Moje doniczkowe
Re: Moje doniczkowe
Miło Was u mnie znowu gościć
Teresa już widziałam Twoje ślicznotki Zobaczymy, czy utrzymają się owoce na kalamondynce?! Episcia też mnie trochę zaskoczyła
Maadro dziękuję za pochwały Teraz faktycznie królują koleusy, fuksje, pelargonie i niezmiennie hoye Fuksji mam 8 odmian - na początek chyba wystarczy
Anetta przybyło, oj przybyło A czekam jeszcze na dwie dostawy
Dzastin wielkie buziaki za tak miłe słowa Fuksje i pelargonie to urocze rośliny! Potrafią ożywić każdy dom!
Renata1962 trzymam kciuki za Twoją ceropegię Ma takie niepozorne, ale jak bardzo oryginalne kwiaty!
PEPSI witaj kochana Szkoda, że nie dosłałam koleusów Jak u mnie ładnie przezimują to w następnym roku masz na bank! Trzymam kciuki za patyczkowe maleństwa Może na wiosnę coś wybiorę Będzie niezła wymianka! Ja już ukorzeniłam kilka roślin, które chciałaś! Więc będę mogła wysłać piękne sadzonki!
A teraz zaprezentuje dwie nowości, które są od niedawna - i nie są to hoye
Ten bluszczyk mnie zauroczył
Begonia - nie znam jej nazwy odmianowej
oraz nasz nowy członek rodziny - Denis - ale nie rozrabiaka
Teresa już widziałam Twoje ślicznotki Zobaczymy, czy utrzymają się owoce na kalamondynce?! Episcia też mnie trochę zaskoczyła
Maadro dziękuję za pochwały Teraz faktycznie królują koleusy, fuksje, pelargonie i niezmiennie hoye Fuksji mam 8 odmian - na początek chyba wystarczy
Anetta przybyło, oj przybyło A czekam jeszcze na dwie dostawy
Dzastin wielkie buziaki za tak miłe słowa Fuksje i pelargonie to urocze rośliny! Potrafią ożywić każdy dom!
Renata1962 trzymam kciuki za Twoją ceropegię Ma takie niepozorne, ale jak bardzo oryginalne kwiaty!
PEPSI witaj kochana Szkoda, że nie dosłałam koleusów Jak u mnie ładnie przezimują to w następnym roku masz na bank! Trzymam kciuki za patyczkowe maleństwa Może na wiosnę coś wybiorę Będzie niezła wymianka! Ja już ukorzeniłam kilka roślin, które chciałaś! Więc będę mogła wysłać piękne sadzonki!
A teraz zaprezentuje dwie nowości, które są od niedawna - i nie są to hoye
Ten bluszczyk mnie zauroczył
Begonia - nie znam jej nazwy odmianowej
oraz nasz nowy członek rodziny - Denis - ale nie rozrabiaka
-
- 200p
- Od: 17 gru 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza tak hodowałam fuksie,i pewnie wrócę do nich,bo jak się im nie oprzeć?
Pelargonie,mam te zwykłe,są wytrzymałe i wdzięcznie kwitną ,nawet zniosą dobrze przesuszenie zapominalskich ..dziękuję za buziaki
Podobny bluszczyk gości u mnie,ale nie variegata..dziarsko zarasta okno
Denis jest niezwykły,te kolorki..jak się oswoi pewnie zacznie bardziej rozrabiać
Miłego dnia
Pelargonie,mam te zwykłe,są wytrzymałe i wdzięcznie kwitną ,nawet zniosą dobrze przesuszenie zapominalskich ..dziękuję za buziaki
Podobny bluszczyk gości u mnie,ale nie variegata..dziarsko zarasta okno
Denis jest niezwykły,te kolorki..jak się oswoi pewnie zacznie bardziej rozrabiać
Miłego dnia
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza, bluszczyk piękny, begonia tez fajna, ale zdecydowanie przegrywają konkurencje z Denisem Niezwykle urodziwy kocurek
- ewa321
- Od: 5 lip 2014, o 17:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iza - no ale sobie trafiłam na sesję
Bluszczyki kocham, i nie dziwię się, że ten Cię zauroczył, jest śliczny
A czy Denis ma tak piękne niebieskie oczka jak na fotce, czy tak pięknie go podretuszowałaś w fotoshopie do zdjęcia
Bluszczyki kocham, i nie dziwię się, że ten Cię zauroczył, jest śliczny
A czy Denis ma tak piękne niebieskie oczka jak na fotce, czy tak pięknie go podretuszowałaś w fotoshopie do zdjęcia
Pozdrawiam i zapraszam
Izuniu-przejżałam cały Twój wątek, no i normalnie nie żyję, ile Ty masz piękności , nie jestem wstanie określić który najpiękniejszy
Ciekawa jestem, jak sprawuje się Medinilla?
