Moja działka 5
- stasia_ogrod
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2011, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka 5
Lidziu, nie wiem jak to się stało, że zgubiłam Cię na tak długo, strasznie Cię przepraszam.
Też dosięgły Cię zdrowotne kłopoty i jeszcze bolesna strata kotka, trzymam kciuki za drugiego.
Jak by wszystkiego było mało, teraz niebiosa się sprzysięgły i woda dotarła też do ogródka.Mam tylko nadzieję,że nie narobi Ci wielkich szkód, bo szkoda by było tych unikatowych kolekcji cudownych roślinek.U mnie w końcu się wypogodziło.
Pozdrawiam i dużo zdrówka Wam wszystkim życzę.
Też dosięgły Cię zdrowotne kłopoty i jeszcze bolesna strata kotka, trzymam kciuki za drugiego.
Jak by wszystkiego było mało, teraz niebiosa się sprzysięgły i woda dotarła też do ogródka.Mam tylko nadzieję,że nie narobi Ci wielkich szkód, bo szkoda by było tych unikatowych kolekcji cudownych roślinek.U mnie w końcu się wypogodziło.
Pozdrawiam i dużo zdrówka Wam wszystkim życzę.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Lidziu, bardzo Ci współczuję takiej ilości wody U mnie też sporo ale to nic w porównaniu z tym, co u Ciebie! Nas ominęły duże deszcze.
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Lidziu mnie brakuje słów
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lidziu mijamy się w zaprzyjaźnionych wątkach więc wpadłam,
Pięknie u Ciebie, prawdziwą wiosnę pokazałaś , soczystą ,kolorową , fajnie mi się przeglądało do momentu tragedii z kotkiem i chorobą innych , współczuję bo zaledwie tydzień minął jak wyciągnęłam prawie z pod szpadla mojego pupila, w sumie to dalej walczę, do tego woda u Ciebie takie piękne kwiaty, współczuję, będzie lepiej nie załamuj się tylko . Dorota
Pięknie u Ciebie, prawdziwą wiosnę pokazałaś , soczystą ,kolorową , fajnie mi się przeglądało do momentu tragedii z kotkiem i chorobą innych , współczuję bo zaledwie tydzień minął jak wyciągnęłam prawie z pod szpadla mojego pupila, w sumie to dalej walczę, do tego woda u Ciebie takie piękne kwiaty, współczuję, będzie lepiej nie załamuj się tylko . Dorota
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Lidziu Kochana!
Chciałam Ci bardzo, bardzo podziękować za przemiłą wizytę, mam trochę wyrzuty sumienia, że jednak za mało czasu Ci poświęciłam, bo rozmowa dopiero się zaczęła, a tu już kierowca wołał do dalszej drogi, ale z drugiej strony tak się cieszę, że mogłam Cię poznać i uściskać Bardzo dziękuję za Twoje ogromne serce Życzę dużo zdrowia i do następnego spotkania
Chciałam Ci bardzo, bardzo podziękować za przemiłą wizytę, mam trochę wyrzuty sumienia, że jednak za mało czasu Ci poświęciłam, bo rozmowa dopiero się zaczęła, a tu już kierowca wołał do dalszej drogi, ale z drugiej strony tak się cieszę, że mogłam Cię poznać i uściskać Bardzo dziękuję za Twoje ogromne serce Życzę dużo zdrowia i do następnego spotkania
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu czy to wyjazdowy kapelusik
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Mój wątek personalny
Mój wątek personalny
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Zosiu działka już obeschła, nadźwigałam się wiaderek z ziemią, żeby wszystkie dziury i wyrwy zrobione przez wodę zasypać. Dzisiaj było bardzo gorąco i pracować na działce dało się tylko w cieniu.
Stasiu nie przepraszaj, najważniejsze że znów jesteś. Działka już wyschła i zrobiła się skorupa. Od soboty zapowiadają pogodę burzową. Oby tylko nie padał grad. Mój kotek Nestor po ponad trzytygodniowym leczeniu antybiotykami ma się trochę lepiej.
