Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek majowej cz. 2 (nowe wyzwanie:)
Jolu - dziękuję za odwiedziny. Twoje rozpoznanie Nowej Zembli potwierdza się z tym co napisały wcześniej dziewczyny.
Dziękuję za dobre wieści o Dianie, mam nadzieję, że i u mnie będzie zrowo rosła.
Madziu - Viola i w tym roku zapowiada się zdrowo i obficie. Ona kwitnie później, więc jeszcze nie ma pąków, ale pędy cały czas przyrastają. Myślę, że będzie pani zdowolona
-- 21 maja 2013, o 11:38 --
Niestety padł mi zeszłoroczny Niobe, podejrzewałam uwiąd więc wycięłam go do ziemi. Zaczął wypuszczać nowe pędziki, ale zanim ruszy kwitnienia czerwcowego chyba raczej nie będzie.
Dziękuję za dobre wieści o Dianie, mam nadzieję, że i u mnie będzie zrowo rosła.
Madziu - Viola i w tym roku zapowiada się zdrowo i obficie. Ona kwitnie później, więc jeszcze nie ma pąków, ale pędy cały czas przyrastają. Myślę, że będzie pani zdowolona
-- 21 maja 2013, o 11:38 --
Niestety padł mi zeszłoroczny Niobe, podejrzewałam uwiąd więc wycięłam go do ziemi. Zaczął wypuszczać nowe pędziki, ale zanim ruszy kwitnienia czerwcowego chyba raczej nie będzie.
- majowa
- 1000p
Chciałam się pochwalić prezentem imieninowym (troszkę wcześniejszym). Kasiu - robaczku mam nadzieję, że się nie pogniewasz , ale mój M. widział jak bardzo ta podpórka mi się podoba. Mam wrażenie, że jest większa niz u Kasi -
wys. 180 cm, szerokość parasolki 80 cm
Czym obsadzić?
zdjecia ze sklepu water-art
wys. 180 cm, szerokość parasolki 80 cm
Czym obsadzić?
zdjecia ze sklepu water-art
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonka, ja tak na szybciutko wpadam z pozdrowieniami
Parasol super oczywiście pod powojnik, zwłaszcza, ze one u Ciebie rosną takie cudne
Parasol super oczywiście pod powojnik, zwłaszcza, ze one u Ciebie rosną takie cudne
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- majowa
- 1000p
Magda - bardzo się cieszę, że do mnie zaglądasz. Powojnik mówisz , ok, powojnik - namówiłaś mnie
Kilka zdjęć??
Kilka zdjęć??
Pięknie kwitnie Rh i clematisy. Teraz jest taka pora, że można codziennie rano wychodzić do ogrodu i codziennie okazuje się że zakwitło coś nowego. No i ta poranna kawka w ogrodzie.... Jest bosko. Nie ma piękniejszej pory roku od tej obecnej.
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dałaś po oczach świetnymi widokami Lewizja, trawki, powojnik- cudeńka!
Namówiłam Cię na powojnik tak jak Ty mnie na róże w donicach U Ciebie powojniki rosną katalogowe, to trzymaj się ich bo bardzo ładnie pasują do Twojego ogrodu. Jestem zachwycona aranżacjami u Ciebie
Namówiłam Cię na powojnik tak jak Ty mnie na róże w donicach U Ciebie powojniki rosną katalogowe, to trzymaj się ich bo bardzo ładnie pasują do Twojego ogrodu. Jestem zachwycona aranżacjami u Ciebie
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Tak, lubię koty ;)
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Widoczki bajkowe....sielsko i pięknie wszystko skomponawane jestem zachwycona
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko piękne obrazy...... nie mogę się napatrzeć na fotkę z różanecznikiem i wspaniale przystrojonym stolikiem..... wygląda to bajecznie Masz cudowne pomysły na różne dekoracje , wszystkie są takie gustowne, i przyciągające wzrok..... jestem naprawdę pod wrażeniem
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Śliczne, zielone widoczki A jaka fajna fotografia rozwijającego sie kwiatu czosnku
- majowa
- 1000p
Dziękuję za odwiedziny. Dziś trochę chłodniej, nawet zimno ale nie planowałam na dziś żadnych prac w ogródku.
Stop!.... mam zaplanowane, bo po drodze po bułki zobaczyłam pana z sadzonkami prosto z wiejskiego ogródka i przystanęłam przy nim. No i kupiłam jedną serduszkę różową i 3 różowe i fioletowe orliki. A chciałam tylko popatrzeć
Przy okazji dowiedziałam się, że serduszka nazywana jest też łzami Matki Boskiej, wiedziałyście?? Ja nie.
Kleo - zgadzam się z tobą - nie mogę się nacieszyć widokami. Jest pieknie!
Madziu, namówiłaś mnie, ale to dopiero pod koniec lata obsadzę, bo parasol zaplanowałam już do nowej części. Gdzieś przy altanie...
Lewizja mnie totalnie zaskoczyła tym, że kwitnie. Posadziłam coś na jesień, bo mi pasowało do części skalniakowej, a to cos zakwitło i to jak ładnie.
Aga Agness dziękuję wam kochane.
Ania - wprawne oko dostrzegło, że to czosnek Faktycznie, super wygląda na zbliżeniu.
Udało mi się w końcu pomalować płotki drewniane, które stanowia zagrodę dla narzędzi, taczek...Obsadziłam je powojnikami Blue Expolsion, Princess Diana i białym Fuyu-No-Tabi. W nogach lobelia mojego chowu.
Stop!.... mam zaplanowane, bo po drodze po bułki zobaczyłam pana z sadzonkami prosto z wiejskiego ogródka i przystanęłam przy nim. No i kupiłam jedną serduszkę różową i 3 różowe i fioletowe orliki. A chciałam tylko popatrzeć
Przy okazji dowiedziałam się, że serduszka nazywana jest też łzami Matki Boskiej, wiedziałyście?? Ja nie.
Kleo - zgadzam się z tobą - nie mogę się nacieszyć widokami. Jest pieknie!
Madziu, namówiłaś mnie, ale to dopiero pod koniec lata obsadzę, bo parasol zaplanowałam już do nowej części. Gdzieś przy altanie...
Lewizja mnie totalnie zaskoczyła tym, że kwitnie. Posadziłam coś na jesień, bo mi pasowało do części skalniakowej, a to cos zakwitło i to jak ładnie.
Aga Agness dziękuję wam kochane.
Ania - wprawne oko dostrzegło, że to czosnek Faktycznie, super wygląda na zbliżeniu.
Udało mi się w końcu pomalować płotki drewniane, które stanowia zagrodę dla narzędzi, taczek...Obsadziłam je powojnikami Blue Expolsion, Princess Diana i białym Fuyu-No-Tabi. W nogach lobelia mojego chowu.
Iwonko, czy Ty jesteś dzisiejszą solenizantką? Jeżeli tak, to przyjmij najserdeczniejsze życzenia, niech Ci się spełnią wszystkie ogrodowe marzenia !
- majowa
- 1000p
Jestem, jestem i serdecznie dziękuję za życzenia A ty chyba jutrzejszą??
Iwonko, najlepszego! Niech Ci się w życiu i ogrodzie mai