Ciekawa jestem, jak sprawuje się Medinilla?
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Pierwszym, kto rzucił mi się w oczy był Kot jest piękny, cudny, kochany i w ogóle
Skąd Go wytrzasnęłaś?
Skąd Go wytrzasnęłaś?
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
A co tam kwiatki, ta kicia jestem zdecydowaną psiarą ale ten twój sierściuch jest śliczny
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
No tak Denis zrobił furorę. Kwiatki przy takim modelu musiały zejśc na drugi plan.
Ja raczej "psiara", ale Twój kocurek i mi się spodobał. Zafunduj mu drapanie za uszkiem.
Niby kwiatki w cieniu kota, ale begonię dostrzegłam.
Izuś to Begonia x erytrophylla, popularnie zwana "Słoniowym uchem".
Ja raczej "psiara", ale Twój kocurek i mi się spodobał. Zafunduj mu drapanie za uszkiem.
Niby kwiatki w cieniu kota, ale begonię dostrzegłam.
Izuś to Begonia x erytrophylla, popularnie zwana "Słoniowym uchem".
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Witam Was bardzo serdecznie
Przyjechały kolejne hoyowe śliczności Ale po kolei....
Dzastin to prawda! Fuksjom nie sposób się oprzeć Są obłędnie piękne! A propos - zakwitła kolejna fuksja
The Phenomenal
Pelargonie też są cudne - można podziwiać godzinami ich kolor i fakturę kwiatów oraz niesamowicie kolorowe liście! Bluszczy mam kilka odmian, bo są naprawdę wyjątkowe!
Denis jest już z nami 2 miesiące. Dopiero teraz chodzi po całym domu i pomału pokazuje na co go stać!
To dosyć duży kot! Spokojny i zrównoważony!
Pozdrawiam ciepło
Ewa321 dziękuję Bluszcze to urocze rośliny. Nie kwitną, ale ich liście wystarczą, żeby je podziwiać!
Denisek ma błękitno - turkusowe oczka! Zero retuszu oraz kolorowych soczewek Z reguły patrzy prosto w oczy i czaruje nimi
Dora1964 witaj Wielkie dzięki za miłe słowa Medinilla ma się całkiem dobrze - zaczęła się puszczać Jak nie zapomnę to zrobię jej zdjęcie - trzymam ją na działce! Stoi na tarasie i bardzo jej tam dobrze!
Fraszka_1 dziękuję w imieniu Deniska! Wydali go nam znajomi, których syn dostał alergii! Ten kot - siberian neva masquerade - miał być mniej alergenny niż pozostałe koty! Od nich mamy też Mikusia - szarego brytyjczyka długowłosego! Chłopaki wychowywały się razem!
Niunia1981 dzięki Ja jestem i psiarą i kociarą! 6 kotów i 3 duże psy! Gdybyśmy mieli więcej pieniędzy to stadko by się powiększyło!
Elcia1974 Denis bardzo dziękuje za mizianko i pozdrawia Ciebie gorąco
Dziękuję za pomoc w identyfikacji begonii!
