Moj zielony wątek - kwiato_maniaczka
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Asiu
tesciowa obiecała mi sansewierkę dla Ciebie ,tę z żółtymi brzegami liści.Jak tylko ja dostanę to wyślę Ci roślinki tak jak obiecałam.
tesciowa obiecała mi sansewierkę dla Ciebie ,tę z żółtymi brzegami liści.Jak tylko ja dostanę to wyślę Ci roślinki tak jak obiecałam.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwiatuszki masz przepiękne. Piesek też cudowny tylko szkoda, że tak psoci. Wspólczuję.
Ja też mam w domu szkudnika w postaci mojego synka, który dorwał się do doniczki z wysianym kiwi , które już wzeszło na ok 1 cm. Zastałam podłoge w takim samym stanie co Ty . Kiwi muszę wysiać jeszcze raz, bo nic nie uratowałam
Ja też mam w domu szkudnika w postaci mojego synka, który dorwał się do doniczki z wysianym kiwi , które już wzeszło na ok 1 cm. Zastałam podłoge w takim samym stanie co Ty . Kiwi muszę wysiać jeszcze raz, bo nic nie uratowałam
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
Asiu
co tam nowego słychać i widać u Twoich kwiatków :P Jak tam gardenia ?dostałaś sadzoneczkę?Ukorzeniłaś?
co tam nowego słychać i widać u Twoich kwiatków :P Jak tam gardenia ?dostałaś sadzoneczkę?Ukorzeniłaś?
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
-
A włożyłaś doniczkę z sadzoneczką do torebki foliowej?Ja włozyłam i tylko od czasu do czasu otwierałam.Roslinka była w środku cała obroszona.Musi mieć dużą wilgotność w czasie ukorzeniania.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 1000p
-
Moja w czasie ukorzeniania nie zrzuciła ani jednego listka.Spróbuj wsadzic jeszcze do torebki,może cos z niej jeszcze będzie.I pamiętaj musi mieć wilgotno cały czas.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- Agnieszka_73
- 200p
- Od: 16 paź 2008, o 21:17