlepiej sadzić piętrowo, ale co zrobić jak nie da się Dlatego Mariuszu zazdroszczę dylematu co posadzić U mnie na skalniaku podobnie , porosło wszystko jak szalone, więc w tym roku, będę przerabiała mniejszy skalniak, oczywiście niechcący się powiększy- prawie trzykrotnie 8) a w przyszłym roku biorę się za większy Tylko problem z kamieniami, ale mam nadzieję, że w końcu nazbieram
-
- 1000p
Krzysiek 40 i jeszcze powiesz, że wszystkie znasz na pamięć
danutastachurska1 kurczę, nie moge znaleźć tych zdjęć
Ania.1, AGNESS nom miejsca to ja mam i to sporo, róż to bym nie chciał tam pchać, na nie jest przeznaczone już miejsce
Ale się pochwalę, przyszło dziś natchnienie; także jest już plan, mam nadzieję, że się Wam spodoba, ale od planu do wykonania jeszcze sporo czasu.
danutastachurska1 kurczę, nie moge znaleźć tych zdjęć
Ania.1, AGNESS nom miejsca to ja mam i to sporo, róż to bym nie chciał tam pchać, na nie jest przeznaczone już miejsce
Ale się pochwalę, przyszło dziś natchnienie; także jest już plan, mam nadzieję, że się Wam spodoba, ale od planu do wykonania jeszcze sporo czasu.
ogródeczek
storczyki
storczyki
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
No i dobrnęłam do końca wątku Aleście natrzaskali
I kurczę, miałam się zapytać o tyle rzeczy, i zapomniałam większości Mogłam notować
W każdym razie pamiętam o sośnie bezimmiennej - czy to ta sama, za którą (na fotce) jest duże drzewo? Strasznie mi się podoba, i miałam zamiar molestować cię o jej nazwę, a potem doczytałam, że jej nie znasz
Wydawało mi się, że nie lubisz kotów, więc co ten boski łobuz robi u ciebie?
Aha - nie będę oryginalna i pochwalę rabaty wyłożone kamykami - ta z kółkami po prostu cudo!!!
I przyznam, że spodziewałam się (zerkając na tytuł wątku) małej działeczki, i trochę mnie zaskoczyło, że to kawał ogrodu jest. Super, naprawdę raj!
Co było nie tak z trawnikiem, że tak nędznie wyglądał, a potem przeszedł przemianę? Brak nawozu?
I kurczę, miałam się zapytać o tyle rzeczy, i zapomniałam większości Mogłam notować
W każdym razie pamiętam o sośnie bezimmiennej - czy to ta sama, za którą (na fotce) jest duże drzewo? Strasznie mi się podoba, i miałam zamiar molestować cię o jej nazwę, a potem doczytałam, że jej nie znasz
Wydawało mi się, że nie lubisz kotów, więc co ten boski łobuz robi u ciebie?
Aha - nie będę oryginalna i pochwalę rabaty wyłożone kamykami - ta z kółkami po prostu cudo!!!
I przyznam, że spodziewałam się (zerkając na tytuł wątku) małej działeczki, i trochę mnie zaskoczyło, że to kawał ogrodu jest. Super, naprawdę raj!
Co było nie tak z trawnikiem, że tak nędznie wyglądał, a potem przeszedł przemianę? Brak nawozu?
-
- 1000p
Dominiko dzięki za odwiedziny i miłe słowa;D
No więc i ja wertowałem poszukać tej sosny i ta bezimienna jest samotna na zdjęciu, a nie mam pojęcia o której Ty sośnie mówisz
A za kotami nie przepadam, no ale ten zdobył moje serce zachowuję się jak małe dziecko, hehe jak się go głaska to obejmie łapami- normalnie przetalent
A co do trawnika to ja uważam, że dalej z nim kiepsko, wiesz przyznaję, że się go nawozi rzadko. Problemem są chwasty które nasiewają się nagminnie z sąsiedniej działki.
No więc i ja wertowałem poszukać tej sosny i ta bezimienna jest samotna na zdjęciu, a nie mam pojęcia o której Ty sośnie mówisz
A za kotami nie przepadam, no ale ten zdobył moje serce zachowuję się jak małe dziecko, hehe jak się go głaska to obejmie łapami- normalnie przetalent
A co do trawnika to ja uważam, że dalej z nim kiepsko, wiesz przyznaję, że się go nawozi rzadko. Problemem są chwasty które nasiewają się nagminnie z sąsiedniej działki.
ogródeczek
storczyki
storczyki
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
-
- 1000p
Wiesz co hehe nie pamiętam bo ostatni raz to był nawożony na wiosnę, a teraz to woda i woda;) właśnie muszę jutro wykosić;DDD a poza tym to z roku na rok trawnika jest coraz mniej:)
ogródeczek
storczyki
storczyki