Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
A teraz parę fotek po renowacji i wymienieniu paru roślinek które musiałam wymienić ze względu na to że chorowały i nie poradziłam sobie z uzdrowieniem ich TAK BYŁO
A TAK JEST!!!!!!
A TAK JEST!!!!!!
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu teraz jest idealnie-cudeńka tworzysz
jak ty to robisz że tak pięknie maskujesz brzegi oczka? a na wypieki zapraszam do mnie to i tu możesz coś wymyślać-przydałabyś mi się złotko
jak ty to robisz że tak pięknie maskujesz brzegi oczka? a na wypieki zapraszam do mnie to i tu możesz coś wymyślać-przydałabyś mi się złotko
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Witam piękny jest ten twój ogród,szkoda tylko że dałaś do oczka niebieską folię trochę to wygląda nie naturalnie miałem taką folię u siebie i po 2 latach ją wywaliłem bo wyglądało to jak basen ąle to kwestia gustu pozdrawiam i gratuluję pomysłów
Agnieszko właśnie wróciłam od Ciebie po obżarstwie pysznym tortem Pytasz jak ja to robię nie wiem leżę sobie na huśtawce i rozglądam się co jest nie tak albo co mam zrobić z roślinkami które kupiłam a nie mam ich gdzie wsadzić i kombinuję rozmawiam z Mamą, synem każdy coś powie rozglądam się po sklepach co ile kosztuje,co się da połączyć co skleić itd. a następnie kupuję i realizuję ot cała tajemnica. Na dowód tego pokażę Ci coś.
to jest a właściwie są donice które wymyśliłam do posadzenia drzewek,które kupiłam bo synusiowi się podobały zobacz jak wyglądają z roślinkami
to jest a właściwie są donice które wymyśliłam do posadzenia drzewek,które kupiłam bo synusiowi się podobały zobacz jak wyglądają z roślinkami
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piotrze witam Cię w moich małych progach dziękuję za pochwały,ale i krytykę przyjmuję z uśmiechem Muszę przyznać Ci racji co do tej foli niebieskiej wygląda to trochę nienaturalnie, ale jeśli przejrzałeś cały mój wątek (nie ma tego zbyt dużo) to na pewno zauważyłeś że przedtem była czarna folia i chciałam zmienić aby odbijały kamyczki i było lepiej widoczne dno.nie zawsze jesteśmy wstanie wykonać coś co wygląda naturalnie uzależnione jest to od producentów foli i nie tyko Zapraszam jak tylko będziesz miał ochotę mnie odwiedzić i być może coś podpowiedzieć Pozdrowionka
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Trzynastko dawno nie było Cię u mnie, tym bardziej mi miło wpadaj częściej.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Gosiu no, i jestem u Ciebie
Zmiany na korzyść, ślicznie u Ciebie
Ciekawa jestem jak ten kącik od strony sąsiada zarósł zielenią
Zmiany na korzyść, ślicznie u Ciebie
Ciekawa jestem jak ten kącik od strony sąsiada zarósł zielenią
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
MAsz rację troszkę mnie nie było , chyba jednak więcej czasu zjadają mi doniczkowce ale są miejsca i ludzie jak Ty do których wracam zawsze
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Witam ale u ciebie pięknie się robi U mnie yuka zakwitła którą od ciebie dostałam wszyscy się nią zachwycamy
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Małgosiu donice super nie dziwię się że synusiowi się podobały
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Zapraszam
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
No i gdzie się podziewasz
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Zapraszam
Zapraszam
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
donice bardzo pomysłowe, w ogóle zakątek barowy idealny, ach te kamienie