Wygrzebane na targach staroci
Re: Wygrzebane na targach staroci cz.2
A ja z wystawki będę targać do domu taką lampę na taras
a było ich dużo, małe i ogromne, ale jak do walizy wepchać je wszystkie, no jak i dlatego zabrałam tylko jedną, z bólem serca zostawiając resztę koleżance, która zadowolona zgarniała je wszystkie, ale jak się zapakuje tego nie wiem
a było ich dużo, małe i ogromne, ale jak do walizy wepchać je wszystkie, no jak i dlatego zabrałam tylko jedną, z bólem serca zostawiając resztę koleżance, która zadowolona zgarniała je wszystkie, ale jak się zapakuje tego nie wiem
- duju
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajna , u nas drogie są . Kuzyn męża robi takie i trzeba dać 100zł. Na używkach też się cenią.
Pozdrawiam - Justyna
- magduska81
- 500p
- Od: 11 wrz 2012, o 22:16
Ale lampy dużo staniały widziałam już ładne w Ikea, i cena max 100zł może nie drewniana ale tez ładne, na starociach ceny wygórowane i ordzewiałe sztuki po 50 i więcej...
Przez moj ogród przewineło się wiele osób... po każdym została jakaś pamiątka. Najdroższe są te, które pozostały w sercu.
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Sprzedam/wymienię:Byliny Krzewy Kwiaty rustykalne
Moje małe co nieco
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami z flomarku.Wszystko po 1e.Najbardziej cieszę się ze sosjerki.Szkoda tylko,że nie miałam czasu dokładnie pomyszkować,bo jeszcze coś by mi wpadło w ręce.
Pozdrawiam Mirka !
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
MIRKA nie Ty jedna lubisz myszkowanie, też bardzo lubię sobie pogrzebać ale u mnie takich flomarków nie ma, mimo wszystko raz na jakiś czas wybieram się w ramach wycieczki, wtedy poświęcam sobie już cały dzień na taką działalność
-
MIRKA nie wiem kto bliżej, ja mam 100 km. ale jak mnie najdzie to eM zgwałcę i jedziemy, on mało chętny na takie łazikowanie, kręgosłup mu siada, ale nie musi tyle co ja.
Jak się ociepli na pewno czmychnę tam.
Jak się ociepli na pewno czmychnę tam.
Aż sprawdziłam ile ja mam ze Świebodzina-85km.W sumie nie jest aż tak daleko,ale byłam tylko raz.Przeraża mnie tam wszystko,ten ogrom rzeczy i nie umiem nic sensownego kupić.Pojechałam bez konkretnego celu,ot tak pochodzić i w połowie wioski miałam już dość. Wróciłam z lustrem w złotej ramie i ganiałam po mieszkaniu,gdzie je powiesić.Do dziś stoi na komodzie i nie mam pomysłu.Jeżeli nie będę miała konkretnej rzeczy do kupienia,to więcej tam nie pojadę.Niedaleko Świecka,jadąc starą 2 (nie autostradą) jest miejscowość Boczów,a tam rupieciarnia ,wszystko z Niemiec ,Holandii.Mniej niż w Czaczu ,ale jakoś wolę tam poszperać.Bardziej ogarniam to,no i mam bliżej.
Pozdrawiam Mirka !
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Co tu tak cicho? Nikt nic nie wygrzebał???????
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
-
Bożenko ładnie dopracowaliście lampę, ale powiem że ja o tej porze to w ogóle czasu na takie działania nie mam a chciało by się trochę odstresować od codzienności i tego pędu życiowego.
- kasia100780
- Od: 31 lip 2014, o 16:39