Moja działka - Katarzynka
- grazyna45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2008, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Moja działka - Katarzynka
Kasiu,dziękuję za wizytę u mnie.To miło,że o mnie pamiętałaś i zostawilaś ślad po sobie.Faktycznie jesteśmy z tego samego województwa ale mieszkamy w zupełnie innych kierunkach-ja okolice Tucholi.Byłam dzś u Ciebie-ogród bajeczny a te róże-cos fantastycznego-ogromne brawa!!!!!!!!!!
Witaj Kasiu - ciekawie zapowiada się ta okragła rabata obsypana kamieniami Jesteś pewna, że te grzyby to smardze? A powstały może na rabatach, wysypanych korą?
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko goździków Ci u mnie dostatek, mogę się nimi podzielić. Obiecuję i nadrobię fotkami i bajorka i kładeczki jak równiez pozostałej części ogrodu.
Iza mogę Ci ich podesłać jak chcesz. A ja własnie przed chwilą wspominałam Twój kosz z paprocią i niezapominajkami
Grazynko z Twoich ust pochwała toć to jak medal dla mnie dziękuję.
Pawle ta rabata znów pełna skrzypu chyba nigdy nie dojdę z nią do ładu. Tak jestem pewna że to smardz stożkowy.Jeden został zjedzony wprawdzie tylko ja go jadłam, mąż się wahał.
Iza mogę Ci ich podesłać jak chcesz. A ja własnie przed chwilą wspominałam Twój kosz z paprocią i niezapominajkami
Grazynko z Twoich ust pochwała toć to jak medal dla mnie dziękuję.
Pawle ta rabata znów pełna skrzypu chyba nigdy nie dojdę z nią do ładu. Tak jestem pewna że to smardz stożkowy.Jeden został zjedzony wprawdzie tylko ja go jadłam, mąż się wahał.
-
- 500p
-
- 500p
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz tych lilii trochę i wszystkie takie piękne
-
- 500p
- ursulka
- Od: 2 paź 2009, o 23:12
Witaj Katarzynko
dziękuję, że zajrzałaś do mnie
Pojawiasz się z rzadka, ale jak już zarzucisz zdjęcia, to... proszę siadać! Oko mi zbielało na to zdjęcie z różami i tym czymś niebieskim :
A co to takiego? Jakieś dzwonki?
No i po tak długiej przerwie widać, jak niessamowicie ogród zarósł i dorósł! Super widoczki krajobrazowe!
Pozdrówki - Ula
dziękuję, że zajrzałaś do mnie
Pojawiasz się z rzadka, ale jak już zarzucisz zdjęcia, to... proszę siadać! Oko mi zbielało na to zdjęcie z różami i tym czymś niebieskim :
A co to takiego? Jakieś dzwonki?
No i po tak długiej przerwie widać, jak niessamowicie ogród zarósł i dorósł! Super widoczki krajobrazowe!
Pozdrówki - Ula
- Raczek
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula,ja myślę,że te niebieskie kwiatki ma len.
Jednak czekamy na potwierdzenie Kasi.
Jednak czekamy na potwierdzenie Kasi.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
-
- 500p
-
- 500p
Nowe nabytki : Cyprysik bagienny i Kalina
Świerk Rubensa jest u nas trzeci rok, dopiero w tym roku widać , że rośnie bo tak to stał w miejscu.
Przyszła także pora na prześwietlenie lasku brzozowego, zostały wycięte chuderlaki, ale i tak jest tam strasznie gęsto, zapewne zabieg powtórzymy gdy w domu zagości kominek
Kiedyś polowałam na ważkę aby uchwycić jej piękno aparatem, chyba nie byłam zbyt cierpliwa, wczoraj przez przypadek mogłam cykać do woli.
Świerk Rubensa jest u nas trzeci rok, dopiero w tym roku widać , że rośnie bo tak to stał w miejscu.
Przyszła także pora na prześwietlenie lasku brzozowego, zostały wycięte chuderlaki, ale i tak jest tam strasznie gęsto, zapewne zabieg powtórzymy gdy w domu zagości kominek
Kiedyś polowałam na ważkę aby uchwycić jej piękno aparatem, chyba nie byłam zbyt cierpliwa, wczoraj przez przypadek mogłam cykać do woli.
-
- 500p
Piękne zdjęcie ważki. I delikatny len. Czy on się nie pokłada?