Działka szafir 44
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka szafir 44
wiesz za te wysiłki
a za efekty
niesamowicie
mogę? coś odmalować ?
a za efekty
niesamowicie
mogę? coś odmalować ?
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Anno11 dzięki że do mnie zajrzałaś a oto parę fotek
....................................................
....................................................
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Patkaza niestety nie znam Twojego imienia jest mi miło,dziękuję za wszystkie pochwały cieszy mnie to że chcesz co nie co ,,odmalować'' proszę bardzo nie mam nic przeciw jak tylko masz na to ochotę
dla Ciebie !!!
A to jeszcze parę fotek
dla Ciebie !!!
A to jeszcze parę fotek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu co tam nowego u ciebie w ogródku wiosenka już przyszła
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Zapraszam
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu fajnie że już jesteś
to teraz sie zacznie dziać
dziękuję za odwiedziny
dziękuję za odwiedziny
Opowieść o moim miejscu...cdnn
- majka300
- 1000p
Małgosiu przybiegłam się przywitać pięknie zakwitł ci rh
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Zapraszam
Zapraszam
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
patkaza pisze: Małgosiu fajnie że już jesteś
dziękuję za odwiedziny
Nareszcie
Gdzie te obiecane nadrabianie??? ja swoje zaległości nadrobiłam
a
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Witajcie wszystkie dziewczyny mocno ściskam i całuski dla Was
Agnieszko tak jak pisałam piękny ten Twój ogrodowy RAJ miło że znów do mnie zawitałaś :P
Majeczko po mojej dość długiej nieobecności fajnie że cię zastałam w moim ogródeczku to co zakwitło to pikuś choć jeszcze trochę czasu to muszę się pochwalić że moja yuka ma w tym roku 11 kwiatów jak tylko zakwitnę to od razu przybiegnę ze zdjątkiem
Jaguś Ty mi nie wjeżdżaj na ambicje bo ja od 10tej do 22 jestem na działce i tyram w moich skałach glebowych i to już trwa od kwietnia prawie dzień przy dniu a i w domciu trzeba trochę zrobić tak więc nie mam siły jak wracam zajrzeć na forum na drugą zmianę, ale obiecuję że się poprawie i jak tylko skończę to wstawię foty.A co do zaległości to zdążę nadrobić A teraz lecę zobaczyć jeszcze co tam u Was się ulęgło w tych ogrodach hejka!!!
Jeszcze wrzucę parę zdjęć z Holandii.
Agnieszko tak jak pisałam piękny ten Twój ogrodowy RAJ miło że znów do mnie zawitałaś :P
Majeczko po mojej dość długiej nieobecności fajnie że cię zastałam w moim ogródeczku to co zakwitło to pikuś choć jeszcze trochę czasu to muszę się pochwalić że moja yuka ma w tym roku 11 kwiatów jak tylko zakwitnę to od razu przybiegnę ze zdjątkiem
Jaguś Ty mi nie wjeżdżaj na ambicje bo ja od 10tej do 22 jestem na działce i tyram w moich skałach glebowych i to już trwa od kwietnia prawie dzień przy dniu a i w domciu trzeba trochę zrobić tak więc nie mam siły jak wracam zajrzeć na forum na drugą zmianę, ale obiecuję że się poprawie i jak tylko skończę to wstawię foty.A co do zaległości to zdążę nadrobić A teraz lecę zobaczyć jeszcze co tam u Was się ulęgło w tych ogrodach hejka!!!
Jeszcze wrzucę parę zdjęć z Holandii.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- majka300
- 1000p
Małgosiu zdjęcia super ach zazdroszczę ci też bym chciała zobaczyć na żywo takie pole tulipanowe
Zapraszam
Zapraszam
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Małgoś
No jakże to.... muszę wskakiwać jak tak rzadko się odzywasz Tyranie tyraniem, ale jakieś fotki możesz zapodać
Jak Holandia to obowiązkowo tulipki.... strasznie się mi podobają te całe łany cebulowych... i te białe hiacynty w kole - ależ musiał być zapach jak się koło nich przechodziło....
Popodziwiałam a teraz czekam na fotki z Twojego ogrodu
No jakże to.... muszę wskakiwać jak tak rzadko się odzywasz Tyranie tyraniem, ale jakieś fotki możesz zapodać
Jak Holandia to obowiązkowo tulipki.... strasznie się mi podobają te całe łany cebulowych... i te białe hiacynty w kole - ależ musiał być zapach jak się koło nich przechodziło....
Popodziwiałam a teraz czekam na fotki z Twojego ogrodu
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Majeczko mam więcej zdjęć z wystawy kwiatowej ,dużo storczyków i wielu pięknych kwiatów jak będziesz chciała chętnie je wstawię A teraz dobrej nocki.Dziś pogoda barowa więc ponieważ nie piję to idę spać DOBRANOC WSZYSTKIM!!!!
Jaguś no już dobrze wstawię jak najszybciej ale nie dziś bo ledwo widzę literki i usnę na siedząco Pa
Jaguś no już dobrze wstawię jak najszybciej ale nie dziś bo ledwo widzę literki i usnę na siedząco Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- majka300
- 1000p
Małgosiu chętnie je obejrzę i myślę że inni też więc czekam na zdjęciaszafir44 pisze:Majeczko mam więcej zdjęć z wystawy kwiatowej ,dużo storczyków i wielu pięknych kwiatów jak będziesz chciała chętnie je wstawię
Zapraszam
Zapraszam