Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
Koci asystent
Od rana niebo się zaciągnęło, ale nie pada jak należy. Kropiło. Mam jednak nadzieję, że coś jeszcze spadnie, bo niebo jest jednolicie bure.
Od rana niebo się zaciągnęło, ale nie pada jak należy. Kropiło. Mam jednak nadzieję, że coś jeszcze spadnie, bo niebo jest jednolicie bure.
- drewutnia
- 1000p
- Od: 1 gru 2011, o 13:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pospacerowałam sobie po Twoim baśniowym ogrodzie i jestem oczarowana.Wcześniej nie widziałam u Ciebie takich podglądowych (chyba zdjęć)Masz jakieś trawnik? Nie no jest ślicznie!
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Celinko ,kot jest z gatunku dachowców Miły i przylepny ,zaproś go do namiotu ,to będzie Ci mruczał
Martusiu ,to mnie zmartwiłaś ,ale to było do przewidzenia że się przeziębisz .Czasem było paskudna pogoda ,a Ty szłaś do ogrodu pracować .Powinnaś trochę pomyśleć o swoim zdrowiu ,bo zachorować łatwo ,ale później to się ciągnie za człowiekiem w nieskończoność .Zdrowia Ci życzę i pozdrawiam
Ewciu u mnie też nieźle popadało i wciąż pada ,ale dziś mnie to nie cieszy ,bo umówiłam się do szkółki na 9 i jak tak dalej pójdzie ,to nie pojedziemy .Mam nadzieję ,że się wypogodzi .Czarno to widzę .
Ewuniu miło ,że do mnie zajrzałaś i bardzo się cieszę ,że Ci się spodobało .Zaglądaj częściej ,jesteś bardzo miłym gościem .A zdjęcia u mnie różne ,żeby się goście nie nudzili
Martusiu ,to mnie zmartwiłaś ,ale to było do przewidzenia że się przeziębisz .Czasem było paskudna pogoda ,a Ty szłaś do ogrodu pracować .Powinnaś trochę pomyśleć o swoim zdrowiu ,bo zachorować łatwo ,ale później to się ciągnie za człowiekiem w nieskończoność .Zdrowia Ci życzę i pozdrawiam
Ewciu u mnie też nieźle popadało i wciąż pada ,ale dziś mnie to nie cieszy ,bo umówiłam się do szkółki na 9 i jak tak dalej pójdzie ,to nie pojedziemy .Mam nadzieję ,że się wypogodzi .Czarno to widzę .
Ewuniu miło ,że do mnie zajrzałaś i bardzo się cieszę ,że Ci się spodobało .Zaglądaj częściej ,jesteś bardzo miłym gościem .A zdjęcia u mnie różne ,żeby się goście nie nudzili
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
Zyczę Ci aby się wypogodziło u nas pienne słonko od rana ale w nocy tez padało i to mocno,.. jak do szkółki to pewnie będziemy mogli pooglądać nowe nabytki
- ewa_rozalka
- 1000p
No właśnie przez tę pogodę nie wiem ,czy mój wyjazd dojdzie do skutku ,ale póki co jest pochmurno i pada ,a słonko chyba jest u Was w gościach.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ewciu, naperno u mnie go niema Chyba mieszkamy blisko siebie, bo pogodę obie mamy niecikawą
Miałam iść na pole, ale tak zimnooooo ...brrryy
Miałam iść na pole, ale tak zimnooooo ...brrryy
- ewa_rozalka
- 1000p
Ja tez siedzę w domu i czekam ,aż się przejaśni .Robię plany ,co będę dziś robiła .Chyba będę zasilać róże ,bo mam dopiero połowę nawożoną
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Ewo , kotek w namiocie już mruczy
U nas dla odmiany słoneczko i nie pada, choć niebo jest zasłane białymi jak wata chmurami.
Pozdrawiam z rana!!!
U nas dla odmiany słoneczko i nie pada, choć niebo jest zasłane białymi jak wata chmurami.
Pozdrawiam z rana!!!
- ewa_rozalka
- 1000p
Celinko jak dawno nie rozmawiałam z Tobą rano .Widzisz ,jaki mój kotek milutki.Będzie ci weselej .
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Ewuniu, bo ja taka zapracowana jestem, zazwyczaj jak w końcu zdołam dojść do swojego komputera to jest już ciemna noc.
Czym zasilasz róże?
Czym zasilasz róże?
Ewciu jakie fajne fotki zakupowe, bardzo ładny modrzew ma już taką gęstą czuprynkę. Czekam na zdjęcia różyczek.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Witaj Ewciu. Zakupy fantastyczne. Modrzew...ajjjj... Z resztą cała reszta też piękna. Wszyscy chorujemy na tą samą chorobę - zakupoholizm roślinkowy. Kotka dobrze pańcia karmi Wierna kocica skoro wszędzie z Tobą chodzi. Berberys śliczny.