Ogród Idy74 2009r cz.2
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Witaj Idziu! Dostrzegłam u Ciebie piękną roślinkę z kropkowanymi liśćmi - to chyba miodunka i jaka duża kępa. Czy to lubi rosnąć pod drzewem ? chyba ma u Ciebie dobre warunki skoro się tak rozrosła
A pogoda eh... najwyżej będzie się trzymalo w jednej ręce parasol a w drugiej motykę
A pogoda eh... najwyżej będzie się trzymalo w jednej ręce parasol a w drugiej motykę
Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
taaa już od jutro podobno miało być ciepło u mnie na szczęście w dzień nie pada i nawet ciepło... w sumie mi to odpowiada, podlewać nie trzeba, pogoda nie zachęca to nie chodzenia do szkoły ani nie odciąga od nauki ( w przeciwieństwie do tego forum ), a upałów też nie cierpię
Iduś Twoje pomidorki też rosną jak oszalałe fajnie, ja jestem ciekawa swoich koktajlowych a one ładnie się zapylają, nie ma z tym problemu ?
Iduś Twoje pomidorki też rosną jak oszalałe fajnie, ja jestem ciekawa swoich koktajlowych a one ładnie się zapylają, nie ma z tym problemu ?
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie poniedziałkowo
Po wczorajszych całodniowych opadach ,dzisiaj świeci piękne słoneczko tfu,tfu i jest bardzo ciepło Może to już lato idzie
Halinko witaj.Ja mam nadzieję na tę pogodę..
MADZIARYNKO to midunka pstra .Rozrasta się niesamowicie ,lubi rosnąć w cieniu nawet całkowitym .Pod drzewami daje sobie radę ,u mnie rośnie pod orzechem.
ALU już niedługo wakacje .Ucz się coby całe forum było dumne z Twoich ocen
Pomidory koktajlowe zapylają się nieżle i szybko rosną .Niech tylko będą ciepłe noce to sama zobaczysz.
Po wczorajszych całodniowych opadach ,dzisiaj świeci piękne słoneczko tfu,tfu i jest bardzo ciepło Może to już lato idzie
Halinko witaj.Ja mam nadzieję na tę pogodę..
MADZIARYNKO to midunka pstra .Rozrasta się niesamowicie ,lubi rosnąć w cieniu nawet całkowitym .Pod drzewami daje sobie radę ,u mnie rośnie pod orzechem.
ALU już niedługo wakacje .Ucz się coby całe forum było dumne z Twoich ocen
Pomidory koktajlowe zapylają się nieżle i szybko rosną .Niech tylko będą ciepłe noce to sama zobaczysz.
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iduś , u mnie też dzisiaj słonko pięknie świeci ...może już tak zostanie na dłużej
Wczoraj miałm jechać po roślinki i z przystanku wróciłam się do domu.....zimno mi było
Chyba po obiedzie pojadę na działkę bo już mnie tyłek od wczorajszego leżenia pod kocem boli
Iduś miłego dnia ,ciepełka i słonka życzę
Wczoraj miałm jechać po roślinki i z przystanku wróciłam się do domu.....zimno mi było
Chyba po obiedzie pojadę na działkę bo już mnie tyłek od wczorajszego leżenia pod kocem boli
Iduś miłego dnia ,ciepełka i słonka życzę
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie dla odmiany wtorkowo
Dzisiaj ciepełko nawet znaczne,ale wczoraj oczywiście musiało dolać.
Jestem taka zabiegana,nawet czasu na zrobienie fotek nie mam.
Martwię się o truskawki ,prognozy na ten sezon nie są najlepsze Cena w skupach dwa razy niższa niż w zeszłym roku ,a do tego zaczynają pleśnieć niedojrzałe i oczywiście czerwone ...będzie nieciekawie jak pogoda się nie poprawi.
CYNTHIO u Ciebie będzie już ciepło i poszalejesz na ogrodzie
DALO martwię się ,bo jest i czym.Prognozy nie są najlepsze ciepło i dużo deszczu ,a to SZARA PLEŚŃ oPRYSK ,BARDZO DROGI i nie skuteczny .
TARO-MASZ RACJĘ pOGODY I SŁOŃCA NAM POTRZEBA .Nie dość ,że zima była taka długa ,to i wiosna nas nie rozpieszcza niestety.
Dzisiaj ciepełko nawet znaczne,ale wczoraj oczywiście musiało dolać.
Jestem taka zabiegana,nawet czasu na zrobienie fotek nie mam.
Martwię się o truskawki ,prognozy na ten sezon nie są najlepsze Cena w skupach dwa razy niższa niż w zeszłym roku ,a do tego zaczynają pleśnieć niedojrzałe i oczywiście czerwone ...będzie nieciekawie jak pogoda się nie poprawi.
CYNTHIO u Ciebie będzie już ciepło i poszalejesz na ogrodzie
DALO martwię się ,bo jest i czym.Prognozy nie są najlepsze ciepło i dużo deszczu ,a to SZARA PLEŚŃ oPRYSK ,BARDZO DROGI i nie skuteczny .
TARO-MASZ RACJĘ pOGODY I SŁOŃCA NAM POTRZEBA .Nie dość ,że zima była taka długa ,to i wiosna nas nie rozpieszcza niestety.