Ogród Agnieszki cz.2
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki cz.2
W kazdej kupce jest 5 sadzonek - kupowane po przecenie za pare groszy w Auchan - w takich "kuwetkach" po 10 szt. Nie chce juz zmyslac ale chyba 2 zlote za to zaplacilam.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za info w takim razie będę polować
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piękne brateczki na poprawę nastroju
Niecierpki w gruncie wygladaja bajecznie. W zeszłym roku posadziłam w donicy na schodach od północy... mizernie rosły, aż padły w okolicy września
Niecierpki w gruncie wygladaja bajecznie. W zeszłym roku posadziłam w donicy na schodach od północy... mizernie rosły, aż padły w okolicy września
- aage
Skusze sie na te niecierpki :-P juz kilka osob je chwali a wirc sprobuje jak sprawdza sie u mnie
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
śliczne bratki .. Mi też o dziwo nie wiem skąd urosły niecierpki w gruncie. Zobaczymy czy będą też w tym roku
- aage
Weekend minął jak szalony nawet nie wiem kiedy a już mamy poniedziałek. Domek na święta ogarnięty, ozdoby porobione, palma poświęcona a więc w sumie przygotowania w większej cześci poczynione, zostało jeszcze pieczenie W tym roku mnie przypadły słodkości - zresztą jak zawsze ale ja to lubię a więc sprawia mi to przyjemność. Kocilla nadal zaginiona myślałam że jak zobaczy śnieg to wróci ale niestety i tak żyję....byle do czwartku......w piątek mam już wolne :)
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś, to co dobre szybko się kończy a na dodatek to pogada
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mogłabym napisać wszystko dokładnie to samo
Czas biegnie jak szalony, z jednej strony to dobrze, bo szybciej zrobi się kolorowo, a z drugiej to wiadomo...
Czas biegnie jak szalony, z jednej strony to dobrze, bo szybciej zrobi się kolorowo, a z drugiej to wiadomo...
- aage
Reniu tak masz rację dlaczego weekend ma tylko 2 dni niestety ale pocieszenie że tylko 4 dni i weekend świąteczny a ty jak tam z przygotowaniami świątecznymi??
kropelka jak jedynym pocieszeniem jest to że bliżej ku ciepłemu mam taką nadzieję jestem ciekawa co przyniesie te lato?
kropelka jak jedynym pocieszeniem jest to że bliżej ku ciepłemu mam taką nadzieję jestem ciekawa co przyniesie te lato?
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Agnieszko, dni faktycznie biegną w tempie zastraszającym, ale cieszmy się tym co mamy. Przypomniałaś o stroikach, pogoda nie ciekawa, idę do garażu porobić stroiki na groby.
- aage
Iguś tak cieszmy się tym co mamy....i każdą chwilą . Ja tam próbuję w każdym dniu znaleźć coś wyjątkowo ....stroiki domowe wykonane a na cmentarz do teściowej jadę pod koniec tygodnia
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Ja ostatnio mialam taki wisielczy nastroj, ze do M. mowie - "zobacz jak ten czas zaiwania ostatnio, czlek sie nie obejrzy a zaraz zima znowu bedzie"