Kwiaty Patrycji część 2.
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiaty Patrycji część 2.
Pięknego storczyka na majówkę nam zostawiłaś.
Anankee specjalnie dl a ciebie zdjęcie z bliska aloesu->moim aparatem bliżej się nie da, bo wychodzą zdjęcia rozmazane:
Wiktoria_W dziękuję kochana:*
mmaryla mam taką nadzieję, że seneccio u mnie przetrwa, strasznie mi się podoba ale zobaczymy jak z nim będzie w moim małym pokoiku;)
agucha432 co jakiś czas seneccio pojawia się na allegro.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i odwiedzinki .
Pourlopowe wsadzanie kwiatów do doniczek:). Sporo miałam kwiatów, które puściły korzonki i 2, które musiałam przesadzić.
Anturium kuchenne kwitnie 4rema kwiatami;)
Kącik parapecikowy skrętniczków
Kolumea i skrzydłuś gemini
Wiktoria_W dziękuję kochana:*
mmaryla mam taką nadzieję, że seneccio u mnie przetrwa, strasznie mi się podoba ale zobaczymy jak z nim będzie w moim małym pokoiku;)
agucha432 co jakiś czas seneccio pojawia się na allegro.
Dziękuję wszystkim za miłe słowa i odwiedzinki .
Pourlopowe wsadzanie kwiatów do doniczek:). Sporo miałam kwiatów, które puściły korzonki i 2, które musiałam przesadzić.
Anturium kuchenne kwitnie 4rema kwiatami;)
Kącik parapecikowy skrętniczków
Kolumea i skrzydłuś gemini
-
- 1000p
- Od: 21 sie 2011, o 14:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skrętniki po prostu cud i miód , a mój tylko różowy.
Spis moich wątków Parapetowe i lilie
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
Nadwyżki z domu i ogrodu
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Julian Tuwim
- mmaryla
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Pati ,cudowne skrętniki, czy sama je wyhodowałaś????
A anturium ma piękny zakręcony pręcik i cudny kolor
A anturium ma piękny zakręcony pręcik i cudny kolor
Marylko kupowane, ale próby podjęłam, siedzą w szklarenkach kawałki listków...zobaczymy co z nich będzie.
- izabela skula
- 1000p
- Od: 3 sie 2010, o 15:40
skrętniczki super kwitną - moje oszczędnie po jednym kwiatuszku puszczają
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Śliczna kompozycja parapetowa ze skrętników i zauroczył mnie ten skrzydłuś gemini uwielbiam takie ciapate
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
- Niesia
- 200p
- Od: 23 lut 2012, o 23:36
skrętniczki super, szczególnie ten niebieski
nie uwierzysz ale wzeszły mi dwa kaktusiki nie wiem czy na tym koniec czy jeszcze coś wzejdzie ale mimo wszystko cieszę się bardzo pozdrowionka
nie uwierzysz ale wzeszły mi dwa kaktusiki nie wiem czy na tym koniec czy jeszcze coś wzejdzie ale mimo wszystko cieszę się bardzo pozdrowionka
Ogrodniczka Niesia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=53798" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=53798" onclick="window.open(this.href);return false;
izabela skula daj twoim skrętnikom czas, podrosną i zakitną obficiej;)
nika28dziękuję, jak lubisz takie ciapiate listki jak ma skrzydłuś gemini, to zapewne spodoba ci się homalomena, aglonema i calathea network
Niesiastrasznie się cieszę, że twoje kaktusiki już się pokazały, teraz czekaj i wyjdzie ich zapewne więcej;))
Dzisiejsze nabytki, po prostu nie mogłam sobie nic nie kupić, jak w sklepie tyle nowości było;)
stromanthe
storczyś w ciapki ciemno bordowy z cytrynkową obwódką i ma żółty słoneczkowy pyszczek;)
A tego kupiłam na dzień mamy mojej mamie:)
kupiony jako jednopędowy, ale okazało się, że ma przy sobie drobną niespodziewankę;)
nika28dziękuję, jak lubisz takie ciapiate listki jak ma skrzydłuś gemini, to zapewne spodoba ci się homalomena, aglonema i calathea network
Niesiastrasznie się cieszę, że twoje kaktusiki już się pokazały, teraz czekaj i wyjdzie ich zapewne więcej;))
Dzisiejsze nabytki, po prostu nie mogłam sobie nic nie kupić, jak w sklepie tyle nowości było;)
stromanthe
storczyś w ciapki ciemno bordowy z cytrynkową obwódką i ma żółty słoneczkowy pyszczek;)
A tego kupiłam na dzień mamy mojej mamie:)
kupiony jako jednopędowy, ale okazało się, że ma przy sobie drobną niespodziewankę;)
- izabela skula
- 1000p
- Od: 3 sie 2010, o 15:40
piękne storczyki kupiłaś, mam się powinna ucieszyc z takiego prezentu
- nika28
- 500p
- Od: 11 lip 2011, o 19:11
Dziewczyno Ty mi nie pisz takich rzeczy Przez Ciebie muszę dopisać w zeszycie Nowości piękne oczywiście cała reszta też
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.