Mały azyl Ulki
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mały azyl Ulki
Jakie cudeńka muszę je zobaczyć
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Norbitka
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie zgadła bym, że to buczek. Całkiem inaczej wygląda, tak nie "drzewkowato" ;)
Fajne zakupy
Fajne zakupy
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Ulka super zakupy, ten buk cudny, a to pierwsze to co? bo też nie bardzo wiem. Gdzie takie fajne zakupy zrobiłaś?
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
A to na co? reanimujesz storczyki moją metodą
Celinka, tego tu nie widać, ale to około 300 kg kamienia w bagażniku mojego auta. Zdjęcie wygląda jakby było tego z mały woreczek, jutro będzie fotka bardziej realna:)
Na szczęście to nie żwir tylko drobniejsze siwaki, a po 2 prócz tych kamiennych co są nie planuję. Jeżeli już to tylko między różami w jednym tylko miejscu by móc normalnie przejść. Każdy się z góry boi, że coś zadepcze. Przeznaczenie tego kamienia to raczej kontynuacja okolic skalniaka, tylko i wyłącznie:). U mnie ma być zielono i już. Kamień na razie sobie leży i odpoczywa.
Poza tym - całkiem darmowy, jeśli nie licząc mojego i M wysiłku z załadowaniem:)
Poza tym - całkiem darmowy, jeśli nie licząc mojego i M wysiłku z załadowaniem:)
W końcu wzięłam się za zdjęcia.
Lampiony powoli poszły na swoje miejsce a przy tarasie powstała - na zdjęciu nie ukończona ale już prawie prawie - 4ta pergola. Jeszcze coś w rodzaju 5tej na dniach stanie.
ten zmienił rolę. Z lampionu stał się - wazonem bo korzystniej wtedy prezentuje się , do kompletu.
Nowa pergola jest znakomita jako podręczna suszarka na ręczniki w tak słoneczny dzień jak ostatnio.
Lampiony powoli poszły na swoje miejsce a przy tarasie powstała - na zdjęciu nie ukończona ale już prawie prawie - 4ta pergola. Jeszcze coś w rodzaju 5tej na dniach stanie.
ten zmienił rolę. Z lampionu stał się - wazonem bo korzystniej wtedy prezentuje się , do kompletu.
Nowa pergola jest znakomita jako podręczna suszarka na ręczniki w tak słoneczny dzień jak ostatnio.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Witaj Ulcia świetne pergole a może i ja bym zamówiła u Twojego zdolnego eMa co Ty na to
będzie cudnie jak róże urosną. A kamyków Ci nie zbywa
musimy pogadać w sprawie lampionów. śliczne są...
będzie cudnie jak róże urosną. A kamyków Ci nie zbywa
musimy pogadać w sprawie lampionów. śliczne są...