Południowy balkon.
Re: Południowy balkon.
Sliczny ten hibiskus:) Nie ważne czy kubek po śmietanie czy doniczka. Zapewniłaś mu świetne warunki więc się odwdzięczył
Paweł
Zielone eriopusa
Zielone eriopusa
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Pawle.
Mam 3 szt. różnej wielkości i przed przymrozkami wstawie je do wspólnej doniczki i spróbuje przechować w piwnicy.
Zbyt małe by wkopywać w ogrodzie.
Mam 3 szt. różnej wielkości i przed przymrozkami wstawie je do wspólnej doniczki i spróbuje przechować w piwnicy.
Zbyt małe by wkopywać w ogrodzie.
Ależ ten hibiscus ma olbrzymi kwiat-brawo dla niego
- janek45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sie 2012, o 07:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pięknie zarośnięty balkon u ciebie Grażynko ,a hibiskus cudowny ma kolor
Przyszłam pozachwycać się balkonem i się nie rozczarowałam.
Kwiat kwiat bielunia zachwyca nasyceniem. Tunbergia mnie oczarowała. W przyszłym roku na pewno u mnie zamieszka. Passiflory też uwielbiam ale w tym roku niestety nie zakwitły u mnie. Czy twoje rośliny na balkonie rosną w skrzynkach, że kwitną tak obficie?
Pozdrawiam
Kwiat kwiat bielunia zachwyca nasyceniem. Tunbergia mnie oczarowała. W przyszłym roku na pewno u mnie zamieszka. Passiflory też uwielbiam ale w tym roku niestety nie zakwitły u mnie. Czy twoje rośliny na balkonie rosną w skrzynkach, że kwitną tak obficie?
Pozdrawiam
- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jak u ciebie zielono, u mnie w takie lato większość zmarniała
Nie wiem czy już może pisałaś (nie mogę znaleźć) ale w jak dużych donicach rosną twoje pnącza?
No i tym hibiskusem mnie zachwyciłaś, jest ogromny! I to w tym roku siałaś, czy może wcześniej? Chyba mnie nim zaraziłaś
Nie wiem czy już może pisałaś (nie mogę znaleźć) ale w jak dużych donicach rosną twoje pnącza?
No i tym hibiskusem mnie zachwyciłaś, jest ogromny! I to w tym roku siałaś, czy może wcześniej? Chyba mnie nim zaraziłaś
Hej Grażynko. Gmatwanina pnączy na Twoim balkonie niesamowita. Też tak chcę.
Zastanawia mnie tylko jak wyplątujesz passiflorę z tego kłębowiska, gdy trzeba ją do domu wnieść?
Zastanawia mnie tylko jak wyplątujesz passiflorę z tego kłębowiska, gdy trzeba ją do domu wnieść?
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
GrażynkoW -niesamowity widok na zarośnięty balkon.
Passiflora, kobea - naprawdę wielkie
Uwielbiam kwiaty w mocnych kolorach, zatem chwalę Twojego hibiskusa, piękny.
Passiflora, kobea - naprawdę wielkie
Uwielbiam kwiaty w mocnych kolorach, zatem chwalę Twojego hibiskusa, piękny.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Grażynko dopiero teraz zauważyłam, że masz ogród balkonowy i z przyjemnością obejrzałam zdjęcia kwiatów do których nie mam ręki Zarówno fuksje jak i hoje potrafiłam Tunbergię kiedyś miałam, ale zimy nie przetrwała Balkonowe pomidorki bardzo udane szczególnie spodobały mi się te 10 centymetrowe
- janek45
- Od: 5 sie 2012, o 07:01
Grażynko witaj jak przezimowała ci Tunbergia niebieska?
Z zaciekawieniem obejrzałam balkonowy ogród i moją uwagę przyciągnęły ... pomidorki. Zastanawiam się czy w tym roku nie posadzić ich u siebie. Czy wymagają jakieś wielkiej donicy? Czy trudno je pielęgnować? Usiłowałam uprawiać truskawki i poziomki, ale chyba południowy balkon im nie służy. Jaką odmianę pomidorków polecasz?
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
Ale cudowny balkon miałaś Grażynko, passiflory i thunbergia którą pierwszy raz na oczy widzę i już ją uwielbiam.
Wpadła mi też w oko cudna hoja a także hibiskus ogrodowy
Niech Ci wszystko dobrze przezimuje żebyś za parę miesięcy znów nas uraczyła takimi zdjęciami.
Wpadła mi też w oko cudna hoja a także hibiskus ogrodowy
Niech Ci wszystko dobrze przezimuje żebyś za parę miesięcy znów nas uraczyła takimi zdjęciami.
- Skoanna
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 28 sty 2016, o 19:41
- Kontakt:
Grażynko. Naleśnika przypaliłam jak zaczęłam oglądać te Twoje cacka. Mi tak pnączyska nigdy nie chciały na balkonie pięknie się rozrastać. A próbowałam różnych. Ślicznie u Ciebie. Kobea, hoja, Fuksje ach! Mi jednak najlepiej wychodzą jadalne uprawy,kwiatki i tak muszę tylko jadalne bo zostają pożarte, moje "szkodniki" wpylą wszystko