Moje róże i nie tylko
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje róże i nie tylko
Aniu u Ciebie tyle cebulowych już wyłazi. U mnie na szczęście wszystko pochowane i ani noska nie wyściubiają.
Noce zimne więc może przez to siedzą pod ziemia...na całe szczęście.
Noce zimne więc może przez to siedzą pod ziemia...na całe szczęście.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajnie, że wróciłaś Aniu Twoje róże to dla mnie niedościgniony wzór.
Pogoda jest koszmarna jak na zimę. U mnie też wiele cebulowych wschodzi, a i kilka róż wciąż zielonych z pąkami. Jednak ten kwitnący lak powalił mnie na kolana. Życzę zdrowszego i lepszego Nowego Roku!
Pogoda jest koszmarna jak na zimę. U mnie też wiele cebulowych wschodzi, a i kilka róż wciąż zielonych z pąkami. Jednak ten kwitnący lak powalił mnie na kolana. Życzę zdrowszego i lepszego Nowego Roku!
Witaj Mariuszu .Teraz w sezonie zimowym oglądam wątki a szczególnie te które mówią o wielbicielach róż.I tak oglądnęłam Twój wątek zwracając uwagę na piękne róże .Mam pytanie czy róża Barockto jest pnąca ????? pozdrawiam.
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
Aniu..niesamowite, co prawda kolorki pożądane ale kwitnący lak o tej porze. . Co to się porobiło. Dawno nie byłam na swojej działce, ciekawe co mnie zaskoczy. Chwasty na pewno i trawa do koszenia, to cały czas rośnie.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Storczyk jak widać lubi również Ciebie widoki niesamowite - w wielu miejscach widzę kwitnące róże oraz inne rośliny, nie pamiętam żeby kiedyś przydarzyło się to w styczniu
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Kochani serdeczne dzięki, że odwiedzinki, pozwolicie, że odpowiem razem - /nie wiem jak ale napisałam się i wcięło/ - pogoda nas nie rozpieszcza a Pani Zima zamiast nas odwiedzić z płatkami białego puchu wysłała cwaniaczka tylko mrozik, oj nieładnie
Z konieczności musiałam przyjechać do stolicy po drodze widziałam wiele zalanych pól, w okolicach Chojnic leśnicy walczą nadal z drzewami z powalonymi drzewami - widok smutny. Często na niebie pojawiał się klucz żurawi, widok wspaniały, tylko, że o tej porze? Na drodze topole pokryte "bomki" z jemioły, zrobiłam z samochodu fotki ale mało udane jednak wstawiam, sorki:
Moja bratowa od kilku dni śp.uwielbiała kwiaty, miałyśmy wspólne tematy ale rękę do roślin to miała u niej wszystko rosło jak na drożdżach, na działce pomidory Bawole serca nigdy nie zapomnę tego smaku /u mnie już tak mi nie smakują/ zdrowe giganty np.juka
Jak zawsze choć na chwilę wpadam na Starówkę i pozdrawiam wszystkich serdecznie
Z konieczności musiałam przyjechać do stolicy po drodze widziałam wiele zalanych pól, w okolicach Chojnic leśnicy walczą nadal z drzewami z powalonymi drzewami - widok smutny. Często na niebie pojawiał się klucz żurawi, widok wspaniały, tylko, że o tej porze? Na drodze topole pokryte "bomki" z jemioły, zrobiłam z samochodu fotki ale mało udane jednak wstawiam, sorki:
Moja bratowa od kilku dni śp.uwielbiała kwiaty, miałyśmy wspólne tematy ale rękę do roślin to miała u niej wszystko rosło jak na drożdżach, na działce pomidory Bawole serca nigdy nie zapomnę tego smaku /u mnie już tak mi nie smakują/ zdrowe giganty np.juka
Jak zawsze choć na chwilę wpadam na Starówkę i pozdrawiam wszystkich serdecznie
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
Aniu topola z jemiołowymi bombkami prezentuje się super Są tacy ludzie z ręka do kwiatów i dzięki temu będziesz pamiętać o bratowej już zawsze, bo też jesteś miłośniczką kwiatów O w stolicy śnieżek ?
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- daysy
- Od: 13 lut 2014, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Smutne chwile, kiedy odchodzi ktoś bliski, ale to co przeżyło się razem, pozostaje z nami na zawsze, zwłaszcza te najpiękniejsze chwile.
Aniu, na pewno bratowa będzie Ci towarzyszyła w Twoich myślach, tak jak moja w moich, chociaż nie ma jej wśród nas, już od wielu, wielu lat.
Życzę Ci w nowym roku udanego sezonu, oby był lepszy jak poprzedni
Aniu, na pewno bratowa będzie Ci towarzyszyła w Twoich myślach, tak jak moja w moich, chociaż nie ma jej wśród nas, już od wielu, wielu lat.
Życzę Ci w nowym roku udanego sezonu, oby był lepszy jak poprzedni
- mimoza55
- Od: 2 wrz 2014, o 20:14
Aniu , to smutne gdy odchodzą najbliższe osoby, które kochamy, ale nie mamy na to wpływu i te osoby zostają w naszych sercach i wspomnieniach . Styczeń dla mnie jest miesiącem, którego chciałabym wykreślić z kalendarza, niemal wszystkie osoby mi bardzo bliskie odeszły
w styczniu.
w styczniu.
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Aniu to smutne kiedy ktoś bliski odchodzi, trzymaj się Mrozik faktycznie przyszedł, ciekawe czy śnieg się w ogóle zjawi?
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aniu, co i rusz słyszę o jakiś smutnych zdarzeniach
Wydawało mi sie, że poprzedni rok był trudny, a tu wychodzi, że ten też nie będzie najlepszy
Mimo mam nadzieję, ze to ostatnia zła wiadomość dla Ciebie
Wydawało mi sie, że poprzedni rok był trudny, a tu wychodzi, że ten też nie będzie najlepszy
Mimo mam nadzieję, ze to ostatnia zła wiadomość dla Ciebie
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Ewuniu, Daysy, Wandziu, Natalko, Gosiu życie to nie bajka, doświadcza nas czasem bardzo boleśnie, nic na to nie poradzimy, ale pozostają wspomnienia.
Pogoda u nas "chlapa", śniegu jak na lekarstwo, czyli lepiej siedzieć w domu i robić spis chciejstw
Dziś wpadłam do ogrodniczego i coś wpadło do koszyczka parę nasionek
a to kilka domowych:
Pogoda u nas "chlapa", śniegu jak na lekarstwo, czyli lepiej siedzieć w domu i robić spis chciejstw
Dziś wpadłam do ogrodniczego i coś wpadło do koszyczka parę nasionek
a to kilka domowych:
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Miło Cię Aniu zobaczyć, ale rozumiem że wypad do stolicy był koniecznością?
Jeżeli jechałaś przez okolice Chojnic, to wiem co mogłaś widzieć. Smutne widoki
Wyguglowałam tą Puccini i strasznie mi się spodobała
Nasionkami i ja zaczynam zapychać koszyki Wszędzie je widzę, w każdym sklepie wołają do mnie z tych nowo poustawianych regalików.
Jeżeli jechałaś przez okolice Chojnic, to wiem co mogłaś widzieć. Smutne widoki
Wyguglowałam tą Puccini i strasznie mi się spodobała
Nasionkami i ja zaczynam zapychać koszyki Wszędzie je widzę, w każdym sklepie wołają do mnie z tych nowo poustawianych regalików.