Akcja wymiany nasion 2019/2020
- Jolek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 maja 2013, o 21:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Akcja wymiany nasion 2019/2020
Dzisiaj wysłałam nasionka dla rtk10
-
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 8 sie 2015, o 11:58
Może gdzieś tam torebeczka kocimiętki
- Jolek
Kasiu ja już mam koniec akcji Przeżyłam Bardziej zmagałam się z zimnem w styczniu bo zapominałam się że, trzeba do pieca dorzucić. Ogólnie były sytuacje wesołe, zaskakujące i irytujące
Na marginesie chciała bym jeszcze raz gorąco podziękować Wszystkim Darczyńcom że, pomimo bardzo różnych zawirowań życiowych (pisaliście na PW) znaleźliście czas aby skompletować nasiona i ponosząc koszty, chcieliście się podzielić nasionami z innymi użytkownikami Forum. Podziękowania też składam tym którzy, zafascynowani AWN , z otrzymanych w poprzednich latach nasion, rozmnożyli rośliny a pozyskanymi nasionkami podzielili się. Dziękuję również i tym Darczyńcom którzy wysłali swoje nadwyżki oryginalnych nasion.
To dzięki Waszej chęci dzielenia się powstała ta Akcja AWN.
Z mojej strony mogę życzyć obfitych udanych wschodów roślin.
Na marginesie chciała bym jeszcze raz gorąco podziękować Wszystkim Darczyńcom że, pomimo bardzo różnych zawirowań życiowych (pisaliście na PW) znaleźliście czas aby skompletować nasiona i ponosząc koszty, chcieliście się podzielić nasionami z innymi użytkownikami Forum. Podziękowania też składam tym którzy, zafascynowani AWN , z otrzymanych w poprzednich latach nasion, rozmnożyli rośliny a pozyskanymi nasionkami podzielili się. Dziękuję również i tym Darczyńcom którzy wysłali swoje nadwyżki oryginalnych nasion.
To dzięki Waszej chęci dzielenia się powstała ta Akcja AWN.
Z mojej strony mogę życzyć obfitych udanych wschodów roślin.
-
- 200p
- Od: 3 kwie 2017, o 05:57
Kasiu nasionka właśnie doszły do mnie bardzo dziękuje za Twoją wielką pracę i jeszcze większą cierpliwość , darczyńcom dziękuje za podzielenie się nasionkami. Wszystkim życzę dużo słoneczka i niech roślinki rosną zdrowo
Dziękuję w imieniu mojego Francka
Jolu mi zostało do spakowania 6 kopert i jedna w drodze, więc też już widzę światełko w tunelu
Dzisiaj nasionka powędrowały do:
bodi
Keetee
BettyL
Mikotka
berahardy
joannamm
Xetren
szarotka66
mafelini
RADOG
notek
Tomasz*
Jonatanka
Szczepank
Jolu mi zostało do spakowania 6 kopert i jedna w drodze, więc też już widzę światełko w tunelu
Dzisiaj nasionka powędrowały do:
bodi
Keetee
BettyL
Mikotka
berahardy
joannamm
Xetren
szarotka66
mafelini
RADOG
notek
Tomasz*
Jonatanka
Szczepank
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Śliczny kociak i mądre oczka w eleganckich skarpetkach . Pogłaski dla milusińskiego.
Kociak już wymiziany
Mam informację z poczty, że ostatnią korespondencję miały w piątek i kolejna przyjdzie chyba w środę. A moja poczta działa naprawdę przyzwoicie. Tak więc uprzedzam, że mogą być problemy z przesyłkami.
Dzisiaj poszły nasiona do:
brodus
Hiobe
stefcia
bietka66
LightAtDawn
goskolo10
witia
Gleba
Beata_
I to by było na tyle - do reszty zamówień nie dostałam kopert, więc jak rozumiem osoby te zrezygnowały.
Mam informację z poczty, że ostatnią korespondencję miały w piątek i kolejna przyjdzie chyba w środę. A moja poczta działa naprawdę przyzwoicie. Tak więc uprzedzam, że mogą być problemy z przesyłkami.
Dzisiaj poszły nasiona do:
brodus
Hiobe
stefcia
bietka66
LightAtDawn
goskolo10
witia
Gleba
Beata_
I to by było na tyle - do reszty zamówień nie dostałam kopert, więc jak rozumiem osoby te zrezygnowały.
-
- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
Paczka dotarła, szła 9 dni, więc cierpliwości dla tych co jeszcze czekają.
Z AWN korzystam 1 raz, wiedziałam ile to pracy ale dopiero jak dostałam prawie 50 różnorodnych paczuszek, dotarło do mnie ILE!!!!!! Dotyczy to zarówno Darczyńców jak i Świstaków!
Pozostaje tylko i dopieszczać naszych Świstaków, aby zechcieli pracować dla nas jak najdłużej.
Z AWN korzystam 1 raz, wiedziałam ile to pracy ale dopiero jak dostałam prawie 50 różnorodnych paczuszek, dotarło do mnie ILE!!!!!! Dotyczy to zarówno Darczyńców jak i Świstaków!
Pozostaje tylko i dopieszczać naszych Świstaków, aby zechcieli pracować dla nas jak najdłużej.
Marta
- joannamm
- 500p
- Od: 27 lut 2013, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję za nasionka, koperta już u mnie, wielki pokłon dla Kasi świstaka i dla darczyńców. Życzę dużo zdrowia i obfitych plonów.
Pozdrawiam serdecznie
Joasia
Pozdrawiam serdecznie
Joasia
- Jolek
Dziś wysłane nasionka do Mateos