Moje ukwiecone parapety cz. II
Re: Moje ukwiecone parapety cz. II
Kasia ma wyjatkowa kolekcje .Same okazy.I jak jej kwitna .Piekne nowosci ,jak zawsze ,piekne kwitnienia jak zawsze!!!
- sylvia_sirena
- 1000p
- Od: 23 lis 2009, o 11:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jakie piękne kwitnienia u ciebie a moja catleyka stoi jak stała i nic.
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ależ piękna kolekcja
A dzbanecznik jak sobie u ciebie radzi? Tak sobie kiedyś pomyślałam, że może dzbanecznik jest niezłym pomysłem w przypadku latających ziemiórek i innych tam takich . Łapie ci się coś w dzbanki?
Pozdrawiam, na pewno się tu jeszcze pokażę
A dzbanecznik jak sobie u ciebie radzi? Tak sobie kiedyś pomyślałam, że może dzbanecznik jest niezłym pomysłem w przypadku latających ziemiórek i innych tam takich . Łapie ci się coś w dzbanki?
Pozdrawiam, na pewno się tu jeszcze pokażę
- kahim
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
No to dzbanecznik tyż
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję dziewczyny za miłe wpisy, Kasiu/actus czy ja wiem czy taka wyjątkowa, po prostu kupuję to co mi się podoba i co u mnie rośnie. Jeśli chodzi o owadozery to niestety nie mam zbyt duzego doświadczenia, swojego dzbana mam od kilku miesięcy i dopiero się poznajemy
Zakwitł vascostylis Thai Sky od dawna mi się podobał i w końcu dzięki koleżance z innego forum go mam. Jest u mnie od jesieni i to jego pierwsze kwitnienie u mnie
A to wczorajszy marketowy zakup Maxillaria tenuifolia
Maxillaria tenuifolia i jej kilka zdjęć, nie mogłam się zdecydować które wkleić więc dałam kilka
I taka bardziej cała roślinka
zdjęcie w słoneczku
Zakwitł vascostylis Thai Sky od dawna mi się podobał i w końcu dzięki koleżance z innego forum go mam. Jest u mnie od jesieni i to jego pierwsze kwitnienie u mnie
A to wczorajszy marketowy zakup Maxillaria tenuifolia
Maxillaria tenuifolia i jej kilka zdjęć, nie mogłam się zdecydować które wkleić więc dałam kilka
I taka bardziej cała roślinka
zdjęcie w słoneczku
Hej Kasienko .Piekne oba ,Maxillaria cudowna .Trudna jest w uprawie ?
-
Pati dziękuję za miłe odwiedziny
Kasiu maxillarię od dawna planowałam kupić, ale jakoś nie mogłam jej spotkać, a czy trudna, to się okaże mam ją od niedawna, czytałam jednak ze lubi ciepło i dość sporo pije. Zobaczymy jak jej u mnie będzie.
Kasiu maxillarię od dawna planowałam kupić, ale jakoś nie mogłam jej spotkać, a czy trudna, to się okaże mam ją od niedawna, czytałam jednak ze lubi ciepło i dość sporo pije. Zobaczymy jak jej u mnie będzie.
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Witaj Kasiu
Wpadłam się przywitać i rozgościc u Ciebie bo masz takie śliczne te storczyki,że oczu nie można oderwać
Gratuluje wspaniałych kwitnień
Wpadłam się przywitać i rozgościc u Ciebie bo masz takie śliczne te storczyki,że oczu nie można oderwać
Gratuluje wspaniałych kwitnień
Kasiu vascostylis Thai Sky cudny, śliczny kolorek
Pozdrawiam, Magda
-
kamikami26 dziękuje za miłe odwiedziny
magda_sl Ciebie również miło mi gościć
A teraz tylko jedno zdjęcie bo słoneczka brak więc i zdjęcie słabe jakościowe
Zaczyna kwitnąć neofinetia falcata x coelestis blue. To jej pierwszy rozwinięty pęd a ma ich jeszcze trzy w pączkach. Pięknie pachnie, choć zapachu nie potrafię zidentyfikować.
magda_sl Ciebie również miło mi gościć
A teraz tylko jedno zdjęcie bo słoneczka brak więc i zdjęcie słabe jakościowe
Zaczyna kwitnąć neofinetia falcata x coelestis blue. To jej pierwszy rozwinięty pęd a ma ich jeszcze trzy w pączkach. Pięknie pachnie, choć zapachu nie potrafię zidentyfikować.