Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 31 lip 2014, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jesień życia wśród kwiatów,zwierząt i ptaków
IWONKO próbowałam tym czymś zastąpić oryginał, ale to daje taki efekt jak macanie ukochanego przez ścianę.
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Możesz jeszcze posiorbać pomidorówkę
Także zastanów się
Jakbyś chciała pomocy, to może ktoś tutaj Ci udzieli jeśli chodzi o zdjęcia
Ja zgrywam wszystkie zdjęcia na komputer i zmniejszam je od razu
Daj znac jakby co
Także zastanów się
Jakbyś chciała pomocy, to może ktoś tutaj Ci udzieli jeśli chodzi o zdjęcia
Ja zgrywam wszystkie zdjęcia na komputer i zmniejszam je od razu
Daj znac jakby co
-
GOSIEŃKO - widzę, że humorek Ci dopisuje. Tak trzymaj.
Jak chodzi o zdjęcia, to ja mam speca od informatyki - rodzonego. On mnie uczy mniej więcej tak : "To jest bardzo proste. No przecież ci powiedziałem. Trzeba się znać na komputerze. Jak się nie znasz, to jak ci wytłumaczyć. No przecież już ci pokazywałem ze sto razy"... itp., itd.
No to ja udaję, że już wszystko wiem i kombinuję sama tak długo, aż coś mi zaczyna wychodzić.
Bardzo żałuję, że moja jedyna synowa mieszka za daleko, bo tylko ona ma do mnie cierpliwość.
Jak chodzi o zdjęcia, to ja mam speca od informatyki - rodzonego. On mnie uczy mniej więcej tak : "To jest bardzo proste. No przecież ci powiedziałem. Trzeba się znać na komputerze. Jak się nie znasz, to jak ci wytłumaczyć. No przecież już ci pokazywałem ze sto razy"... itp., itd.
No to ja udaję, że już wszystko wiem i kombinuję sama tak długo, aż coś mi zaczyna wychodzić.
Bardzo żałuję, że moja jedyna synowa mieszka za daleko, bo tylko ona ma do mnie cierpliwość.
Pozdrawiam. Lucyna
Lucynko,
nie każdy jest w każdym temacie alfą i omegą Gdy czegoś nie wiem - wpisuję sobie w Google i tam zawsze znajdę jakąś prostą instrukcję krok po kroku do tego, co chcę zrobić Proste i nie trzeba się nikogo prosić
nie każdy jest w każdym temacie alfą i omegą Gdy czegoś nie wiem - wpisuję sobie w Google i tam zawsze znajdę jakąś prostą instrukcję krok po kroku do tego, co chcę zrobić Proste i nie trzeba się nikogo prosić
- julcia1
- Od: 19 maja 2011, o 08:26
Lucynko z komputerem mam tak samo, Tylko synowa blisko bo mieszkają jakieś 300 metrów odemnie
Pozdrawiam Julia
Moje zielone zakręcenie
Moje zielone zakręcenie
- sweetdaisy
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
Lucynko, brawa za samozaparcie
A kombinowanie jak widać dobrze Ci wychodzi, bo wątek pędzi i zdjęcia są
A kombinowanie jak widać dobrze Ci wychodzi, bo wątek pędzi i zdjęcia są
- garden11
- 1000p
- Od: 3 gru 2014, o 10:16
Zgadzam się z Zuzą, jak dla mnie obsługa kompa na wystarczającym poziomie jakoś w Twoim wątku nie widać żadnych mankamentów Nie stresuj się pierdołami dobrze jest!
-
Dziewczynki kochane - dziękuję Wam za wyrozumiałość i wsparcie.