Dziękuję za życzenia i również życzę dużo zdrowia Tobie i Twojemu M.
Jacku dziękuję. W czasie tych deszczowych dni myślałam o Twoim ogrodzie, bo pisałeś że też masz często problemy z wodą. Na szczęście u Ciebie tak mocno nie padało.
Marysiu mar ja już się do tej sytuacji przyzwyczaiłam, ale szkoda mi roślin. Tym razem też kilka straciłam. Nie wiem też co będzie z cebulowymi, bo przez kilka dni stały w wodzie.
Dorotko DTJ_1 witam Cię serdecznie i dziękuję za miłe słowa. Masz rację będzie lepiej, musi być lepiej.
Cieszę się, że z Twoim pieskiem już lepiej, ma taką słodką mordkę. Dzielna dziewczyna z Ciebie.
Marysiu Masko to ja serdecznie dziękuję za przemiłą wizytę. Planowałyśmy ją od tak dawna i wreszcie się udało. Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze się spotkamy i u mnie i u Ciebie. Nadrobimy wtedy stracony czas.
Zapraszam na krótki spacer.
Stasiu nie przepraszaj, najważniejsze że znów jesteś. Działka już wyschła i zrobiła się skorupa. Od soboty zapowiadają pogodę burzową. Oby tylko nie padał grad. Mój kotek Nestor po ponad trzytygodniowym leczeniu antybiotykami ma się trochę lepiej.
Dziękuję za życzenia i również życzę dużo zdrowia Tobie i Twojemu M.
Jacku dziękuję. W czasie tych deszczowych dni myślałam o Twoim ogrodzie, bo pisałeś że też masz często problemy z wodą. Na szczęście u Ciebie tak mocno nie padało.
Marysiu mar ja już się do tej sytuacji przyzwyczaiłam, ale szkoda mi roślin. Tym razem też kilka straciłam. Nie wiem też co będzie z cebulowymi, bo przez kilka dni stały w wodzie.
Dorotko DTJ_1 witam Cię serdecznie i dziękuję za miłe słowa. Masz rację będzie lepiej, musi być lepiej.
Cieszę się, że z Twoim pieskiem już lepiej, ma taką słodką mordkę. Dzielna dziewczyna z Ciebie.
Marysiu Masko to ja serdecznie dziękuję za przemiłą wizytę. Planowałyśmy ją od tak dawna i wreszcie się udało. Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze się spotkamy i u mnie i u Ciebie. Nadrobimy wtedy stracony czas.
Zapraszam na krótki spacer.
- Maska
- Kontakt:
Lidziu zapraszam do siebie, bo mam dla Ciebie niespodziankę! jak dobrze widzieć znajome miejsca ...zupełnie inaczej oglądam teraz Twój ogród.
Tylko tym razem pojadę w jeden dzień do Ciebie i w jeden do Marty. M przywiezie mnie do Ciebie i wyślę go na zwiedzanie Cieszyna, a my będziemy miały czas dla siebie
Tylko tym razem pojadę w jeden dzień do Ciebie i w jeden do Marty. M przywiezie mnie do Ciebie i wyślę go na zwiedzanie Cieszyna, a my będziemy miały czas dla siebie
- slila1
Marysiu o nowy kapelusz! Już byłam i obejrzałam. Jeżeli możesz, to przyślij mi pozostałe zdjęcia na PW.
Bardzo dobry pomysł. Twój M.powinien zwiedzić dokładnie Cieszyn.
Bardzo dobry pomysł. Twój M.powinien zwiedzić dokładnie Cieszyn.
- Maska
- Kontakt:
A my będziemy mogły swobodnie porozmawiać , bo na to nam czasu zabrakło
- slila1
Byliście stanowczo za krótko i czas tak szybko uciekał.
- Maska
- Kontakt:
Lidziu teraz już wiem, że dwie wizyty to był błąd i nasze błądzenie po drogach też wynikło z tego powodu.....ale cóż całe życie człowiek się uczy
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękne w sumie już lato u Ciebie,