Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22
- cyganka77
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2012, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22
Aguniu, rozchodniki piękne! Dużo pracy za Tobą. U mnie jeszcze zaspy, a na tych nie wielkich kawałkach nie ma za wiele do roboty.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
U mnie tak fajnie nie było. Nadal wiało. Siedziałam w domu.
Ja zazwyczaj na jesieni nie sprzątam , bo wiem, że wiosną i tak będzie sprzątanie. ile bym jesienią nie sprzatnęła.
Za to uwielbiam jak sprzątając rabaty widać efekt. A uwierz mi widać. Będe robiła zdjęcia sprzed sprzatania i po.
Ja zazwyczaj na jesieni nie sprzątam , bo wiem, że wiosną i tak będzie sprzątanie. ile bym jesienią nie sprzatnęła.
Za to uwielbiam jak sprzątając rabaty widać efekt. A uwierz mi widać. Będe robiła zdjęcia sprzed sprzatania i po.
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Agnieszko jednak popracowałaś w ogrodzie. Pomimo tego ile zrobimy jesienią, wiosną i tak musimy wejść do ogrodu. Ale potem sama przyjemność. U mnie dziś brzydko i samopoczucie nijakie.
Dobrej nocki życzę.
Dobrej nocki życzę.
Pozdrawiam - Justyna
- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
No to w takim razie się melduję I idę oglądać do tyłu
Aguniu , czytam że popracowałaś sobie w ogrodzie. Ja także rwę się do porządków, ale u nas takim zimnem wieje, że wolę nie ryzykować.
Rozchodniki
Pozdrawiam cieplutko
Rozchodniki
Pozdrawiam cieplutko
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguniu witam w przepiękny słoneczny poniedziałek..... u mnie dziś klimaty wybitnie wiosenne..... przepiękne słońce, cieplutko, zero wiatru..... bajeczny dzień..... mam nadzieję, że u Ciebie podobnie
Cieszę się bardzo, że mogłaś już popracować w ogródku.... ja jeszcze nie wychodziłam, ale może w tym tygodniu uda mi się troszkę podziałać
Cieszę się bardzo, że mogłaś już popracować w ogródku.... ja jeszcze nie wychodziłam, ale może w tym tygodniu uda mi się troszkę podziałać
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
U nas też dzisiaj piękne słoneczko a ja siedzę w domku i tylko tęsknie wyglądam przez okno oj poszłabym potańczyć z grabiami a tu choróbsko nie daje
Agnieszko- zapewne buszujesz w ogrodzie, skoro Cię tu nie ma.. Pieknie dziś u nas, prawda Prawdziwa wiosna za oknem! Ciepło, słonecznie- słowem.. cudowna aura nam się trafiła.. Oby tak dalej..
Pozdrawiam słonecznie
Pozdrawiam słonecznie
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Witaj Aga!!
Piękne zdjęcia rozchodników, my tu na wiosnę czekamy, a Ty na przekór zdjęcia jesienne ;) Trochę przejrzałam Twoje wątki i stwierdzam, że podrosły mocno rośliny w Twoim ogrodzie od mojej ostatniej wizyty. Brzozy jeszcze bardziej białe i jeszcze piękniejsze. A jak obsadzenie tarasu? Pamiętam jak planowałaś co posadzić ;)
Prawda, że lżej się trochę na duszy zrobiło po lekkiej pracy w ogrodzie? Ja też poszłam na godzinkę w sobotę, poprzycinać chociaż winorośl, to lekkich zakwasów w ramionach dostałam no, ale pogoda taka wiosenna, że aż grzech nie porobić porządków na rabatach.
Teraz z zupełnie innej beczki, powiedz mi czy byłaś na koncercie DM 25 lipca? Ja byłam i do dzisiaj jestem zachwycona i jeszcze bardziej rozkochana w DM. A może wybierasz się za tydzień do Łodzi?
Pozdrowienia.
Piękne zdjęcia rozchodników, my tu na wiosnę czekamy, a Ty na przekór zdjęcia jesienne ;) Trochę przejrzałam Twoje wątki i stwierdzam, że podrosły mocno rośliny w Twoim ogrodzie od mojej ostatniej wizyty. Brzozy jeszcze bardziej białe i jeszcze piękniejsze. A jak obsadzenie tarasu? Pamiętam jak planowałaś co posadzić ;)
Prawda, że lżej się trochę na duszy zrobiło po lekkiej pracy w ogrodzie? Ja też poszłam na godzinkę w sobotę, poprzycinać chociaż winorośl, to lekkich zakwasów w ramionach dostałam no, ale pogoda taka wiosenna, że aż grzech nie porobić porządków na rabatach.
Teraz z zupełnie innej beczki, powiedz mi czy byłaś na koncercie DM 25 lipca? Ja byłam i do dzisiaj jestem zachwycona i jeszcze bardziej rozkochana w DM. A może wybierasz się za tydzień do Łodzi?
Pozdrowienia.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pogoda ładna, słoneczna, ale wiało okropnie Po ogrodzie tylko szybko przebiegłam i pomknęłam do domu ogrzać zimny nos i ręce. Koty też siedziały w domu
Agnieszko- gdzie jesteś.. biegam od kominka do ogrodu, a Ciebie nie ma.. Mam nadzieje, że wszystko OK i jedynie nadmiar zajęć nie pozwala okrasić wątku słonecznymi fotkami..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kochani, Dzięki za odwiedziny i troske! U mnie wszystko ok, tylko intensywnosc dnia mnie przytloczyla i wyczerpala.
Rano z przyjemnoscia odpowiem na Wasze wpisy.
Spokojnej nocy!
Rano z przyjemnoscia odpowiem na Wasze wpisy.
Spokojnej nocy!
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś Kolejny pracowity dzień za Tobą? pewnie było spore ognisko! Miejsca na ognicho bardzo zazdroszczę, mam problem z odpadami, które muszę upychać w śmieciach Nie mam gdzie palić, anie wszystko nadaje się na kompost. Resztki różane zajmują najwięcej miejsca?ale co zrobić, porządki wiosenne ;-))
Hortensje i pięciorniki przycięte? Ja się przymierzam, może w środę mi się uda, planuję nieplanowany urlop
Ech?tyle tych prac, aż serce rośnie! Jeszcze sporo cięcia i sprzątania, zwłaszcza przy różach no i ?taniec z grabiami czeka na M'a. Może jakiś ptasi akompaniament go zachęci?
Pozdrowionka
Hortensje i pięciorniki przycięte? Ja się przymierzam, może w środę mi się uda, planuję nieplanowany urlop
Ech?tyle tych prac, aż serce rośnie! Jeszcze sporo cięcia i sprzątania, zwłaszcza przy różach no i ?taniec z grabiami czeka na M'a. Może jakiś ptasi akompaniament go zachęci?
Pozdrowionka