Marysiu, dobrze, że uprzedziłaś Choć ja planuję docelowo posadzić go na 4-rometrową ścianę... chyba starczy mu miejsca?
Nie, ja jestem tylko podobnie kudłata teraz
Autoportret robiłam kiedyś wcześniej na inną edycję fotokonkursu
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Moja synowa jest plastykiem ale pracuje w szkle,witraże oraz wyroby ze szkła wytapiane w piecu nie wiem jak to się nazywa ale dostaję fajne cudeńka,oraz piaskuje rysunki na szkle.Dziękuję Ci za autoportret,lubię ludzi z duszą artystyczną.Od czasu do czasu wklejaj swoje prace na szybko tworzone.
A jakaaaa praacowitaaaa
Basiu, niestety już się nie wybieram. To była jednorazowa wycieczka w ramach fakultetu Rośliny okrywowe i pnącza. Nie sprzedają detalicznie i tylko osobom z zarejestrowaną działalnością gospodarczą. Nam sprzedano wyjątkowo, za zgodą właściciela. I wbrew temu co mogłoby się wydawać wyboru nie mieliśmy ogromnego, bo tylko z takiej "podręcznej" pergoli. Normalnie klienci wcześniej składają zamówienie i przyjeżdżają po przygotowany i zapakowany towar.
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Firma była na tegorocznej Gardenii w Poznaniu.
Sprzedawali detalicznie swoje pnącza. Nawet pokazywałam w swojej relacji
pnącze życia.
Proponuję na przyszły rok większy najazd na poznańską Gardenię.
Olusia pisze:Firma była na tegorocznej Gardenii w Poznaniu.
Sprzedawali detalicznie swoje pnącza. Nawet pokazywałam w swojej relacji
pnącze życia.
Proponuję na przyszły rok większy najazd na poznańską Gardenię.
A jakie to pnącze? Próbowałam znaleźć u Ciebie, ale mi się nie udało :/
Ja mam marne szanse na Gardenię, bo mam zajęcia w każdy weekend. Najłatwiej mi na Zieleń to życie, bo w wakacje jest.... no i blisko.
Viola, jestem w szoku. Ale odwaliłaś kawał dobrej roboty.
Normalnie wyjść z podziwu nie mogę, że tyle można zrobić w tak krótkim czasie.
A jeśli chodzi o Twoje malarstwo ja najbardziej lubię Twoje pejzaże.