Roślinki Ani cz.4
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Aniu
ja jak tak zrobiłam to końcówka listka rozkrzaczała mi się i powoli gniła więc skracałam go coraz bardziej aż został mi tylko liść i ten bez problemu po pocięciu puszczał młode sadzoneczki.Muszę jeszcze raz spróbować twoim sposobem.
ja jak tak zrobiłam to końcówka listka rozkrzaczała mi się i powoli gniła więc skracałam go coraz bardziej aż został mi tylko liść i ten bez problemu po pocięciu puszczał młode sadzoneczki.Muszę jeszcze raz spróbować twoim sposobem.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Andziax007
- Kontakt:
- x-b-6
- 200p
- Od: 5 lip 2009, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
I ja ukorzeniam listki begoniowe w wodzie, chociaż niektóre właśnie gniją kompletnie, a inne pomimo nadgnicia ogonka i tak puszczają korzonki. Nie wiem, od czego to zależy.
Zmutowany klonik rzeczywiście wygląda jak jakiś motyl.
Zmutowany klonik rzeczywiście wygląda jak jakiś motyl.
Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki
- x-b-6
- 200p
- Kontakt:
Na forum nawet fotorelacja jest.Anaka pisze:Aniu, jaki to sposób z ,podciętym listkiem nad ziemią'
Zdradź szczegóły
W wątku "Rozmnażanie begoni (sadzonki liściowe)- FOTORELACJA".
Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- Andziax007
- Kontakt:
Dziękuję za milusie komplemenciki pod adresem klonika
Wreszcie przyszła mi wyczekiwana paczuszka z cissusami I na tych dwóch odmianach zamykam kolekcję cissusów....starczy bo nie mam miejsca Jak tylko zrobię fotki i zrzucę zdjęcia na serwer to pokarzę Wam
Agnieszko może to zależy od odmiany że jeden listek się w taki sposób ukorzeni a innej już niebehemot666 pisze:I ja ukorzeniam listki begoniowe w wodzie, chociaż niektóre właśnie gniją kompletnie, a inne pomimo nadgnicia ogonka i tak puszczają korzonki. Nie wiem, od czego to zależy.
Wreszcie przyszła mi wyczekiwana paczuszka z cissusami I na tych dwóch odmianach zamykam kolekcję cissusów....starczy bo nie mam miejsca Jak tylko zrobię fotki i zrzucę zdjęcia na serwer to pokarzę Wam
- x-b-6
- 200p
- Kontakt:
Chyba masz rację, bo to rzeczywiście listki jednej odmiany begonii gniły od ogonka po czubek listka, a innej zaczynały gnić i puszczały korzonki.Andziax007 pisze:Agnieszko może to zależy od odmiany że jeden listek się w taki sposób ukorzeni a innej już niebehemot666 pisze:I ja ukorzeniam listki begoniowe w wodzie, chociaż niektóre właśnie gniją kompletnie, a inne pomimo nadgnicia ogonka i tak puszczają korzonki. Nie wiem, od czego to zależy.
Dobra dobra, tak się mówi, a potem cudownym zbiegiem okoliczności pojawiają się inne odmiany w domu.Andziax007 pisze:I na tych dwóch odmianach zamykam kolekcję cissusów....
I jakoś miejsce się nawet znajduje. ;)
Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki