Moje cudeńka - miaaa
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko wszystkie nowości piękne. Nie potrafię powiedzieć, który podoba mi się najbardziej
Niech Ci pięknie kwitną
Niech Ci pięknie kwitną
Na jakichś sukulentach się znasz Darku. Przecież kaktusy to też sukulentydarekcn42 pisze:No jak zwykle ja muszę zidentyfikować to cuś od tatka Euphorbia lactea f. cristata. Podkreślam, że nie znam się na sukulentach .
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- miaaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję za miłe słowa kochani
Gosiu ja ostatnio choruję na Rebutie teraz marzy mi się R. marsonerii ( już upatrzyłam na allegro - czekam tylko na przypływ gotówki ;) )
Kasiu dziękuję
Beciu byłam dziś w wydziale komunikacji, dokumenty jeszcze nie przyszły z Kielc a powinny muszę poczekać aż przyjdą, zapłacić za wydanie dokumentu i czekać ( podobno tydzień, ale ja w to nie wierzę za bardzo :P ) ... a już bym chciała je mieć hehehehe
A co do wystaw to na jakąś na pewno śmignę ale wakacje raczej odpadają, bo do Szkocji chyba znów skoczę, trzeba jakoś zarobić na własne :P
Agii właśnie to jest w tym najlepsze, że jest się niezależnym i można śmigać samemu gdzie się tylko chce :P nie trzeba się prosić nikogo :P na zakupki kaktusowo-sukulentowe autko jak najbardziej się przyda :P
Kochani dziś przyszła kolei na kwitnienie Rhipsalidopsias'a ( wielkanocnika ) i muszę się przyznać, że zakochałam się w tej roślince, a głownie w jego kwiatuszkach zwłaszcza po odwiedzinach wątku Eweliny, która ma biało kwitnące cudo
I podarunki od Beci dziękuję Beatko
Od lewej Mammillaria spinosissima 'Un pico', Opuntia i NN ;)
Gosiu ja ostatnio choruję na Rebutie teraz marzy mi się R. marsonerii ( już upatrzyłam na allegro - czekam tylko na przypływ gotówki ;) )
Kasiu dziękuję
Beciu byłam dziś w wydziale komunikacji, dokumenty jeszcze nie przyszły z Kielc a powinny muszę poczekać aż przyjdą, zapłacić za wydanie dokumentu i czekać ( podobno tydzień, ale ja w to nie wierzę za bardzo :P ) ... a już bym chciała je mieć hehehehe
A co do wystaw to na jakąś na pewno śmignę ale wakacje raczej odpadają, bo do Szkocji chyba znów skoczę, trzeba jakoś zarobić na własne :P
Agii właśnie to jest w tym najlepsze, że jest się niezależnym i można śmigać samemu gdzie się tylko chce :P nie trzeba się prosić nikogo :P na zakupki kaktusowo-sukulentowe autko jak najbardziej się przyda :P
Kochani dziś przyszła kolei na kwitnienie Rhipsalidopsias'a ( wielkanocnika ) i muszę się przyznać, że zakochałam się w tej roślince, a głownie w jego kwiatuszkach zwłaszcza po odwiedzinach wątku Eweliny, która ma biało kwitnące cudo
I podarunki od Beci dziękuję Beatko
Od lewej Mammillaria spinosissima 'Un pico', Opuntia i NN ;)
Pamiętam, że moje dokumenty też długo nie przychodziły i zastanawiałam się, czy nie przyśniło mi się z tym zdanym egzaminemmiaaa pisze: (..)
A co do wystaw to na jakąś na pewno śmignę ale wakacje raczej odpadają, bo do Szkocji chyba znów skoczę, trzeba jakoś zarobić na własne :P (....)
Dorotko, to po Szkocji będziesz mogła zaszaleć nie tylko z kaktusami, ale i ze storczykami
wiem, że ludzie mają też inne wydatki
pozdrawiam