Mały rozsadnik
-
- 500p
- Od: 7 cze 2011, o 09:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mały rozsadnik
Może jakiś miłośnik ogrodów mieszka w bliskiej okolicy Piły ? Fajnie było by częściej z kimś porozmawiać o roślinach i się przy okazji powymieniać lub umówić na wymianę
Trochę zdjęć jeszcze przed plewieniem . Robię tak zawsze bo często zdarza mi się coś wyłamać Za wąskie ścieżki pójdą do poprawki ale na razie się męczę jak baletnica
Trochę zdjęć jeszcze przed plewieniem . Robię tak zawsze bo często zdarza mi się coś wyłamać Za wąskie ścieżki pójdą do poprawki ale na razie się męczę jak baletnica
-
- 500p
-
- 500p
Minęło wiele czasu kiedy coś tu zamieściłam , niestety musiałam się pozbierać po chorobie a ogród też czekał aż do siebie dojdę i się nim zajmę
Choć długo wiosna nie chciała nadejść to dała mi czas na nadrobienie straconego czasu . Regularne deszcze napędzają rośliny a mnie nastawiają pozytywnie
Szkoda że dzisiaj przeszła burza , zmaltretowała iryski ale dopiero u mnie zaczynają więc się jeszcze nacieszę
Choć długo wiosna nie chciała nadejść to dała mi czas na nadrobienie straconego czasu . Regularne deszcze napędzają rośliny a mnie nastawiają pozytywnie
Szkoda że dzisiaj przeszła burza , zmaltretowała iryski ale dopiero u mnie zaczynają więc się jeszcze nacieszę
- kasik 69
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu,fajnie,że jesteś. Czyli ze zdrówkiem lepiej-tego Ci życzę.
Śliczny ten pierwiosnek na ostatniej fotce. Czekam ns więcej zdjęć,i relacje z ogrodu
Śliczny ten pierwiosnek na ostatniej fotce. Czekam ns więcej zdjęć,i relacje z ogrodu