Właściwie to dzięki Wam mobilizuję się w działaniach związanych z obsługą komputera, bardzo bowiem nie lubię zbytnio odstawać, ale nie stresuję się. Ponad 30 lat pracy zawodowej nauczyło mnie trzymać nerwy na wodzy i na dobre mi to wyszło, bo żadna sytuacja nie wyprowadza mnie z równowagi. Każde niepowodzenie przyjmuję ze stoickim spokojem. No, prawie każde, bo po każdym zmarnowanym kwiatku łzy same popłyną... Ale to raczej na zasadzie żalu, nie stresu czy nerwówki.
Właściwie to dzięki Wam mobilizuję się w działaniach związanych z obsługą komputera, bardzo bowiem nie lubię zbytnio odstawać, ale nie stresuję się. Ponad 30 lat pracy zawodowej nauczyło mnie trzymać nerwy na wodzy i na dobre mi to wyszło, bo żadna sytuacja nie wyprowadza mnie z równowagi. Każde niepowodzenie przyjmuję ze stoickim spokojem. No, prawie każde, bo po każdym zmarnowanym kwiatku łzy same popłyną... Ale to raczej na zasadzie żalu, nie stresu czy nerwówki.
Pozdrawiam. Lucyna
-
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widziałam dziś tokujące gołąbki, takie miejskie ;)...
Witaj Lucyno
Wpadam do Ciebie z rewizytą i widzę, że zakupy wiosenne ciekawie się zapowiadają a i sama działka w śnieżnej oprawie fajnie wygląda
Wpadam do Ciebie z rewizytą i widzę, że zakupy wiosenne ciekawie się zapowiadają a i sama działka w śnieżnej oprawie fajnie wygląda
-
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 09:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
IWONKO - DZIĘKUJĘ ZA LINK .
Sprawiłaś mi ogromną przyjemność. Moje ukochane miasto zawsze było piękne, a szczególnie wtedy, gdy jeszcze nie było takie rozbudowane. Nie urodziłam się tutaj ani nie dorastałam. Zakochałam się w jego atmosferze, pięknym położeniu, kamienicach na starówce, katedrze,zabytkowych kościołach, świątyni Mariawitów...długo by wymieniać. A pokochałam Płock w wieku 20 lat i tak mi zostało.
Mam cały komplet kart (dziś mówimy: widokówek) obrazujących miasto sprzed drugiej wojny, a nawet z końca dziewiętnastego wieku. Śmiem twierdzić, że wtedy Płock był najładniejszy, miał swój niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju klimat.
Gołębie mojego eMa już zaczęły wysiadywać jajka, ale stała się tragedia - jakiś paskudny zwierzak dostał się do gniazd i wyżarł wszystkie jajeczka.Teraz trzeba czekać na kolejne i nieprędko będą młode.
JOE - Witaj w moich skromnych progach.
Zapraszam częściej.
Sprawiłaś mi ogromną przyjemność. Moje ukochane miasto zawsze było piękne, a szczególnie wtedy, gdy jeszcze nie było takie rozbudowane. Nie urodziłam się tutaj ani nie dorastałam. Zakochałam się w jego atmosferze, pięknym położeniu, kamienicach na starówce, katedrze,zabytkowych kościołach, świątyni Mariawitów...długo by wymieniać. A pokochałam Płock w wieku 20 lat i tak mi zostało.
Mam cały komplet kart (dziś mówimy: widokówek) obrazujących miasto sprzed drugiej wojny, a nawet z końca dziewiętnastego wieku. Śmiem twierdzić, że wtedy Płock był najładniejszy, miał swój niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju klimat.
Gołębie mojego eMa już zaczęły wysiadywać jajka, ale stała się tragedia - jakiś paskudny zwierzak dostał się do gniazd i wyżarł wszystkie jajeczka.Teraz trzeba czekać na kolejne i nieprędko będą młode.
JOE - Witaj w moich skromnych progach.
Zapraszam częściej.
Pozdrawiam. Lucyna
- Anuleczka
- 500p
- Od: 25 sty 2015, o 20:27
Lucynko przykra sprawa z tymi jajeczkami. Ale trzeba wierzyć że szybko będą następne