W.o... Psach 6cz. (2008.11 - 2009.03)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jejciu, przesłodka mała Yoreczka
śliczne zdjęcia
A Rodus jaką ma super kość
mój Kenzo (golden) boi się takich dużych 

A Rodus jaką ma super kość

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
PUMKA piękne maleństwo i urocze fotki, chociaż ostatnio na jednym forum były słowa krytyki za takie fotki, że męczą tylko psa, ale z tego co ja wiem, moje psy miały radochę jak pani nad nimi skakała i je ustawiała, a jak nie chciały to trudno ;:225 zdjęcia są robione na zasadzie zabawy i krzywda psom się raczej nie dzieje
Rodusik fajny ten Twój skarb
mizianka tulanka dla czworonogów
i poproszę o fotki 

tak to komondor - ma dwa latkaczy szanowny Kefir to komondor?
niewielka różnica raskiedys chciałam bardzo takiego nabyć..skończyło się na yorku...ha ha ha..

Rodusik fajny ten Twój skarb

mizianka tulanka dla czworonogów

Nie ma co się dziwić! To poważna sprawaJeanne pisze: A Rodus jaką ma super kośćmój Kenzo (golden) boi się takich dużych

Rodus z kością wygląda jakby był nieco zszokowany, niedowierzający

PUMKA, fotki szczeniąt w różach - BOSSSKIE! Toż to arcydzieło!
Mnie najbardziej podoba się TO
W ten weekend mieliśmy dom pełen gości, więc i Pandzisz musiał być "wizytowy"

Jeszcze nie bardzo jest co spinać, ale niech się dziewczyna przyzwyczaja ;-) Fotka robiona po posiłku, więc morduchna umazana

Przy okazji muszę się podzielić CUDEM który odkryłam (znaczy polecono mi ;-)) a mianowicie super odżywa do sierści długiej - Iv San Bernard zielone jabłuszko
Pandzisz jest teraz żywym "odświeżaczem" powietrza, o aromacie jabłuszka

- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Soniu
Robienie zdjęć psom to jak dzieciom..;-) Nigdy nic nie wiadomo... ha ha ha..... Tak samo ruchliwe ( no chyba, że śpiące sa juz trochę
Mam oczywiście całą masę" normalnych " zdjęć, które tak samo lubie . Zresztą z każdym ze zdjęć wiążą się wspomnienia i to jest najlepsze
A najważniesze, żeby do niczego "modela" nie zmuszać - bo i tak nic z tego nie będzie .
Dorka
Śliczny Twój Pandziak...
Można wiedzieć "skąd jego ród " ?
A co do odżywki - Zielone Jabłuszko ISB jest naprawdę dobre..Wypróbowałam go jak całą masę innych kosmetyków ( Pure Pwas, All 1# System, Laser Lite) a skończyłam na balsamie dla ludzi ( nie szkodzi psom mimo innego pH skóry bo krótko jest na włosach )...I jestem MEGA zadowolona
)
Robienie zdjęć psom to jak dzieciom..;-) Nigdy nic nie wiadomo... ha ha ha..... Tak samo ruchliwe ( no chyba, że śpiące sa juz trochę

Mam oczywiście całą masę" normalnych " zdjęć, które tak samo lubie . Zresztą z każdym ze zdjęć wiążą się wspomnienia i to jest najlepsze

A najważniesze, żeby do niczego "modela" nie zmuszać - bo i tak nic z tego nie będzie .
Dorka
Śliczny Twój Pandziak...

Można wiedzieć "skąd jego ród " ?
A co do odżywki - Zielone Jabłuszko ISB jest naprawdę dobre..Wypróbowałam go jak całą masę innych kosmetyków ( Pure Pwas, All 1# System, Laser Lite) a skończyłam na balsamie dla ludzi ( nie szkodzi psom mimo innego pH skóry bo krótko jest na włosach )...I jestem MEGA zadowolona

Oczywiście, że można, choć to troszkę skomplikowanePUMKA pisze: Można wiedzieć "skąd jego ród " ?

Szczegóły www.amberose.pl w dziale "szczenięta --> Miot "M" 08
Robienie fotek nawet tym starszym maluszkom jest trudne, więc Twoje wyczyny z różami jeszcze bardziej mi się podobają! Gdy próbuję Pandzie zrobić fotki to mniej/więcej na 100 fotek tylko kilka jest udanych

Pumko, jak Twoja "panienka" się wabi?
Oba psiaki urodziwe! Obydwa są Twoje? Panienka ma uroczą grzyweczkę! Zawsze ma taki rozwiany włos, czy czasami ją upinasz jakoś?Jeśli tak to proszę mi tu zaprezentować coś i koniecznie opisać czego używasz (gumka, frotka, spinka) i co jest najwygodniejsze

My chwilowo testujemy spineczki, na gumki czy frotki jeszcze zbyt wcześnie

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Dorka, odświętny Pandzisz jest przepiękny
uroczo wygląda z kitką, i jaka czyściutka jest (i pachnąca
choć tego nie czuję
)
Pumka, te szczeniaczki mnie rozczulają, słodziaki straszne z nich

Pumka, te szczeniaczki mnie rozczulają, słodziaki straszne z nich

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dorko
Byłam na stronce przez Ciebie podanej - Piękne misiaki:-)))
A hodowla Smartness jest kilka kilometrów ode mnie....znam , znam
Myslę, że będziesz miała pocieche z malucha
Sunia mała nazywa sie Quinny a kolega jack russell to Speedy.
Do spinania włosów nad oczami używam spinek " żabek " pozyczonych od córci:-) Gumki były zawsze wydrapane....
Byłam na stronce przez Ciebie podanej - Piękne misiaki:-)))
A hodowla Smartness jest kilka kilometrów ode mnie....znam , znam

Myslę, że będziesz miała pocieche z malucha

Sunia mała nazywa sie Quinny a kolega jack russell to Speedy.
Do spinania włosów nad oczami używam spinek " żabek " pozyczonych od córci:-) Gumki były zawsze wydrapane....
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
a ja od soboty mam taki widok z okna
facet, który ma już psa bije go na bieżąco ledwo tamten otworzy pysk
trzyma na balkonie, albo na sznurku pod balkonem
od soboty pojawił sie owczarek, 1,5 roczny do sprzedania
przywiązał go na sznurku pod balkonem, nie wyprowadza nigdzie, nie spuszcza ze sznurka
pies szczeka dnie i noce
Szirek reaguje na jego szczeki szczekaniem... dzisiaj o 1 w nocy była akcja pt. "zostaw pieska"
żal mi takich stworzeń...
facet, który ma już psa bije go na bieżąco ledwo tamten otworzy pysk
trzyma na balkonie, albo na sznurku pod balkonem
od soboty pojawił sie owczarek, 1,5 roczny do sprzedania
przywiązał go na sznurku pod balkonem, nie wyprowadza nigdzie, nie spuszcza ze sznurka
pies szczeka dnie i noce
Szirek reaguje na jego szczeki szczekaniem... dzisiaj o 1 w nocy była akcja pt. "zostaw pieska"
żal mi takich stworzeń...