Moje cudeńka - miaaa

ODPOWIEDZ
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

darekcn42 pisze:Mam nadzieję, że jakiś kaktusik siedział w kieszeni na szczęście podczas egzaminu :)
Jak na szczęście to powinien być tylko gruson podłożony egzaminatorowi :) Nie mógłby się skupić na ocenie jazdy :lol: :lol:
Dawid
Awatar użytkownika
effa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko gratuluję ;:114
Moja młodsza siostra niestety wczoraj nie miała tyle szczęścia i oblała... Zresztą moim zdaniem system nauki jazdy w polsce jest zły. Powinno być tak jak w ameryce, gdzie dzieci szkolą się pod okiem rodziców a potem podchodzą do egzaminu. A u nas robią tylko tak żeby jak najwięcej kasy od kursantów wyciągnąć. Prawda jest taka że nawet taki egzaminator nie zawsze zrobi poprawnie np. kopertę, wiem coś o tym... A cała wprawa wyjdzie dopiero w praktyce, dlatego pod okiem rodzica byłaby to najlepsza nauka.
Pozdrawiam Ewa
Rośliny doniczkowe / Kaktusy
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

effa pisze:Dorotko gratuluję ;:114
Moja młodsza siostra niestety wczoraj nie miała tyle szczęścia i oblała... Zresztą moim zdaniem system nauki jazdy w polsce jest zły. Powinno być tak jak w ameryce, gdzie dzieci szkolą się pod okiem rodziców a potem podchodzą do egzaminu. A u nas robią tylko tak żeby jak najwięcej kasy od kursantów wyciągnąć. Prawda jest taka że nawet taki egzaminator nie zawsze zrobi poprawnie np. kopertę, wiem coś o tym... A cała wprawa wyjdzie dopiero w praktyce, dlatego pod okiem rodzica byłaby to najlepsza nauka.
Przyznaję ci rację - ja po 7 podejściu sobie odpuściłem.
Dawid
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Gratulacje!
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Caro
100p
100p
Od: 17 wrz 2008, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To i ja przyłączę się do gratulacji :D Ja zdałam na prawko za drugim razem ponad 3 lata temu, to jedno z tych przeżyć, których wolę sobie nie przypominać i nigdy nie chciałabym powtarzać :D
Awatar użytkownika
k-arolka
1000p
1000p
Od: 1 sie 2007, o 21:54

Post »

hehe ja za 5 2 lata temu:P
Krzysztof N
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 18:26

Post »

to ja nawet niemam się czym chwalic,za pierwszym razem i po pięciu min. jazdy
Awatar użytkownika
k-arolka
1000p
1000p
Od: 1 sie 2007, o 21:54

Post »

no nie ma sie cyzm chwalic. ja powinnami za 5 razme oblac. egzaminator mial dobry dzien:D
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58

Post »

Kochani wszystkim jeszcze raz dziękuję za gratulacje :D :D :D

Karolciu to było pierwsze podejście :P i ostatnie na szczęście hehehhe :D :D :D

Dareczku nie miałam :P ale za to za dzień kobiet dostałam 2 piękne rebucje i cudne paphiopedilum :D może one przyniosły szczęście :wink:

Dawidzie akurat egzaminator mi się trafił jakiś nadzwyczaj ludzki :D pełna kulturka :lol:

Ewciu święta prawda :wink: szkoły jazdy juz takie są, że chcą wydębic jak najwięcej kasy z kursantów ;) a co do jazdy pod okiem rodziców to sama się przyznam po cichu jeździłam dużo z tatą po tzw "bezpiecznych" drogach hehehe tata jest kierowcą zawodowym :lol: i dużo mnie nauczył :D a swoja droga miałam świetnego instruktora :P

Caro ja też nie chciała bym tego już nigdy więcej w życiu przeżywać :roll: ale ogólnie sam egzamin wspominam miło nawet :P chyba jednak mam szczęście hehehe

Przyznam się , że przed samym egzaminem miałam jazdę z instruktorem i tragicznie mi szło :roll: jednak te nerwy są nie do opanowania :roll: na egzamin poszłam ze 100 % przekonaniem , ze nie zdam :roll: 2 osoby z mojej 3-osobowej grupy nie zdały- więc byłam pewna, ze i mnie obleje :):):) ale - paradoksalnie - jak tylko wsiadłam w "elkę" egzaminacyjną od razu mi przeszły nerwy i jakiejś weny doznałam hihihihi nigdy w życiu tak dobrze i przepisowo nie jechałam :lol: :lol: :lol: to chyba te Wasze kciuki takie magiczne moi drodzy ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
rosiowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 15:08

Post »

Gratulacje Dorotko. Ja też już dawno mam to za sobą, ale i tak nienawidzę jeździć :(
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Awatar użytkownika
miaaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2008, o 13:58

Post »

Gosiu ja się przyznam, że na prawko koleżanki mnie wyciągnęły prawie na siłę :lol: ale w trakcie kursu spodobała mi się jazda :lol: już się nie mogę doczekać aż odbiorę dokumencik :D egzamin całkiem miło wspominam, ale za żadne skarby świata nie chciałabym przechodzić tego jeszcze raz :lol:

Kochani mam wreszcie chwilkę czasu, więc odrabiam zaległości :wink:

Nowości z All... :D

Rebutia krainziana

Obrazek

Echinopsis

Obrazek

Rhipsalidopsis

Obrazek

I prezenty :D jak dobrze, że jest dzień kobiet... :lol:

Euphorbia lactea f. cristata ( Tomku, Karolciu, Darku dzięki za pomoc w nazwaniu cudaczka :))

Obrazek

Rebutia (tylko jaka ??? )

Obrazek

Kolejna Rebutia

Obrazek
Awatar użytkownika
natija
500p
500p
Od: 8 lut 2009, o 23:43

Post »

Rebutia krainziana strasznie mi sie podoba,no i kaktusik szczepiony :)
Awatar użytkownika
Becia
1000p
1000p
Od: 9 lip 2007, o 16:04

Post »

Dorotko, bardzo fajne nowości, szczególnie ta pierwsza:)
cieszę się razem z Tobą zdanym prawkiem, wiem jaka to radość,
a teraz jaka wygoda... :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje kaktusy i inne sukulenty !”