Jak na szczęście to powinien być tylko gruson podłożony egzaminatorowi Nie mógłby się skupić na ocenie jazdydarekcn42 pisze:Mam nadzieję, że jakiś kaktusik siedział w kieszeni na szczęście podczas egzaminu
Moje cudeńka - miaaa
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko gratuluję
Moja młodsza siostra niestety wczoraj nie miała tyle szczęścia i oblała... Zresztą moim zdaniem system nauki jazdy w polsce jest zły. Powinno być tak jak w ameryce, gdzie dzieci szkolą się pod okiem rodziców a potem podchodzą do egzaminu. A u nas robią tylko tak żeby jak najwięcej kasy od kursantów wyciągnąć. Prawda jest taka że nawet taki egzaminator nie zawsze zrobi poprawnie np. kopertę, wiem coś o tym... A cała wprawa wyjdzie dopiero w praktyce, dlatego pod okiem rodzica byłaby to najlepsza nauka.
Moja młodsza siostra niestety wczoraj nie miała tyle szczęścia i oblała... Zresztą moim zdaniem system nauki jazdy w polsce jest zły. Powinno być tak jak w ameryce, gdzie dzieci szkolą się pod okiem rodziców a potem podchodzą do egzaminu. A u nas robią tylko tak żeby jak najwięcej kasy od kursantów wyciągnąć. Prawda jest taka że nawet taki egzaminator nie zawsze zrobi poprawnie np. kopertę, wiem coś o tym... A cała wprawa wyjdzie dopiero w praktyce, dlatego pod okiem rodzica byłaby to najlepsza nauka.
-
- Od: 6 sie 2007, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyznaję ci rację - ja po 7 podejściu sobie odpuściłem.effa pisze:Dorotko gratuluję
Dawid
To i ja przyłączę się do gratulacji Ja zdałam na prawko za drugim razem ponad 3 lata temu, to jedno z tych przeżyć, których wolę sobie nie przypominać i nigdy nie chciałabym powtarzać
Moje roślinki
Karolina
Karolina
-
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Kochani wszystkim jeszcze raz dziękuję za gratulacje
Karolciu to było pierwsze podejście :P i ostatnie na szczęście hehehhe
Dareczku nie miałam :P ale za to za dzień kobiet dostałam 2 piękne rebucje i cudne paphiopedilum może one przyniosły szczęście
Dawidzie akurat egzaminator mi się trafił jakiś nadzwyczaj ludzki pełna kulturka
Ewciu święta prawda szkoły jazdy juz takie są, że chcą wydębic jak najwięcej kasy z kursantów ;) a co do jazdy pod okiem rodziców to sama się przyznam po cichu jeździłam dużo z tatą po tzw "bezpiecznych" drogach hehehe tata jest kierowcą zawodowym i dużo mnie nauczył a swoja droga miałam świetnego instruktora :P
Caro ja też nie chciała bym tego już nigdy więcej w życiu przeżywać ale ogólnie sam egzamin wspominam miło nawet :P chyba jednak mam szczęście hehehe
Przyznam się , że przed samym egzaminem miałam jazdę z instruktorem i tragicznie mi szło jednak te nerwy są nie do opanowania na egzamin poszłam ze 100 % przekonaniem , ze nie zdam 2 osoby z mojej 3-osobowej grupy nie zdały- więc byłam pewna, ze i mnie obleje :):) ale - paradoksalnie - jak tylko wsiadłam w "elkę" egzaminacyjną od razu mi przeszły nerwy i jakiejś weny doznałam hihihihi nigdy w życiu tak dobrze i przepisowo nie jechałam to chyba te Wasze kciuki takie magiczne moi drodzy
Karolciu to było pierwsze podejście :P i ostatnie na szczęście hehehhe
Dareczku nie miałam :P ale za to za dzień kobiet dostałam 2 piękne rebucje i cudne paphiopedilum może one przyniosły szczęście
Dawidzie akurat egzaminator mi się trafił jakiś nadzwyczaj ludzki pełna kulturka
Ewciu święta prawda szkoły jazdy juz takie są, że chcą wydębic jak najwięcej kasy z kursantów ;) a co do jazdy pod okiem rodziców to sama się przyznam po cichu jeździłam dużo z tatą po tzw "bezpiecznych" drogach hehehe tata jest kierowcą zawodowym i dużo mnie nauczył a swoja droga miałam świetnego instruktora :P
Caro ja też nie chciała bym tego już nigdy więcej w życiu przeżywać ale ogólnie sam egzamin wspominam miło nawet :P chyba jednak mam szczęście hehehe
Przyznam się , że przed samym egzaminem miałam jazdę z instruktorem i tragicznie mi szło jednak te nerwy są nie do opanowania na egzamin poszłam ze 100 % przekonaniem , ze nie zdam 2 osoby z mojej 3-osobowej grupy nie zdały- więc byłam pewna, ze i mnie obleje :):) ale - paradoksalnie - jak tylko wsiadłam w "elkę" egzaminacyjną od razu mi przeszły nerwy i jakiejś weny doznałam hihihihi nigdy w życiu tak dobrze i przepisowo nie jechałam to chyba te Wasze kciuki takie magiczne moi drodzy
- rosiowa
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gratulacje Dorotko. Ja też już dawno mam to za sobą, ale i tak nienawidzę jeździć
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
Gosiu ja się przyznam, że na prawko koleżanki mnie wyciągnęły prawie na siłę ale w trakcie kursu spodobała mi się jazda już się nie mogę doczekać aż odbiorę dokumencik egzamin całkiem miło wspominam, ale za żadne skarby świata nie chciałabym przechodzić tego jeszcze raz
Kochani mam wreszcie chwilkę czasu, więc odrabiam zaległości
Nowości z All...
Rebutia krainziana
Echinopsis
Rhipsalidopsis
I prezenty jak dobrze, że jest dzień kobiet...
Euphorbia lactea f. cristata ( Tomku, Karolciu, Darku dzięki za pomoc w nazwaniu cudaczka )
Rebutia (tylko jaka ??? )
Kolejna Rebutia
Kochani mam wreszcie chwilkę czasu, więc odrabiam zaległości
Nowości z All...
Rebutia krainziana
Echinopsis
Rhipsalidopsis
I prezenty jak dobrze, że jest dzień kobiet...
Euphorbia lactea f. cristata ( Tomku, Karolciu, Darku dzięki za pomoc w nazwaniu cudaczka )
Rebutia (tylko jaka ??? )
Kolejna Rebutia