Tesia i się w końcu doczekałam Przyjechały moje ślicznotki
Waymaniae long leaf
Multiflora Philipines
Baikensis
Vitellina
na razie to tyle...
Przyjechały kolejne hoyowe śliczności Ale po kolei....
Dzastin to prawda! Fuksjom nie sposób się oprzeć Są obłędnie piękne! A propos - zakwitła kolejna fuksja
The Phenomenal
Pelargonie też są cudne - można podziwiać godzinami ich kolor i fakturę kwiatów oraz niesamowicie kolorowe liście! Bluszczy mam kilka odmian, bo są naprawdę wyjątkowe!
Denis jest już z nami 2 miesiące. Dopiero teraz chodzi po całym domu i pomału pokazuje na co go stać!
To dosyć duży kot! Spokojny i zrównoważony!
Pozdrawiam ciepło
Ewa321 dziękuję Bluszcze to urocze rośliny. Nie kwitną, ale ich liście wystarczą, żeby je podziwiać!
Denisek ma błękitno - turkusowe oczka! Zero retuszu oraz kolorowych soczewek Z reguły patrzy prosto w oczy i czaruje nimi
Dora1964 witaj Wielkie dzięki za miłe słowa Medinilla ma się całkiem dobrze - zaczęła się puszczać Jak nie zapomnę to zrobię jej zdjęcie - trzymam ją na działce! Stoi na tarasie i bardzo jej tam dobrze!
Fraszka_1 dziękuję w imieniu Deniska! Wydali go nam znajomi, których syn dostał alergii! Ten kot - siberian neva masquerade - miał być mniej alergenny niż pozostałe koty! Od nich mamy też Mikusia - szarego brytyjczyka długowłosego! Chłopaki wychowywały się razem!
Niunia1981 dzięki Ja jestem i psiarą i kociarą! 6 kotów i 3 duże psy! Gdybyśmy mieli więcej pieniędzy to stadko by się powiększyło!
Elcia1974 Denis bardzo dziękuje za mizianko i pozdrawia Ciebie gorąco
Dziękuję za pomoc w identyfikacji begonii!
Tesia i się w końcu doczekałam Przyjechały moje ślicznotki
Waymaniae long leaf
Multiflora Philipines
Baikensis
Vitellina
na razie to tyle...
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Iza, no nareszcie się doczekałam prezentacji pięknotek Zakupy naprawdę udane i widzę że w dobrej formie dotarły Hoja waymaniae long leaf ma wspaniałe listki lubię takie Pozostałe hoje też piękne
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Ja cie, znowu będę przez ciebie chora nie masz sumienia kobieto
Gratuluję nowości hojowych piękne okazy
Hm, bardzo fajna ta fuksja, takiej nie mam
Gratuluję nowości hojowych piękne okazy
Hm, bardzo fajna ta fuksja, takiej nie mam
Pozdrawiam, Monika
- oxalis
- 1000p
- Od: 24 mar 2012, o 00:47
Ktoś tu chwalił fuksje...więc się cofnęłam do tyłu. Warto było .
Ta ostatnia też piękna .
Wczoraj dostałam od przemiłej forumki mnóstwo sadzonek samych cudeniek, oby się udało wszystkie ukorzenić to będę miała szał na balkonie w przyszłym roku.
Na fotkę medinilli to i ja czekam... .
Ta ostatnia też piękna .
Wczoraj dostałam od przemiłej forumki mnóstwo sadzonek samych cudeniek, oby się udało wszystkie ukorzenić to będę miała szał na balkonie w przyszłym roku.
Na fotkę medinilli to i ja czekam... .
Pięknie i kolorowo w Twoim wątku . Zachwyciły mnie pelargonie, ta biała cudna , fuksje równie piękne , koleusy zachwycające , hoje bardzo ciekawe, ale wole je oglądać u innych .I jeszcze kotki :dla Plamki, dużo zdrowia i brawa dla Pani za dobra opiekę, a Denisek bardzo urodziwy .