Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
Ależ widoczki zaserwowałaś.
Piszesz że sucho a u mnie nadmiar wody.
Na szczęście dzisiaj pierwszy dzień bez wody.
Tylko burze słychać dookoła.
Piszesz że sucho a u mnie nadmiar wody.
Na szczęście dzisiaj pierwszy dzień bez wody.
Tylko burze słychać dookoła.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko ,mój kiścień kwitnie co roku .Deszcz ,to mógłby już przestać ,bo różyczki nam się pochorują .
A Twoje ,to się napiły za wszystkie czasy .
A Twoje ,to się napiły za wszystkie czasy .
- ewa_rozalka
- 1000p
Grażynko u mnie nigdy nie było nadmiaru wody ,wprost przeciwnie .Ogród podlany ,ale bez przesady .
Wszystko wsiąka w mój piach
Wszystko wsiąka w mój piach
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogród marzeń piękny różanecznik
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Masz piękny ogród Ewciu ,ale roboty nie zazdroszczę .Czujesz sie jak w lesie przy takiej ilości iglaków . Zauważyłam tam na wzgórku ceglany domek wygląda tajemniczo i te kwitnące Rh .PIĘKNIE MASZ
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewcia, ale piękny ten Twój zaczarowany ogród aż dech zapiera
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Ewcia jaki Ty masz piękny busz, bajkowy ogród normalnie
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
Ewuś
znowu tych zdjęć natrzaskałaś że palec boli od trzymania klawisza
modrzew szczepiony też taki miałam, ale ja go strzygłam co roku na pieczarkę
bo tak go mszyce żarły, że aż w domu było słychać , gdy był krótszy to można było nad tym panować
spłukując gałązki z węża.
No i nie wiem o czym pisać, tyle tego pięknego, że musiałabym przewód doktorski otworzyć
znowu tych zdjęć natrzaskałaś że palec boli od trzymania klawisza
modrzew szczepiony też taki miałam, ale ja go strzygłam co roku na pieczarkę
bo tak go mszyce żarły, że aż w domu było słychać , gdy był krótszy to można było nad tym panować
spłukując gałązki z węża.
No i nie wiem o czym pisać, tyle tego pięknego, że musiałabym przewód doktorski otworzyć
Pozdrawiam, Agata.
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Ewo ślicznie dobrałaś do siebie kolory iglaków - zieleń balansująca w różnych tonach bardzo ożywia ogród. Jak patrzę na takie piękne zielone kompozycje, to przypominają mi się wyprawy w Bieszczady i moje zachwyty nad urokliwymi piętrami leśnej zieleni porastającej pagórki - jak co cudownie wygląda, gdy las mieni się w niezliczonej gamie odcieni zieloności
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu wciąż pięknie kwitną Ci rododendrony, moje już przekwitły, pomalutku kończę skubać przekwitłe kwiatuszki.....
Buszowato, bujnie i bogato u Ciebie.....pięknie tak jak najbardziej lubię.... uwielbiam taki roślinny przepych
Buszowato, bujnie i bogato u Ciebie.....pięknie tak jak najbardziej lubię.... uwielbiam taki roślinny przepych
- ewa_rozalka
- 1000p
AMARKO dzięki Ci bardzo
JADZIU to jest dużo pracy ,ale więcej przyjemności ,aby tylko zdrowie dopisało ,to można poszaleć
MARYSIU czasem to się dziwię ,kiedy to wszystko tak urosło.Kupowałam małe sadzoneczki i nawet nie myślałam ,że to tak szybko pójdzie .Pozdrawiam Cię.
IWONKO faktycznie mam busz ,ale znalazłam w nim miejsce na wszystko ,a zwłaszcza na róże .Tak się mój ogród zagęścił ,że trudno coś jeszcze dosadzić ,tylko że mi się ciągle coś podoba
AGATKO rozśmieszyłaś mnie z samego rana .Kochana z Ciebie dziewczyna
CELINKO u mnie dużo kolorowych iglaków ,dzięki temu jest barwnie cały sezon .Dochodzą do tego jeszcze krzewy ,które pięknie się przebarwiają .Bardzo lubię kolor w ogrodzie .
AGNIESIU dzięki za pochwały .Ja też skubię swoje i końca nie widać.Rododendron ostatni już kwitnący ,została jeszcze azalia ,która teraz kwitnie .I zaczynają się róże .
JADZIU to jest dużo pracy ,ale więcej przyjemności ,aby tylko zdrowie dopisało ,to można poszaleć
MARYSIU czasem to się dziwię ,kiedy to wszystko tak urosło.Kupowałam małe sadzoneczki i nawet nie myślałam ,że to tak szybko pójdzie .Pozdrawiam Cię.
IWONKO faktycznie mam busz ,ale znalazłam w nim miejsce na wszystko ,a zwłaszcza na róże .Tak się mój ogród zagęścił ,że trudno coś jeszcze dosadzić ,tylko że mi się ciągle coś podoba
AGATKO rozśmieszyłaś mnie z samego rana .Kochana z Ciebie dziewczyna
CELINKO u mnie dużo kolorowych iglaków ,dzięki temu jest barwnie cały sezon .Dochodzą do tego jeszcze krzewy ,które pięknie się przebarwiają .Bardzo lubię kolor w ogrodzie .
AGNIESIU dzięki za pochwały .Ja też skubię swoje i końca nie widać.Rododendron ostatni już kwitnący ,została jeszcze azalia ,która teraz kwitnie .I zaczynają się róże .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ewuniu witam Cię w tą tropikalną niedzielę Jak patrzę na Wasze ogrody to podziwiam piękne duże rośliny i niecierpliwie czekam aż moje maleństwa będzie widać z daleka i mam nadzieję, że w dobrych miejscach rosną a nie trzeba je będzie przesadzać, bo za duże Miłej niedzieli Ci życzę i jak zwykle jestem nienasycona zdjęciami
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Cześć Ewuniu w tę piękną niedzielę Dawno takiego błękitu na niebie nie było Dobrze, że wczoraj kupiłam sobie kapelusz na głowę - okropnie kolorowy, ale niestety tylko ten był wygodny i przewiewny Ale do ogrodu może być - i tak mnie tu nikt nie widzi Co to za roślinka http://imageshack.us/a/img850/9082/img0600we.jpg ? Miłej niedzieli Ci życzę Kochana