Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Słoneczka kochane to chyba nie wypada tak z tym wątkiem Guciowym
Agnieszko pomocnik piękniutki dawaj go kochana bo zaraz roboty będzie bardzo dużo więc taki silny młody człowiek się przyda
* tija ciesze się ,że nie jestem sama z zima u Hani też jeszcze zimno teraz wiem ,że i u Ciebie
* kogra aż + 16 toć to prawie lato u mnie tylko +3 i byłam zadowolona , a na spacerze z pieskami przeszło 2 godziny szalałam
*Giguś wiem kochanie ,że nie kłamałaś tylko tak troszeczkę to Wam zazdraszczam tego ciepełka
* Dorotko to samo napisała mi Hania ,że trzeba jeszcze spokojnie poczekać , a roślinki niech sobie śpią
*Danusiu byłam widziałam pięknie kwitną Ci prymulki
*Izuniu, Ewuniu , Grażynko , Agnieszko , Moniko , jesteście kochane
Agnieszko pomocnik piękniutki dawaj go kochana bo zaraz roboty będzie bardzo dużo więc taki silny młody człowiek się przyda
* tija ciesze się ,że nie jestem sama z zima u Hani też jeszcze zimno teraz wiem ,że i u Ciebie
* kogra aż + 16 toć to prawie lato u mnie tylko +3 i byłam zadowolona , a na spacerze z pieskami przeszło 2 godziny szalałam
*Giguś wiem kochanie ,że nie kłamałaś tylko tak troszeczkę to Wam zazdraszczam tego ciepełka
* Dorotko to samo napisała mi Hania ,że trzeba jeszcze spokojnie poczekać , a roślinki niech sobie śpią
*Danusiu byłam widziałam pięknie kwitną Ci prymulki
*Izuniu, Ewuniu , Grażynko , Agnieszko , Moniko , jesteście kochane
- alana
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu potwierdzam. U nas też wiosny ni widu, tylko ptaki już wiosennie śpiewają ;) Dzisiaj śnieg na razie stopniał, teraz wszędzie błoto i brud, bo miasto niesprzątnięteJadzia1 pisze:2 godziny szukałam wiosny i chcę Wam powiedzieć ,że jej na Mazurach NIE MA
w ogrodzie jej nie ma w lesie też jej nie było , a nawet w dwóch laskach byłam i NIC
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
Witam serdecznie za oknem pochmurnie i pada deszcz .
Wykiełkowały mi rączniki więc trzeba je teraz przesadzić i doświetlić może się uda , teraz wiem ,że wysiałam za wcześnie
Życzę miłego Dnia
**"Szczęście to uśmiech bliźniego,
To serce, to słońce, to ptak,
To piosenka i słowa cieple,
To dziecko, matka, kwiat…
Od Ciebie tylko zależy,
Jak spojrzysz na ludzi i świat.
Uśmiechnij się do każdego,
Bo każdy miłości jest wart…***
Alu My to jednak na tę wiosnę musimy poczekać trochę
Wykiełkowały mi rączniki więc trzeba je teraz przesadzić i doświetlić może się uda , teraz wiem ,że wysiałam za wcześnie
Życzę miłego Dnia
**"Szczęście to uśmiech bliźniego,
To serce, to słońce, to ptak,
To piosenka i słowa cieple,
To dziecko, matka, kwiat…
Od Ciebie tylko zależy,
Jak spojrzysz na ludzi i świat.
Uśmiechnij się do każdego,
Bo każdy miłości jest wart…***
Alu My to jednak na tę wiosnę musimy poczekać trochę