Nie wiem czy pójdzie https://www.youtube.com/watch?v=hyeunwz ... e=youtu.be
W końcu otrzymałem ostatnie dwa wiaderka a więc mogę pokazać jak to wygląda od początku.Maraga pisze:Bachus!
Dziękuję za szybką i wyjaśniającą odpowiedź. Jeszcze tylko zapytam, czy wiadra będą cały czas przykryte, czy nie.
Jak pisałem wcześniej, jestem leniwy a w ubiegłym roku żona wciąż goniła mnie do podlewania i pielenia, spólchniania, przy takiej uprawie to wszystko odpada.sawka pisze:Bachus, jakie przewidujesz plusy takiej uprawy?
Obawiam się, że mogą nie wytrzymać, ale zawsze można przecież wrócić do podstaw i paliki zamontować.beata_m pisze:DziękiMnie martwi tylko, czy rurki wytrzymają takie obciążenie.
Pozdrawiam
Bea
Ponoć dzięki ludziom leniwym rodzi się postępdarbo pisze:Seba Dajesz programator i jest git. Normalnie leń na plecach
Sasiad ma taki wlasnie tunel i podwiazal kije bambusowe dlugie do rurek za pomoca sciagajacych opasek elektrycznych i z nich zwiesza sznurki.beata_m pisze:Zdaje się, że mam identyczny tunel jak Twójtylko ja swój dopiero jutro będę rozstawiać. Niestety prace ziemne w ogrodzie mocno opóźniły mi wysadzanie rozsady. Jak rozwiązałeś kwestie prowadzenia wysokich pomidorów w tym tunelu? Dajesz jakieś tyczki, czy wymyśliłeś patent na podwiązanie ich sznurkami?
Pozdrawiam
Bea