Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też chętnie bym się ich pozbyła! Bo: kot ciągle zestresowany, bo M go ciągle goni! Ja ciągle zestresowana, bo M bez przerwy goni mojego kota i na dokładkę "obrywam" ja,......... bo nie pilnuję swojego kota!chatte pisze:Bożenko, wiem o tym i choćby tylko z tego powodu u mnie rybek nie będzie
Mam trochę za dużo kotów. już polowania na nornice wyrządzają trochę szkód, jeszcze brakuje mi polowań na rybki
Nic dodać, nic ująć, samo życie!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Bozenko, to moze się pozbądź dyskretnie
Albo przekonaj męża, że nie warto stresować pół rodziny dla kilku rybek i mąż sam się ich pozbędzie? ;)
Przy okazji przypomniało mi się: pisałaś gdzieś, ze nie masz roslin kwitnących jesienią. W takim razie mam dla ciebie niebieskie astry, różowe chryzantemy i gailardie
Albo przekonaj męża, że nie warto stresować pół rodziny dla kilku rybek i mąż sam się ich pozbędzie? ;)
Przy okazji przypomniało mi się: pisałaś gdzieś, ze nie masz roslin kwitnących jesienią. W takim razie mam dla ciebie niebieskie astry, różowe chryzantemy i gailardie
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Izuś, super, dziękuję bardzo ;:49
Z moim M, to niestety nie takie proste! I żeby to jeszcze było "kilka rybek"!
Rybska takie porosły, że lepiej nie mówić, trzydzieści sztuk albo lepiej, do tego jeszcze węgorz i jesiotry!
Z moim M, to niestety nie takie proste! I żeby to jeszcze było "kilka rybek"!
Rybska takie porosły, że lepiej nie mówić, trzydzieści sztuk albo lepiej, do tego jeszcze węgorz i jesiotry!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- jolciajci
- Przyjaciel Forum
- Od: 26 lut 2007, o 13:00
Skończyłam przeglądać wszystkie części twojego ogrodu Izuniu :P
Jejciu jest co czytać , oj jest. Najlepiej jak czytałam teraz w nocy o zlocie tz.sabacie czarownic .Tak się uśmialam że M się obudził i fukał .
Bardzo przyjemnie się czyta i jest naprawdę bardzo dużo przydatnych wiadomości :P . Masz bardzo wesoły wątek i oby tak dalej. Zmniejszyły nam się strony ale za to powstały części wątku .
Pozdrawiam cię serdecznie
Jejciu jest co czytać , oj jest. Najlepiej jak czytałam teraz w nocy o zlocie tz.sabacie czarownic .Tak się uśmialam że M się obudził i fukał .
Bardzo przyjemnie się czyta i jest naprawdę bardzo dużo przydatnych wiadomości :P . Masz bardzo wesoły wątek i oby tak dalej. Zmniejszyły nam się strony ale za to powstały części wątku .
Pozdrawiam cię serdecznie
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola