Teraz dopiero spostrzegłam, że zajrzałaś
Zamówiłam nowe hosty, bo nie oparłam się promocji Nowe róże też
Pogoda zrobiła się prawdziwie wiosenna, zaliczyłam dziś pierwsze prace porządkowe. Godzinę zbierałam gałęzie, ledwie żyję
Krysiu zima mimo , że nie jakaś straszna to i tak się dłuży ................aż tęskno do kolorów
Ewuś u mnie jeszcze zimowo, sporo śniegu i mokro .............. też zamówiłam nowe hosty ( trochę swoich wstawiłam do sprzedaży , żeby mieć większą swobode w wydawaniu kasy na chciejstwa ) i cały czas dziękuję Bogu , że nie muszę mieć róż
Spryciarka Tak bez róż... Sporo kasy zostaje na inne chciejstwa Jestem już ubogą kobietą, a sezon jeszcze się nie zaczął.
Wśród piwonii pokazałaś taką bordową-wiesz, co to za odmiana?
Witam po przerwie
Pięknie wpasowała Ci się kicia do dywanu. To są zdjęcia trzech kotków, czy trzy fotki tego samego kota ?
W moich stronach też jest wiosennie. Ledwo mogę w pracy usiedzieć. Po pracy za szybko czas biegnie i tylko weekend mi pozostaje. Już nawet udało mi się co nieco popracować w ogrodzie. Najbardziej odczuła to moja prawa ręka, stąd moja ostatnia przerwa na forum.
Pozdrawiam (przed)wiosennie
Koty są dwa na pierwszym Zuch , na dwóch następnych Pantera......................ja mam ropną anginę i od lekarza L4 ,a od męża zakaz opuszczania domostwa
Pantera ma nietypowy kolor, ale ułożenie w słońcu-typowe dla wiosennego kota Moje całymi godzinami grasują na podwórku nadrabiając zimowe "uwięzienie" (w nóżki im było zimno i nie wychodziły).
Współczuję choroby. Sama się czegoś dorobiłam, ale nie miałam czasu pójść do lekarza, czekam, aż samo przejdzie
Wczoraj koty wróciły dopiero wieczorem Spragnione głasków
Znalazłam pierwsze cebulowe (poza krokusami i przebiśniegami), a na powojniku wielkie pąki kwiatowe. Lubię Atragene za wczesny start i strzępiate kwiatki Pogoda dziś po prostu śliczna, słonecznie i bezwietrznie, choć nocy przymrozek wciąż jest widoczny w postaci szronu.