Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2013

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wiejski eksperyment Pat - Ogród wiosną 2013

Post »

Za kilka lat będziesz mieć cudny ogród. Wszystko u Ciebie rośnie - nic tylko sadzić i czekać na efekty :)
U ciebie patyki rosną u mnie ukorzenione usychają i też rośliny wszystko mam później niż w ogrodach kilka kilometrów dalej.
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Wybaczcie, dziś zawodowo nadrabiam, bo eM w domu do wieczora, a za oknem padupadu...ale wpadam z szatańskim pomysłem, moze ktoś z moich (i nie tylko okolic się skusi). Niedaleko stąd...małe 130 km, jest przepiękny park różany: tu opisany po niemiecku, a tu pokrótce po polsku. W tym roku mają okrągłą rocznicę i cuda na kiju obiecują z atrakcji...strasznie mnie kusi, żeby jechać...jakby się towarzystwo znalazło to może nawet eMa bym nie ciągnęła? :wink: No to pokusiłam i wracam do roboty :wink:
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Brzmi rewelacujnie, szkoda, że ja nie z twoich rejonów...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu, no jak nie z moich...z Wrocławia do 'mojego' zjazdu z autostrady jest 1,5 godz raptem...czyli 3 godziny do parku...przemyśl, przemyśl :wink:
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Chetnie, ale dzis nie dam rady. O 13 zuzia ze szkoły - musze odebrać, o 14 Kuba konczy dodatkowe zajecia - musze odebrac a o 17 burzliwa wywiadówka - aż się boje iść - ufff
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Patka to kiedy tam sie wybierasz w razie co.....bo mi sie w głowie jakies bzium właczyło ;:306
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

faaajnie - szkoda ,że tak daleko :roll:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

survivor26 pisze:...przemyśl, przemyśl :wink:
...Przemyśl( :wink: ) ;:oj ??? Ja tam jeździłam po ukraińskie ;:209 bedąc kolejarzem, jeżdżacym darmową koleją i nawet razu pewnego nocna porą złodzieje nas uśpiły...., chyba eterem ;:oj choć byłyśmy zamknięte na łańcuchy w przedziale ;:218 ale my jedną Alutkę najszczuplejszą z przemytniczek zawinęłyśmy w bandaże elastyczne i uda Alutki obłożyłyśmy w nasze gotówki, złodzieje nic nie wskórali.Cwane byłyśmy, co?
Oj to boły (też były)....piękne dni ;:333
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Keetee pisze:Patka to kiedy tam sie wybierasz w razie co.....bo mi sie w głowie jakies bzium właczyło ;:306
Inaguracja jest 14 czerwca, ale tam będą wtedy tłumy, więc myślałam w spokojniejszym okresie...koniec czerwca? Kiedy w sumie najwięcej róż kwitnie? :wink: Byłam parę lat temu w Parku Mużakowskim: http://www.parkverbund.eu/pl/#/pl/parki ... owski.html i choć wtedy jeszcze zakręcona roślinnie nie byłam i nie wiedziałam co ogladam, to i tak byłam pod wielkim wrażeniem...Niemcom wiele można zarzucić, ale parki i tereny turystyczne mają zagospodarowane i urządzone prima sort :wink:
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Trzeba pomysleć...ws umie troche czasu jest , a jakby sie zgadac to moznaby sie w fajnym miejscu spotkac :uszy będę myslała pozytywnie...ale ja to moge ewentualnie sie umówic w razie co we Wrocku ??? Oj tam pomysli sie....pomysł super Pat ;:215
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Co jak co, ale kusić to Ty potrafisz :wit
Awatar użytkownika
Syringa
500p
500p
Od: 12 kwie 2012, o 13:10

Post »

"Przemyśl, przemyśl" = tez mi sie kojarzy, akurat z jeżdżeniem w Bieszczady :lol:
Pomysł fajnym jak najbardziej!
Ja od nowa uczę sie planowania dalej niż na tydzień, więc musze sie przyzwyczaic do myśli o ewentualnej wycieczce :;230 Sie zobaczy... :wink:
Bea
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Syringa pisze:"Przemyśl, przemyśl" = tez mi sie kojarzy, akurat z jeżdżeniem w Bieszczady :lol:
Pomysł fajnym jak najbardziej!
Ja od nowa uczę sie planowania dalej niż na tydzień, więc musze sie przyzwyczaic do myśli o ewentualnej wycieczce :;230 Sie zobaczy... :wink:
Beo, ja planuję globalnie, co bym chciała w tym roku...na co dzień planuję z dnia na dzień, bo inaczej przy tylu zmiennych się nie da...więc zaplanujmy wspólnie lato w różanym ogrodzie i się zobaczy ;:224 Dorotko, no można we Wrocku, albo jak te tirówki na określonym kilometrze autostrady :D

Byłam w ogrodzie, wszystko wściekle rośnie, a chwasty najbardziej...najmniej tulipany na podwórzu...piesek precyzyjnie każdą rozkwitającą główkę obrywa...fajne tam wsadziłam, zielono-białe i różowo-zielone...jak wyglądają w rozkwicie, no to zobaczę i Wam pokażę za rok :evil: Mam jakieś zdjęcia z biodra strzelane, bo na drugim biodrze młoda, wkleję nie wiem kiedy, bo dziś szaleństwo pracowe straszne...wszyscy chcą na wczoraj coś :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”